Arkadaşlar ben özel bir firmada bilgi işlem olarak görev yapıyorum. Sizde takdir ederseniz ki sorun eşittir bilgi işlem, sorun olmadığı sürece oturuyoruz, maaşta borçlara gidiyor bende ek iş olarak youtube başlayım dedim burdaki herkes den Allah razı olsun yazılarını okuyarak uygulayarak ve en önemlisi olan sabırla, yılmadan uğraşarak bişeyler yapmaya çalışıyorum.. Bu ay 12 mart pinim gelirse ilk kazancımı alacağım ama geliri bir türlü sabitleyemedim, yabancı olarak 3 farklı katogori de çalışıyorum, sizde takdir ederseniz ki ummadığınız video patlıyor o ara yükselişe geçiyor ama bu aralar durdu inşallah dahada artar. Normalde resim atmayacaktım ama baktım bi kaç kişi atmış ondan dolayı resim atıyorum teşekkürler..Önerileriniz benim için önemli teşekkürler.
11-Forumda ilk kazancim adi altinda yada 1 gunluk kazanc adi altinda konu acilmasi yasaklanmistir.Kaynagini,calismanizi aciklamayacginiz bu tur Gosteris Konulari acmanin alnlami yok.Bu tur konu acanlar 1.ci seferde Uyarilir.2. Seferde 3 Gun uzaklastirma alir.
11-Forumda ilk kazancim adi altinda yada 1 gunluk kazanc adi altinda konu acilmasi yasaklanmistir.Kaynagini,calismanizi aciklamayacginiz bu tur Gosteris Konulari acmanin alnlami yok.Bu tur konu acanlar 1.ci seferde Uyarilir.2. Seferde 3 Gun uzaklastirma alir.