İlk kazancım ve bu işteki 3. günüm - Size İlham olsun

• Kullanıcı 0zkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💰 İlk Kazancınız
arkadaş demişki ilk kazancım olduğu için bu konuyu seçtim ama senin ilk kazancın o siyah dikdörtgen içine aldığın yer değil ilk kazancını paylaşıcaksan 0.91 dolar kazandığın gün paylaşmalıydın...

Hocam sizemi kaldı hangi günü paylaşacağı onu istemedi yüksek olanı paylaşmış basit kelime oyunlarıyla ne yapmaya çalışıyorsunuz.Konuyu baltalamasanız çekememezlik yapıyorsunuz şuan ciddiyim bu konuda.Herkes kendi ekmeğine baksın. :)

arkadaşım nyini çekememezlik yapıyım allah a şükür kazanıyorum zaten :D

arkadaş demişki ilk kazancım olduğu için bu konuyu seçtim ama senin ilk kazancın o siyah dikdörtgen içine aldığın yer değil ilk kazancını paylaşıcaksan 0.91 dolar kazandığın gün paylaşmalıydın...

Paylaşmaya değer ilk kazancım kardeşim bu bu konuyu bukadar uzatmanın anlamı yok - ilk kazancıma 0,03 dolarımı çekip koymamı bekliyosun ? amac bişeyler kazanıldıgını göstermek . bu işe emek veren herkes kazanabilir. bak başlıkta İlham olsun yazdım . tamam ben emek vermedimde kazanıyorum ama bu benim şansım yakın arkadaşıım hergün görüştüğüm. inan bildiklerimi herkese öğretmek isterim ama biliyosunuz böyle şeylerde emek veren araştıran insanlar var kolay yolla kimse kimseye dolar saçmaz ;)

"İlk Kazancınız " adlı başlıktan girdiğim için böyle bi konu açma gereği duydum

İlk kazancınız 0.91$ yazan yer mi yoksa 8.86 yazan yer mi?
Herneyse bunu geçtim ego tatmini yapıyorsunuz dememin sebebi;

İşi en ince ayrıntısına kadar öğrendiğini söylüyorsun kazanç sağlıyorsun sonra yardım istemeyin forumda herşey var öğrenin diyorsun.Bu yaptığın, youtube işine yeni başlayanları ümitlendirip hayal kırıklığına uğratmaktır.

ayrıyeten forumda bugün açılan birkonu var bir abimiz 3 kişiye yardım edeceğini söyledi ÜCRETSİZ ve 10 kişi ile çalışmaya başladı inş. 2 hafta sonrada bizle ilgilenicek yani bu işi para saçma işini insanlara yardım işini ÜCRETSİZ yapanlar da var mış değilmi ...

ayrıyeten forumda bugün açılan birkonu var bir abimiz 3 kişiye yardım edeceğini söyledi ÜCRETSİZ ve 10 kişi ile çalışmaya başladı inş. 2 hafta sonrada bizle ilgilenicek yani bu işi para saçma işini insanlara yardım işini ÜCRETSİZ yapanlar da var mış değilmi ...

Hayırlısı inş kazanırsın ne diyim. :)

Anladığım kadarıyla çoğu kişi gibi sende saatlerce bilgisayar başında okuyup araştırıp deneyip (Ki bunu kendi agzınla sözlüyoyosun) hiç bişey yapamamışsın. Ve şimdi ise 'inan bildiklerimi herkese öğretmek isterim ama biliyosunuz böyle şeylerde emek veren araştıran insanlar var kolay yolla kimse kimseye dolar saçmaz ' diyorsun :) yazdıgın bu şey çok ilgimi çekti nedense :) Eminim ki sende yardım istemişsindir belki yardım eden olmuştur yada olmamı bilmiyorum ama şuan sen resmen insanlara suan belirtigim yorumunla misilleme yapmışsın. Üzgünüm ama burda emek edip araştırıp deneyip yapamayan ve istedigi gibi olmayanlar var ki bunların içine sende dahilsin ve birinden bişey ögrenip bunun üstünden arkadaşlar söylemek isterdim ama işte forumda herşey var araştırıp emek ederseniz sizde yaparsınız demeye hakkın yok sanırım dostum. Çünkü sende araştırmış yapmaya çalışmışsın ama olmamış.He belki forumda çogu şey vardır yada yoktur. Bakış açısana göre çogu şeyden umulmadık şeyler yaratılabilir ... Ama bu konuyu açman masum ama yorumlarınla amacında samaya gitmiş gibi...
Umarım yorumu yanlış anlamazsın sadece ben düşüncemi söylüyorum. Ve sanırım bir çok kişide bnm düşündügümü düşünmüş sonrasında... Neyse herkese bol kazançlar ...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri