Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Pini ne zaman girdiniz ?
ben 26 sında kimlikle onayladım 844 tl para var adsensede işleme girmedi açıkçası ümidim kalmadı siz ödeme aldınızmı hocam?
Ben az önce girdim bakalım 1 hafta bekleyeceğim.
aynı durum bendede mevcut.750 tl kesinleşti 2 ay önce.banka falan girmiştim.pin 1 hafta öcne falan geldi.ama yatmadı işleme girmedibanada posta geldi kimlikle onaylamıştım zaten niye geldiyse artık ^^
aynı durum bendede mevcut.750 tl kesinleşti 2 ay önce.banka falan girmiştim.pin 1 hafta öcne falan geldi.ama yatmadı işleme girmedi![]()
alamazsak bittik demektir geçen aydanda kesinleşecekle yüksek bi meblağ oluyorsevineyim mi üzüleyim mi bilemedim hocam demek ki girenleri geç yatıcak ayın 12 sinde yine kesinleşecek 22 sinde ödeme alırız inş.
alamazsak bittik demektir geçen aydanda kesinleşecekle yüksek bi meblağ oluyor![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.