ilk kazandığım parayla ne yaptığımı merak ediyorsanız içeriye girin

• Kullanıcı Sonk4qy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💰 İlk Kazancınız

Sonk4qy

Kayıtlı Üye
evet gecen ay ilk kez ödeme aldım adsenseden, para hesaba yatmıştı öğlen alacaktım ve arabayla kaza yaptım kazancımın yarısı aynı gün arabaya gitti..

herşeyde vardır bir hayır diyip devam ediyorum işte.

geçmiş olsun.nazar..

böyle bir konu vardı oradan yazsaydınız iyidi geçmiş olsun bu arada

Fazla heyecan Yaptınız Galiba Geçmiş Olsun.

böyle bir konu vardı oradan yazsaydınız iyidi geçmiş olsun bu arada

Sağ olun hocam.
ilk kazanç yerine yazdım en uygun yer olarak burası olduğunu biliyorum.

---------- Mesaj saat 23:33:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:32:01 civarında gönderildi. ----------

Fazla heyecan Yaptınız Galiba Geçmiş Olsun.

Sağ olun, heyecanlılıkla uzaktan yakından alakası yok hocam. Dikkatsizlik işte ,, ayrıca ben bu işi sırf para için değilde internetten de para kazanılıyor olduğu için yapıyorum. zevk gibi bişey.

ana sayfada vardı ilk kazancınız diye ondan söyledim neyse siz haklısınız galiba

Geçmiş olsun kaza kötü bişey tabii ama şöyle düşün bence eğer burdan gelen para olmasaydı o paranın tamamı cebinizden çıkacaktı şimdi hiç olmazsa para ciddi anlamda işe yaramış.

Geçmiş olsun kardeşim arabaya bir nazarlık al

Kardeş, geçmiş olsun bir de para kazanmadığını düşün ? O zaman ne olacaktı olaya öncelikle sağlıktan başlayıp düşünmek lazım

geçmiş olsun. arabayı tamir ettirecek paranın iki katını kazandığın için mutlu olmalısın bence. :D
cana birşey olmasın da zaten mala olanın da masrafını karşılayabilmişsin. o zaman hiç kafana takmıcan.

Kardeş, geçmiş olsun bir de para kazanmadığını düşün ? O zaman ne olacaktı olaya öncelikle sağlıktan başlayıp düşünmek lazım

Sağ olun hocam.
Bu olaydan sonra aklıma direk sadaka vermek geldi , çünkü ne kadarda pc başında araştırma yapıp kendimizi yorsakta alın teri gibi olmuyormuş diye tahmin ediyorum bu işten iyi para alıyorsan sadakasınıda vereceksin.
buda bana bir ders oldu.

---------- Mesaj saat 00:01:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:59:16 civarında gönderildi. ----------

geçmiş olsun. arabayı tamir ettirecek paranın iki katını kazandığın için mutlu olmalısın bence. :D
cana birşey olmasın da zaten mala olanın da masrafını karşılayabilmişsin. o zaman hiç kafana takmıcan.

Eyvallah hocam.
evet kazandım biraz , bu para olmasaydı bir günde hayatta çıkartamazdım arabayı ;)
adamlar 3 gün yatacak dedi bende bir günde hallet işte... :)

ben de paramın aynı gün %90 ını harcamıştım. İstanbul'da olup o parayı bankada tutmak mümkün değil :D

:D 4 ay kadar önce geri döndüğümde Youtube işine ilk ayda ay aynı olay benim başıma geldi. Para yattığı gün kaza, araba tamirine gitti paranın bir kısmı. Bu işte bir şeyler var :D Neyse hocam geçmiş olsun, cana geleceğine mala gelsin ;)

Herkes, para gelmeseydi cebinden gidecekti demişte, kimse diğer yönden ya bakmamış, ya da bakmak istememiş. :)
Sanırım anlaşıldı. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri