İlk Kinder Videomuz Hazır Beyler :))

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Alex

Kayıtlı Üye
İlk KİNDER Videom Beyler Şukularınızı Alayım :)) - YouTube

Elleri narin olduğu için Anneme açtırıyorum yumurtaları, ciddi bir kanal çalışması yapacağız bakalım.

Daha çektiğimiz ilk video bu düzenlemedim bile fona müzik ekledim sadece zamanla gelişeceğimizi düşünüyorum.

Özgün çalışmak ayrı bir zevkli beyler öneririm :)

Yalnız yumurtalar BİM Toto yumurtası olduğu için içinden çıkan oyuncak tam anlamıyla içler acısı :D idare edin

Hayırlı olsun iyi yerlere gelirsiniz inşallah güzel olmuş bence

saolasın, bakalım profesyonel bir kanal açmaya çalışıcam ama daha çok gelişmemiz lazım

annem el becerisini arttırmalı biraz tutuk ve heyecanlı şimdilik

Alex senle diğer arkadaşın videosunu takipteyim patlarsa bende başlıcam bu işe

Alex senle diğer arkadaşın videosunu takipteyim patlarsa bende başlıcam bu işe

bir araştırma yaptım en az izlenen kinder videoları 50.000 izlenmiş ve belki inanmayacaksın ama 50.000.000 izlenen kinder videosu gördüm

Dünyada kaç sanatçının şarkısı 50.000.000 izleniyor :)

umarım büyütürüz işi ama Kinder kullanacağım Toto çok kötü

hayırlı olsun kardeşim başarılar diliyorm

bir araştırma yaptım en az izlenen kinder videoları 50.000 izlenmiş ve belki inanmayacaksın ama 50.000.000 izlenen kinder videosu gördüm

50.000.000 mu? o videoyu paylaşabilinmi merak ettim bulabilirsen size zahmet

toto ama bu :) , kinder alın bence ingilizce çalışn bide, siz de spamı bırakıyorsunuz gibi bi yaşıma daha girdim, hayırlı olsun umarım başarılı olursunuz :)

50.000.000 mu? o videoyu paylaşabilinmi merak ettim bulabilirsen size zahmet

bulursam paylaşıcam ve tek yaptığı bizim bu videoda yaptığımız

ama 20 tane kinder açmıştı sanırım

Normalde 1 yumurta max 30 saniye sürmesi lazım bizim 3 dk sürdü acemiyiz henüz bir de videoyu kırpıp kısaltmadım direk attım

---------- Mesaj saat 03:54:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:49:42 civarında gönderildi. ----------

toto ama bu :) , kinder alın bence ingilizce çalışn bide, siz de spamı bırakıyorsunuz gibi bi yaşıma daha girdim, hayırlı olsun umarım başarılı olursunuz :)

Babama al dedim, Bim de Kinder yokmuş :p

İngilizce çalışacağız zaten, size göstermelik attım bu videoyu fikir almak için, daha düzenleyeceğim logo basacağım videoya

saolasın iyi dileklerin için hocam, özgün cidden çok zevkliymiş

aynen izlenimi baya yüksek oluyor her attığım video 50000 izlense yeterde artar
bana aklıma takılan şu bu videolar milyon izlenme alıyor bu milyon izleyen
kişiler arasında da çoğu kişi de fikri beğenip bizim gibi aynı sürpriz yumurta videosu yapıcaklardır o kişilerin videolarıda o kadar çok izlenim alırmı çünkü ben youtube da supprise egg diye arattığımda hep belirli kanalların videoları çıkıyor bizim attığımız videonun milyon izlenen sürpriz yumurta videosu kadar izlenme olasığı olabilrmi

aynen izlenimi baya yüksek oluyor her attığım video 50000 izlense yeterde artar
bana aklıma takılan şu bu videolar milyon izlenme alıyor bu milyon izleyen
kişiler arasında da çoğu kişi de fikri beğenip bizim gibi aynı sürpriz yumurta videosu yapıcaklardır o kişilerin videolarıda o kadar çok izlenim alırmı çünkü ben youtube da supprise egg diye arattığımda hep belirli kanalların videoları çıkıyor bizim attığımız videonun milyon izlenen sürpriz yumurta videosu kadar izlenme olasığı olabilrmi

Angry Birds Toy Surprise Jake and the Never Land Pirates Disney Pixar Cars 2 Easter egg Spongebob - YouTube

52.000.000 izlenen video - 5 ay önce atılmış

Benim gözüm de yükseklerde umarım milyonluk video başarabiliriz. Epey uğraşmayı planlıyorum.

Bence olasılık dahilinde, neden olmasın ki? Tabi sosyal medya vs. destekleri de araştırıcam, öyle at izlensin şansa kalabilir.

hayırlı olsun ama kinder olması şart bence totoyla olcak bişi deil o adı bile kötü toto :D:D:D

kinderde pahalı birde şöyle bir handikap var kinderin yumurtaları hep aynı paket burda ordakiler gibi bi sürü çeşit paketi yok o bir handikap oluşturabilir

hayırlı olsun ama kinder olması şart bence totoyla olcak bişi deil o adı bile kötü toto :D:D:D

kinderde pahalı birde şöyle bir handikap var kinderin yumurtaları hep aynı paket burda ordakiler gibi bi sürü çeşit paketi yok o bir handikap oluşturabilir

Toto :) cidden kötü çeşitlilik olsun diye araya alırım sadece ileride, kinder babasıdır bu işin katılıyorum

Yurtdışına çıkıyorum yazları çeşit çeşit kinder vs yumurtalı oyuncaklı her çeşidini almaya çalışıcam

desteğiniz için hepinize teşekkürler

Toto :) cidden kötü çeşitlilik olsun diye araya alırım sadece ileride, kinder babasıdır bu işin katılıyorum

Yurtdışına çıkıyorum yazları çeşit çeşit kinder vs yumurtalı oyuncaklı her çeşidini almaya çalışıcam

desteğiniz için hepinize teşekkürler

alsan nasıl getiricen ki buraya gittiğin yerde çek işte buraya ne getiricen :D:D:D

Kinder hariç diğerlerinden çok kötü oyuncaklar çıkıyor :)

eline saglik [MENTION=1316]Alex[/MENTION] hemen yeni kanallarima ekliyorum :D

benim gibi önce videoyu izleyip sonra alexin açıklamayı okumayın. videoyu en son izleyin. yüzüğü görünce korktum dedim alex naptın :D

öneri: şekerleri ve ayıcığı kaldıraydın iyimiş karmaşık bir durum söz konusu.. müziğide çocukların seveceği tarzda çizgi filmlerden zıplamış tarzda bulursan daha iyi olur.

[MENTION=1316]Alex[/MENTION] abi azmine hayranım ya :D sen bir şirkette patronun sağ kolu olmalıymışsın :)
çalışma güzel inş iyi bir ekmek yersin bu işten ve inş forumun diğer üyeleride artık katakuli işlerden vazgeçip doğru dürüst kanallar oluşturur artık :)

---------- Mesaj saat 10:27:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:25:16 civarında gönderildi. ----------

bende öyle bişey yapacam da şuanda kpss çalışıyorum ve iyi bir kameram yok :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri