İlk Özgün Çalışmamı Değerlendirir misiniz?

• Kullanıcı ezfuat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

ezfuat

Kayıtlı Üye
KALDIRILMIŞTIR.

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
müzik yerine sen anlatsan daha iyi olur cünlü 00:30 kadar dayanabildim .yanlış anlama bir öneri

Okumalısın. Sesine güvenmiyorsan okuma yapan programlar var.

bence gayet güzel tebrikler .. yalnız yazılar birazdaha büyük olursa daha güzel olur...
dislike lara bak şimdi sen :D :D :D

Güzel hocam beğendim ben gerçekten güzel bilgilerde öğrenmiş oldum bu işte pek bilinmeyenleri konu ele alarak ilerlerseniz ilerlersiniz.

ordusu olmayan5ülke gibi olmuş üstteki başlık. oraya kırmızı kutudaki 5'e biraz boşluk verebilirsin bir dahakine.

müzik biraz daha sakin bir müzik olabilir. okuyan kişinin kafasını dağıtacak türden olmuş bu.

tasarımın güzel olmuş.

güzel olmuş tebrikler.hangi programı kullandın hazırlarken

Yorum yapan arkadaşlar teşekkür ederim. Sesim pek iyi değil. kullandığım pro: camtasia + photoshop. Dislike olursa da çok mühim değil. Severek yapıyorum herkesin beğenmesi gerekmiyor.

Ayrıca öneri sunan arkadaşlar yaptığınız önerilere katılıyorum dediklerinizi uygulayacağım.

müzik biraz slow olsaymış daha iyi olurmuş geri kalan herşey on numura eline sağlık

Genel anlamda güzel. Eleştirecegim nokta sağ üste "kagetori" yazısını düz yazsaydın daha hoş olurdu.

Dünyanın gizemi ile şeyleri araştırıp, videoya aktarırsan çok ilgi çekebilir. Başarılar :)

Ne hikmetse bu işi adım atan herkes ilk olarak ordusu olmayan ülkelerden başlıyor.
Bende bi ara denemiştim ilk videom buydu :P

Son düzenleme:
biraz tesadüf oldu bu.yeni video. eklendi.

Son düzenleme:
bunları hangi programları kullanarak yapıyorsunuz.

Son düzenleme:
Müzikler olmamış. Slow tarzı sakin savaş müzikleri kullanabilirsin. Müzik çok önemlidir haberin olsun. Böyle müziklerle bu videoları kimse izlemez.

Müzikler olmamış. Slow tarzı sakin savaş müzikleri kullanabilirsin. Müzik çok önemlidir haberin olsun. Böyle müziklerle bu videoları kimse izlemez.

Müzik seçimi konusunda biraz araştırma yapmalıyım haklısınız.

Bence videoların güzel ama müzikler videoya beklenen etkiyi veremiyor.Birde tavsiyem kanalda gezinme ayarlarında bölümler eklemen.Son yüklenenler,popüler videolar vs.Göze daha hoş gelir + logo eklemeyide unutmussun sanırım kanala :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri