İlk Özgün Videom(Sevimlilik İçerir)

forumiyinet123

Kayıtlı Üye
İlk özgün videomu çekmiş bulunmaktayım.Bu tatlı bebeğin ismi Eren.O gölgesiyle falan oynuyor.en yakın zamanda onları kameraya alıcam atıcam.patlama yapabilir belki.sonra ona kzınıca takla pozisyonuna geçiyor ve yatıyor.Sonra ''çikin ol'' deyince çirkin oluyor ve sevimli oluyor.Bunun gibi sizce nasıl olmuş ilk videom.Nerede imlemeliyim videolarımı?Nerede paylaşmalıyım?Şimdiden sağ olun.Önerilerinizi,görüşlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum.

İlk özgün videomu çekmiş bulunmaktayım.Bu tatlı bebeğin ismi Eren.O gölgesiyle falan oynuyor.en yakın zamanda onları kameraya alıcam atıcam.patlama yapabilir belki.sonra ona kzınıca takla pozisyonuna geçiyor ve yatıyor.Sonra ''çikin ol'' deyince çirkin oluyor ve sevimli oluyor.Bunun gibi sizce nasıl olmuş ilk videom.Nerede imlemeliyim videolarımı?Nerede paylaşmalıyım?Şimdiden sağ olun.Önerilerinizi,görüşlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum.
yorumlarını görüşlerinizi bekliyorum.Güncel

Babasi falan gorurse sıkıntı cikmasin :)

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam bu videoları Forex Trading System gibi bir isme sahip kanalda paylaşmayı düşünmüyorsun dimi.
Çok özensiz kanal ve video da aynı şekilde.
Tavsiyem gerçekten özgün olacaksanız, kanal introsuna thumbnaillere, kanal kapağına, küçük resmine herşeyi kusursuza yakın yapmanız. Hatta tavsiye değil böyle olması lazım. Bu şekilde izlenme alacağını sanmıyorum. İnş. alır tabi. Sonrada pişman olursun keşke düzgün bir kanala atsaydım diye.

Ben yavrunun yerinde olsam ortak olurum sana ;))
Büyüdü mu duymasin çocuğun üzerinden paraları götürdüğünu :)

Hocam bu videoları Forex Trading System gibi bir isme sahip kanalda paylaşmayı düşünmüyorsun dimi.
Tavsiyem gerçekten özgün olacaksanız, kanal introsuna thumbnaillere, kanal kapağına, küçük resmine herşeyi kusursuza yakın yapmanız. Hatta tavsiye değil böyle olması lazım. Bu şekilde izlenme alacağını sanmıyorum. İnş. alır tabi. Sonrada pişman olursun keşke düzgün bir kanala atsaydım diye.
hocam zaten ben başka kanal açıp içine koydum.ismi bu değil başka logo kapak falan hepsi tamam.fakat izlenim 3 falan :D

Hocam ve diğer hocalarım sizce benim videom nasıl.intro yapmıycam zaten.thumbnaili nasıl yapıyım birisi bana yardım edebilir mi?nasıl yapıcam thumbnail falan?şimdiden çok sağ olun

Ey maşallah çok tatlı ya bu. :D Bebek videoları her zaman tutar.. Fakat birazda şans lazım..

Ey maşallah çok tatlı ya bu. :D Bebek videoları her zaman tutar.. Fakat birazda şans lazım..
hocam gölgesiyle falan oynuyor mesela onu çekicem bir ara.sonra ona kzınıca takla atma pozisyonuna falan geçiyor.yatıyor ağlıyor.sonra ''çikin ol'' deyince çirkin oluyor çok sevimli luyor.bunları derliycem.atıcam.sizce nasıl videolar hazırlamalıyım?nasıl olmuş bu video?eksiklerimi artılarımı thumbnail falan o konularda yardımcı olursanız çok sevinirim.skypeden konuşabiliriz isterseniz.

hocam gölgesiyle falan oynuyor mesela onu çekicem bir ara.sonra ona kzınıca takla atma pozisyonuna falan geçiyor.yatıyor ağlıyor.sonra ''çikin ol'' deyince çirkin oluyor çok sevimli luyor.bunları derliycem.atıcam.sizce nasıl videolar hazırlamalıyım?nasıl olmuş bu video?eksiklerimi artılarımı thumbnail falan o konularda yardımcı olursanız çok sevinirim.skypeden konuşabiliriz isterseniz.

Kardeşim ben skype kullanmıyorum. Yani çok nadir kullanırım. Valla bu tip kanallar için çok fazla bir şey yapmaya gerek yok. Yabancılarda örnekler çok. Aramaya cute baby yazarsanız çıkan kanalları ve videoları görürsünüz. Bazıları bebekleri sayesinde binlerce üyeye ulaşmış. :)

Kardeşim ben skype kullanmıyorum. Yani çok nadir kullanırım. Valla bu tip kanallar için çok fazla bir şey yapmaya gerek yok. Yabancılarda örnekler çok. Aramaya cute baby yazarsanız çıkan kanalları ve videoları görürsünüz. Bazıları bebekleri sayesinde binlerce üyeye ulaşmış. :)
hocam peki benim bu videom nasıl.eksikleri falan neler.bildiğiniz kadarıyla yazarsanız çok sevinirim hocam.

videonun en çarpıcı yerini thumbnail yap.
mesela güldüğü sayfada printscreen al onu thumbnail yap.
o şekilde görenin daha çok ilgisini çeker.

Eğlenceli olursa tabi iyi olur. Ben pek anlamam intro işinden, panzoidden veya camtasia editör programları gibi programlarının kendi içinde barındırdığı introları kullanırım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri