İlk özgün videom. Yorumlarınızı bekliyorum.

• Kullanıcı Özgür Uğur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Hocam biri birazdan kendi kanalına yükleyip telif atarsa şaşırma ;)

Hocam biri birazdan kendi kanalına yükleyip telif atarsa şaşırma ;)
Yok hocam ya yapmazlar herhalde, yani yapmasınlar daha yeni başladık soğumayalım hemen :)

Hocam hangi program ile kayıt yapıyorsunuz?

Screencast programı hocam, ama tavsiye etmiyorum videoda görüldüğü gibi sorunlar çıktı ortaya...

senin için reklama tıkladım :)

Teşekkür ederim hocam :)

Sizce iyi olmuş mu arkadaşlar?

Usta süpersin çok güzel olmuş inşallah emeğinin karşılığını alırsın bu işte sabır önemli :)

Ya alırsın emeğinin karşılığını ama önce bu videoyu burdan kaldırman lazım çok fazla arkadaş acı çekti sırf bu yüzden

Resimleri tek tek yaptım güzel olması için teşekkür ederim yorumlarınız için. Bu ilk olduğu için paylaştım diğer videolarımı paylaşmam öyleyse, aramızda böylelerinin olması kötü... Ağız tadıyla artı eksi yönleri bile tartışamıyoruz.

Resimleri tek tek yaptım güzel olması için teşekkür ederim yorumlarınız için. Bu ilk olduğu için paylaştım diğer videolarımı paylaşmam öyleyse, aramızda böylelerinin olması kötü... Ağız tadıyla artı eksi yönleri bile tartışamıyoruz.

hocam genede fikir almak istersen baska bir kanala at öle paylas burda orjinal kanalında paylasma derim ben öle yapıyorum

[MENTION=5461]Özgür Uğur[/MENTION] özgün videolarını paylaşma burada gardaşım. art niyetli insanlar var !!!

screen cast hem kötü hem en iyisi :) offline kayıt yapanı buldum. screencasti benim s2de herhangi bir oyun ile birlikte çalıştırınca kilitleniyor. donuyor kalıyor doğru düzgün bir kayıt alamıyorum..

videona gelince bilmeyenler için yararlı bilgiler :) fakat yeni bir kanal açıp benim gibi bu bilgileri çok bilenler için para kazandıracak uygulama yaptıracak videolar çekersen işte youtube'ta tek olursun :)

hadi özgür kardeş bize Level atlat ;)

screen cast hem kötü hem en iyisi :) offline kayıt yapanı buldum. screencasti benim s2de herhangi bir oyun ile birlikte çalıştırınca kilitleniyor. donuyor kalıyor doğru düzgün bir kayıt alamıyorum..

videona gelince bilmeyenler için yararlı bilgiler :) fakat yeni bir kanal açıp benim gibi bu bilgileri çok bilenler için para kazandıracak uygulama yaptıracak videolar çekersen işte youtube'ta tek olursun :)

hadi özgür kardeş bize Level atlat ;)

Hocam var mı önerebileceğin güzel bir program?

Aklımda güzel şeyler var hocam kaliteli bir şekilde yaparsam tutacagına inanıyorum en temelden en üst seviyeye kadar anlatmayı planlıyorum...

Hocam var mı önerebileceğin güzel bir program?

Aklımda güzel şeyler var hocam kaliteli bir şekilde yaparsam tutacagına inanıyorum en temelden en üst seviyeye kadar anlatmayı planlıyorum...

eğer bu şekilde resimlerle yapmayı düşünüyorsan pcden movie maker bile yeterli olur.. slyat şeklinde mikforonla çeksen daha kaliteli olur..

ama dersen ki daha sonralarda mobil üzerinden anlatım yapmam gerekecek en iyisi screen cast.. eğer telefonun iyi bir model ise (rami yüksek) screen castin frame ve kaliteli görüntü alma ayarları var, o ayarlar ile oynayarak iyi kalite elde edebilirsin.. ben s2 ile takılmadan sorunsuz aldığım görüntüyü görsen bune dersin tuzlukla mı çektin :)

telefonun iyiyse sorun yok ama telefonun kötü ise telefon incelemeleri yapan kişileri bilirsin telefon önde sadece ellerin gözükerek ektra kamera koyarak anlatım yapabilirsin.

[MENTION=1852]flyx[/MENTION] hocam'a katılıyorum kardesim :) bi ara hatırlat sana program vereyim kayıt felan :)

Hocam yöneticilere ve mesaj sahimibe öm attım silinsin diye sagolun var olun :)

Telefonum Samsung W i8150 ama s4 le kapıştırırım :P adım adım başlıyorum işte umuyorum ki güzel olacak... genelde hep telefondan çekmeyi düşünüyorum.. insanlara daha yakın gelecektir..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri