videoyu kaldırdım arkadaşlar.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yok hocam ya yapmazlar herhalde, yani yapmasınlar daha yeni başladık soğumayalım hemenHocam biri birazdan kendi kanalına yükleyip telif atarsa şaşırma![]()
Hocam hangi program ile kayıt yapıyorsunuz?
senin için reklama tıkladım![]()
Resimleri tek tek yaptım güzel olması için teşekkür ederim yorumlarınız için. Bu ilk olduğu için paylaştım diğer videolarımı paylaşmam öyleyse, aramızda böylelerinin olması kötü... Ağız tadıyla artı eksi yönleri bile tartışamıyoruz.
hocam genede fikir almak istersen baska bir kanala at öle paylas burda orjinal kanalında paylasma derim ben öle yapıyorum
screen cast hem kötü hem en iyisioffline kayıt yapanı buldum. screencasti benim s2de herhangi bir oyun ile birlikte çalıştırınca kilitleniyor. donuyor kalıyor doğru düzgün bir kayıt alamıyorum..
videona gelince bilmeyenler için yararlı bilgilerfakat yeni bir kanal açıp benim gibi bu bilgileri çok bilenler için para kazandıracak uygulama yaptıracak videolar çekersen işte youtube'ta tek olursun
hadi özgür kardeş bize Level atlat![]()
Alıntıyı da silersek çok iyi olur arkadaşın videosu kalksın maksatHocam biri birazdan kendi kanalına yükleyip telif atarsa şaşırma![]()
Hocam var mı önerebileceğin güzel bir program?
Aklımda güzel şeyler var hocam kaliteli bir şekilde yaparsam tutacagına inanıyorum en temelden en üst seviyeye kadar anlatmayı planlıyorum...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.