İlk Videomuz Komedi&Troll ve Kurtlar Vadisi

• Kullanıcı d4belemez
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
yanlış videoyu yapıştırmışsın heralde hocam, ben komik bisey goremedim..

Ne izledimla ben ??

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hem Yt Tr'de farklı şeyler istiyorsunuz hemde amatörce hazırlanmış videoyu destekliyip Kaliteli hale getirmemizi istemiyorsunuz.

Kesinlikle izlenme amaçlı paylaşmıyor fikirlerinizi almak için paylaşıyorum.
Grafik açısından soracağım bir soru yok fakat bu tarz videolara devam edelim mi ? Eksikleri nelerdir ? Neleri eklemeliyiz? Bu soruları sormak istiyorum.
Teşekkürler.

oyunculuk sıfır sıfır sıfır :D her hareketinde gülüyorsun. müziklerde cızırtı var temiz müzik yok, yani olmamış sıfır.

hocam ugraasmısın emegıne saglık..ama bazı arkadaslarında dedıgı gıbı seste cızırtı var.bırde herkes guluyor bu tur seylerde rol yaparken gulmemek cok zordur hepımız bılıyoruz..
ınsalah daha ıyılerını yaparsın

sesde cızırtı derken ? müziktemi yoksa çekim sesimi ? sj4000 ile çektim kameradan dolayı olabilir.

siffır siffır siffırr

tavsiyem bi sonraki videolarda oyunculuğu daha iyi yapmaya çalışmanızdır

Son düzenleme:
eyvallah tavsiye için okul çıkışı 5 dakikada yapmak zorunda kaldık.
Ertesi gün seçim vardı.

hevesini kırmak gibi olmasın ama hiç olmamış video.videoda ne kurgu var nede ilgi çekici bir şey. biraz daha emek harcayıp iyi bir kurgu ile tekrar baştan başla bence

hevesini kırmak gibi olmasın ama hiç olmamış video.videoda ne kurgu var nede ilgi çekici bir şey. biraz daha emek harcayıp iyi bir kurgu ile tekrar baştan başla bence
Hocam zaten 5 dakikada falan çektik ertesi gün seçim vardı hemen hazırlamak zorunda kaldık.

özgün spam'ın dibine vurmuşsunuz hocam :)
anladınız siz beni :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri