İlla özgün çalışın diyorlar !!

• Kullanıcı kehanet55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji

kehanet55

Yasaklanmış
Artık spam şu bu kazandırmıyor.yok yani ne yaparsak yapalım herkes bi yolunu tutturmuş bize birşey kalmamış.Abimide kafaladım yazın askerden gelince oda girişecek bu işe.Birlikte özgün ne yapabiliriz acaba arkadaşlar ?

Bu konuda fikir almak ne ölçüde doğru olur tartışılır.
İlgi alanlarınız nedir ne değildir kimse bilemez.
Benim önerim sevdiğiniz katagori üzerine videolar çekin.

Bu konuda fikir almak ne ölçüde doğru olur tartışılır.
İlgi alanlarınız nedir ne değildir kimse bilemez.
Benim önerim sevdiğiniz katagori üzerine videolar çekin.

Açıkçası şu dünyada en çok benim ilgimi çeken bir kaç konu var.
1-) Kızlar :D
2-)Elektro gitar-Metal müzik
3-)Poker
bunlar benim hastalığım gibi birşey.kumarla ilgili birşey olmaz.Elimde elektro gitar var ama çalmayı bilmiyorum tam oda sanırım pek işe yaramaz.Geriye tek seçenek kalıyorda acaba tutar mı bilmiyorum :D

youtube'de özgün popüler videoları izleyin yavastan hocam orda yabancilar neler yapiyor daha iyi anlarsınız onları izleyerek aklina bazı fikirler gelebilir. Ama bu işleri kaliteli yapabilmen için video programlarından efekler yaparak video hazirlaman cok önemli izleyenlerin ilgisi çekmesi lazım.

youtube'de özgün popüler videoları izleyin yavastan hocam orda yabancilar neler yapiyor daha iyi anlarsınız onları izleyerek aklina bazı fikirler gelebilir. Ama bu işleri kaliteli yapabilmen için video programlarından efekler yaparak video hazirlaman cok önemli izleyenlerin ilgisi çekmesi lazım.

Kendimi bu işe para amaçlı görmeden yaparsam belki daha çok tutar.Yabancılardanda izledim oyun videolarında kendilerini çok rezil ediyorlar.saçma saçma tepkiler falan benim tarzım değil.Aslında evet saçmalamak benim tarzım fakat öyle yapmacık olarak değil.mesela pewdiepieresmen bir beyinsiz gibi tepkiler çıkartıyor bazen.aynı şekidle burakoyunda denen bebeninde tepkilerini illaki gören görmüştür.böyle yapmacık olmaktan ziyade doğal olmayı tercih ederim.Birde işte çok aşırı sabırsız insanım.anında olmasını istiyorum ne istersem.Birde yazın işe girme ihtimalim var.Yabancı ülkeye gitme planlarım var tabi hep para gerekli.(Biraz kendimi anlatır gibi oldum kusura bakmayın şimdiden :D) hem özgün hem iyi getirili birşeyler düşünüyorum ama bilmiyorum işte :/

Özgün için fikir kendinizden çıkar. Fikir üretmeye çalış. Yapabileceğin şeyleri düşün.
Mesela ben diyelim oyun videosu çekerim sen çekemezsin ben sana oyun videosu tavsiyesi versem ne vermesem ne.
Bence farklı şeylere yönel.
Yabancı kanallara göz at. Ufkunu genişlet.
Belki çok basit bir fikir ile vuracaksın paranın gözüne. :)
Sabırsızım demişsin. Youtube'de sabır olmadan hiçbir şey olmaz benim gözümde.
Aceleci olma sakin sakin düşüne düşüne.

Bu alanda günümüzde yeni olan en iyi Türk üsttadlar bile yeterli kazancı elde edememişlerdir hocam.

Bknkz. Selim Işık, Deniz Demiröz vs. - Youtube Kanalları. :)

Farkındayım bende.Selim hocanın videolarını izleyerek birşeyler öğrenmeye çalışıyorum ve gerçekten hakettiği için hep reklamlarına tıklarım.Aslında dediğim gibi abimde özgüven aşırı fazla ve rahat.bende gerektiğinde öyleyim.Bu Allah vergisi özelliklerimizi kullnarak birşeyler çıkartmayı düşünüyorum :)

---------- Mesaj saat 16:04:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:03:20 civarında gönderildi. ----------

Özgün için fikir kendinizden çıkar. Fikir üretmeye çalış. Yapabileceğin şeyleri düşün.
Mesela ben diyelim oyun videosu çekerim sen çekemezsin ben sana oyun videosu tavsiyesi versem ne vermesem ne.
Bence farklı şeylere yönel.
Yabancı kanallara göz at. Ufkunu genişlet.
Belki çok basit bir fikir ile vuracaksın paranın gözüne. :)
Sabırsızım demişsin. Youtube'de sabır olmadan hiçbir şey olmaz benim gözümde.
Aceleci olma sakin sakin düşüne düşüne.

Haklısınız zaten yaza kadar vaktim var abimin askerlik o zaman bitecek.2 kişi ortaklaşa çalışarak aslında çok iyi şeyler elde edebiliriz fakat yinede insanların görüşlerini almak gerekiyor :)

Ben arkadaşlarımla konusuyorum mesela birlikte tartısıyoruz ne izleriz ne isteriz falan diye ( bu arkadaşların bu tarz bilgisi yok klasik internet kullanıcısı ) güzel fikirler çıkıyor ortaya. forumdan sana su olabilir deseler dahi hep tek mesajda kalacagı için çevrendeki insanlar ile düşünmeni öneririm bi konu üzerinden konusurken ilginç şeyler ortaya çıkabiliyor. He diceksin sen buldunmu birşeyler diye buldum bulmasınada bende o göz yok :D

Ben arkadaşlarımla konusuyorum mesela birlikte tartısıyoruz ne izleriz ne isteriz falan diye ( bu arkadaşların bu tarz bilgisi yok klasik internet kullanıcısı ) güzel fikirler çıkıyor ortaya. forumdan sana su olabilir deseler dahi hep tek mesajda kalacagı için çevrendeki insanlar ile düşünmeni öneririm bi konu üzerinden konusurken ilginç şeyler ortaya çıkabiliyor. He diceksin sen buldunmu birşeyler diye buldum bulmasınada bende o göz yok :D

Eğer fikirlerini tek değilde 2-3 kişiyle çalışrısan gerçekleştirebilrisin bak denemeni tavsiye ederim :D

Farkındayım bende.Selim hocanın videolarını izleyerek birşeyler öğrenmeye çalışıyorum ve gerçekten hakettiği için hep reklamlarına tıklarım.Aslında dediğim gibi abimde özgüven aşırı fazla ve rahat.bende gerektiğinde öyleyim.Bu Allah vergisi özelliklerimizi kullnarak birşeyler çıkartmayı düşünüyorum :)

---------- Mesaj saat 16:04:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:03:20 civarında gönderildi. ----------

Haklısınız zaten yaza kadar vaktim var abimin askerlik o zaman bitecek.2 kişi ortaklaşa çalışarak aslında çok iyi şeyler elde edebiliriz fakat yinede insanların görüşlerini almak gerekiyor :)

Aynen bende tıklarım. :)

Ben kendisine sordum, öğrencilerinden birisi yapmış youtube reklam para kazanmayı.

Para Selim hocaya gitmiyor yani adsense felan nedir bilmiyor, öğrencisi kimse artık çakal o yapmış. (:

Özgün olarak en çok ilgi gören videolar yine oyun videoları olur düşüncesindeyim. Hit bakımından bakacak olursak tabii ki.

Aynen bende tıklarım. :)

Ben kendisine sordum, öğrencilerinden birisi yapmış youtube reklam para kazanmayı.

Para Selim hocaya gitmiyor yani adsense felan nedir bilmiyor, öğrencisi kimse artık çakal o yapmış. (:

Adam yolunu bulmuş demekki :D

---------- Mesaj saat 16:42:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:41:33 civarında gönderildi. ----------

Özgün olarak en çok ilgi gören videolar yine oyun videoları olur düşüncesindeyim. Hit bakımından bakacak olursak tabii ki.

Evet ama genelde yabancılarda oyun videoları tutuyor.Bizim türkiyede türkçeyle nereye kadar gidebileceğiz ki :/

Türkiyede özgün meselesinde yüz olarak sokağa çıkıp saçma sapan işler yaparak ya da artık oyun videosu da bi anlamda çekerek kazanç sağlanma olasılığının pek az oldugunu düşünüyorum bence çok absürd şeyler yapılırsa ilgi çeker.
Ayrıca ülkemiz dışında özgün çalışıp bir yerlere gelmiş kişileri örnek alıp türkiye versiyonlarını yapabiliriz bu çok yararlı olur.

Oyun İnceleme ürün tanıtımı ürün kutu açılımı gibi şeyler Düşünün..

Türkiyede özgün meselesinde yüz olarak sokağa çıkıp saçma sapan işler yaparak ya da artık oyun videosu da bi anlamda çekerek kazanç sağlanma olasılığının pek az oldugunu düşünüyorum bence çok absürd şeyler yapılırsa ilgi çeker.
Ayrıca ülkemiz dışında özgün çalışıp bir yerlere gelmiş kişileri örnek alıp türkiye versiyonlarını yapabiliriz bu çok yararlı olur.

Teşekkürler yorumunuz için :)

---------- Mesaj saat 17:03:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:02:27 civarında gönderildi. ----------

Spam hirsizliktir...

forumun yarısından fazlası hırsız o zaman

---------- Mesaj saat 17:04:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:03:41 civarında gönderildi. ----------

Oyun İnceleme ürün tanıtımı ürün kutu açılımı gibi şeyler Düşünün..

Düşüncelerim arasında bulunduracağım :) teşekkrler yorumunuz için :)

Spam hirsizliktir...

yahu ne alakası var bu forumdaki insanların %96 sı spam %3 ü hem spam hem özgün çalışıyor. Ama tabi ki spamında bi adabı var yapılma şekli var. Sen bu sözleri sarfederek bu forumu kuran yöneticiler dahil herkesi hırsızlıkla itham ediyorsun.

Birde benim anlamadığım şu forumda 3 - 5 kişi var özgün çalıştığını söyleyen önce spama sayarlar söverler o 5 kişiden 3 ü mutlaka sonradan spama dönüyor.

Gerçi çoğunun özgün çalıştığındanda şüpheliyim ya neyse

yahu ne alakası var bu forumdaki insanların %96 sı spam %3 ü hem spam hem özgün çalışıyor. Ama tabi ki spamında bi adabı var yapılma şekli var. Sen bu sözleri sarfederek bu forumu kuran yöneticiler dahil herkesi hırsızlıkla itham ediyorsun.

Birde benim anlamadığım şu forumda 3 - 5 kişi var özgün çalıştığını söyleyen önce spama sayarlar söverler o 5 kişiden 3 ü mutlaka sonradan spama dönüyor.

Gerçi çoğunun özgün çalıştığındanda şüpheliyim ya neyse

Ayıp olmasın diye ben cevap vermemiştim ağzına sağlık gerkli cevabı verdiğin için

---------- Mesaj saat 17:13:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:09:46 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar merhaba , bugüne kadar telif uyarısı yiyen tüm videolarimi silmiştim. Geçen hafta çok önem vermediğim bi kanalima telif hakkı uyarısı geldi ve videoyu silmiştim. BUgun tesadüfen adamin mailini buldum ve mail attim. Ama videoyu sildim acaba telifi geri çekebiliyor mu? Bilginiz var mı? Yada Topluluk uyarısındada karşı bildirim göndermek gibi mesela?
Buyur aylar öcne açtığın konu.Özgün adam telif mi yer ? Şimdi biz spamcılar hırsız sen nesin bizim köyün imamı mı ? http://www.ytpara.com/youtube-hakki...k-telif-geri-cekilebiliyor-mu.html#post151269

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri