İmacros kod yazılır

capari_83

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar.
Başlıktada belirttiğim gibi imacros kod yazıyorum.
Aklınızdaki projeleri koda çevirebilirim.

Şuan ki satılık imacros kodlar:

1- Yorumu en üstte çıkarma botu. Yapılan yorumlara like ve yorum yaptırılarak yorumlar en üstte çıkartılır. Kanala çok büyük etkisi vardır. Organik izleyiciler kanalınıza gelir.

2- Kanalınıza yorum yapanlara dönüş ve yorum atanların kanallarına girip videolarını likelayıp yorum atma botları. Bu kanalınızın etkileşim halinde kalmasını sağlar. Yorumları siz belirleyebilirsiniz. Ben genelde videonuzu izledim ve beğendim. Siz de benim kanalıma dönüş yapın lütfen. Birbirimize destek olalım. vb. yorumlar yaptırıyorum.

3- Kendi kanalınıza alt kanallar sayesinde like ve yorum atma botu. Bu botta videolar açılmaz. Videoların açılmasını engelleme yöntemi kullandım. Bu yöntem kanala zarar verir mi vermez mi bilmiyorum. Ben kendi özgün kanalıma kullanmadım. 1 senelik özgün kanalıma denemek açıkçası yemedi. Yeni özgün kanallar deneyebilirler. Sorumluluk kabul etmem.

4- Google plusta otomatik olarak yorumunuzu,videonuzu ve kanal linkini paylaşma makro botu.
Şuanda elimde olan botlar bunlar. Sizin aklınıza gelen otomatik yapılmasını istediğiniz sistemlerse varsa yazın bakalım yapabilirsek fiyatta da anlaşabilirsek yapıp teslim edebilirim.

Son düzenleme:
API almak icin adimlari kayit ettim ama line 4 de takiliyor. bir bakarsan sevinirim.

Kod:
VERSION BUILD=9030808 RECORDER=FX
TAB T=1
URL GOTO=https://console.developers.google.com/projectselector/apis/credentials?pli=1
TAG POS=1 TYPE=SPAN ATTR=TXT:No
TAG POS=2 TYPE=INPUT:RADIO FORM=NAME:tosForm ATTR=NAME:marketing
TAG POS=3 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Yes
TAG POS=1 TYPE=INPUT:RADIO FORM=NAME:tosForm ATTR=NAME:tos
TAG POS=1 TYPE=BUTTON FORM=NAME:createProjectForm ATTR=ID:p6ntest-project-create-page-submit
TAG POS=1 TYPE=A ATTR=TXT:Enable<SP>the<SP>APIs<SP>you<SP>plan<SP>to<SP>use
TAG POS=1 TYPE=A ATTR=TXT:YouTube<SP>Data<SP>API
TAG POS=1 TYPE=BUTTON ATTR=TXT:Enable
TAG POS=1 TYPE=A ATTR=TXT:API<SP>key
TAG POS=1 TYPE=BUTTON FORM=NAME:keyForm ATTR=TXT:CreateCreating
TAG POS=2 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Close
TAG POS=1 TYPE=A ATTR=TXT:Create<SP>credentials
TAG POS=1 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Requests<SP>user<SP>consent<SP>so<SP>your<SP>app<SP>can<SP>a*
TAG POS=1 TYPE=JFK-BUTTON ATTR=TXT:Configure<SP>consent<SP>screen
TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=NAME:consentForm ATTR=ID:p6n-consent-product-name CONTENT=upload
TAG POS=1 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Save
TAG POS=1 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Other
TAG POS=1 TYPE=INPUT:RADIO FORM=NAME:clientForm ATTR=NAME:1828
TAG POS=1 TYPE=BUTTON FORM=NAME:clientForm ATTR=TXT:CreateCreating
TAG POS=2 TYPE=SPAN ATTR=TXT:OK

HATA
Kod:
element SPAN specified by TXT:No was not found, line: 4 (Error code: -921)

API almak icin adimlari kayit ettim ama line 4 de takiliyor. bir bakarsan sevinirim.

Kod:
TAB T=1
URL GOTO=https://console.developers.google.com/projectselector/apis/credentials?pli=1
TAG POS=1 TYPE=BUTTON FORM=NAME:createProjectForm ATTR=ID:p6ntest-project-create-page-submit
TAG POS=1 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Requests<SP>user<SP>consent<SP>so<SP>your<SP>app<SP>can<SP>a*
TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=NAME:consentForm ATTR=ID:p6n-consent-product-name CONTENT=upload

HATA
Kod:

Hatayı bi kodla engelledim de hocam. Hiçbir şeye tıklamıyor bu. Nasıl yaptın bunu

Kod:
TAB T=1

HATA
Kod:

videoyap için mi ?

Hayir, masaüstü botu.

---------- Spam Engelliyici 06:43 ---------- Önceki Mesaj 06:42 ----------

Adimlari record ettim iste. Hicbir seye tiklamiyor mu. Dili ingilizce yaptin mi.

Valla ben hatayı düzenledim. Kod tek tek gitti aşağıya doğru ama hiçbir şeye tıklanmadı.

Bende farklı bir kod türü var hocam. İsterseniz 30 tl karşılığında yapabilirim size. Yalnız nasıl bir yol izleyeceğimi gösteren bir video olması gerekiyor.

Konu güncel

Google plusta otomatik olarak yorumunuzu,videonuzu ve kanal linkini paylaşma makro botu yapılmıştır. bilginize

Son düzenleme:
Forum dışı bir arkadaşa yorum botu satılmıştır. Var mı yorum botu isteyen? :)

aklınızdaki projenin macro kodunu yapabilirim.
konu güncel

Merhaba arkadaşlar.
Başlıktada belirttiğim gibi imacros kod yazıyorum.
Aklınızdaki projeleri koda çevirebilirim.

Şuan ki satılık imacros kodlar:

1- Yorumu en üstte çıkarma botu. Yapılan yorumlara like ve yorum yaptırılarak yorumlar en üstte çıkartılır. Kanala çok büyük etkisi vardır. Organik izleyiciler kanalınıza gelir. Fiyatı:150 TL

2- Kanalınıza yorum yapanlara dönüş ve yorum atanların kanallarına girip videolarını likelayıp yorum atma botları. Bu kanalınızın etkileşim halinde kalmasını sağlar. Yorumları siz belirleyebilirsiniz. Ben genelde videonuzu izledim ve beğendim. Siz de benim kanalıma dönüş yapın lütfen. Birbirimize destek olalım. vb. yorumlar yaptırıyorum. Fiyatı: 50 TL

3- Kendi kanalınıza alt kanallar sayesinde like ve yorum atma botu. Bu botta videolar açılmaz. Videoların açılmasını engelleme yöntemi kullandım. Bu yöntem kanala zarar verir mi vermez mi bilmiyorum. Ben kendi özgün kanalıma kullanmadım. 1 senelik özgün kanalıma denemek açıkçası yemedi. Yeni özgün kanallar deneyebilirler. Sorumluluk kabul etmem. Fiyatı:50 TL

4- Google plusta otomatik olarak yorumunuzu,videonuzu ve kanal linkini paylaşma makro botu. Fiyatı 30 TL
Şuanda elimde olan botlar bunlar. Sizin aklınıza gelen otomatik yapılmasını istediğiniz sistemlerse varsa yazın bakalım yapabilirsek fiyatta da anlaşabilirsek yapıp teslim edebilirim.

ref varsa olabilirim 3. seçenek için. ( 3. seçeneği şu şekilde geliştirmemiz mümkün mü ?=
istediğim videolara yorum attırabileceğim, like -dislike atabileceğim, herhangi bir videonun altında bulunan yorumu beğenip onu en üst sıraya çıkarabileceğim ve o yoruma cevap yazabileceğim, istediğim kanallara abone olabileceğim bir şekilde geliştirebilir miyiz ?

ref varsa olabilirim 3. seçenek için. ( 3. seçeneği şu şekilde geliştirmemiz mümkün mü ?=
istediğim videolara yorum attırabileceğim, like -dislike atabileceğim, herhangi bir videonun altında bulunan yorumu beğenip onu en üst sıraya çıkarabileceğim ve o yoruma cevap yazabileceğim, istediğim kanallara abone olabileceğim bir şekilde geliştirebilir miyiz ?

Dediğiniz şekillerin hepsi yapılır da hocam çok işlem olunca hata verme onarı daha yüksek oluyor.
Özellikleri 2 şer 3 er li yapmak daha mantıklı olacaktır

---------- Spam Engelliyici 15:30 ---------- Önceki Mesaj 15:29 ----------

4 çalışma yapıldı işini bilen bir arkadaş ayrıca teşekkür ederim

Teşekkürler hocam

Konu günceldir.
İstediğiniz stretejiyi bota çevirebilirim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri