İmam Dediğin Böyle Olmalı - Deprem Şakasına Verdiği Karşılık.

3-4 kere izledim videoyu
Bide kendimi yerine koydum bu imamın
Biz olsak kapı pencereye saldırırız.
Ama o dua silahını ve tedbirini almış Rabbine teslim olmuş
Rabbim cümlemize böyle iman ve teslimiyet nasip eylesin

Harbiden adam da iyi yürek varmış. Deprem olmuştu bırak konuşmayı yürümeyi unuttum harbiden Allah kimsenin başına bu korkuyu vermesin.

Belki önceden haber vermişlerdir...

Ama haberi yoksa helal olsun gerçekten de baya soğukkanlıymış.

Harbiden adam da iyi yürek varmış. Deprem olmuştu bırak konuşmayı yürümeyi unuttum harbiden Allah kimsenin başına bu korkuyu vermesin.

Tam tersini düşünüyorum hocam
Rabbim hepimize bu korkuyu nasip eylesin.
Nasip eylesin ki gafletten uyanalım.Ölümün olduğunu ve her an azrailin ensemizde olduğunu tekrar hatırlayalu,ım

Depremi adapazarı'nda yaşadım. Bina ağır hasar aldı, odanın kapısına dolap devrildi vs. o zamanlar.. Yıkılmamıştı bina ama şu videodaki herşey olmuştu. Duvarlar falanda patlamıştı :)

Kurtulamayacağını anladığın anda zaten başlıyosun dua etmeye, bi yandan da hadi diyosun ölelimde bitsin bari :) Gece uykudan uyandığımda o gürültüyle zaten çocuktum ilk anda salavat getireyim dedim, salavat getirmek yerine selatü selam getiriyodum.. Bi dakka sonra farkettim salavat getirmediğimi, "salavat nasıldı lan" diye bağırdığımı hatırlıyorum :) Evin öbür ucundan babam sesli getirince hatırlamıştım :)
Yani hocanın yerine kolaylıkla koyuyorum kendimi... Yerinde olan herkes öyle bi teslim olup dua etmeye başlıyoki, kurtulma umudun yoksa aynı öyle donup kalıp bekliyosun.
Düzce depreminde de istanbulda evde yalnızdım, onda da kolona sarılıp dua ediyodum ahfgafhgaf :) [MENTION=151]Tahir[/MENTION] allah kimseye yaşatmasın boşver. Mezarlıkta dolaşıp hatırla daha iyi :)

Neredeyse hepimiz 1999 yılında ki depremi yaşamışızdır. Gerçekten insanlığın ne ve dünyanın ne kadar çaresiz kaldığını orada anlıyoruz anlıyoruz kaçmak için yollar arıyoruz ama çoğumuz dua bile edemeyecek kadar korkuyor ve ne yapacağını bile bilmiyor.

ALLAH yaşatmasın .

Depremi adapazarı'nda yaşadım. Bina ağır hasar aldı, odanın kapısına dolap devrildi vs. o zamanlar.. Yıkılmamıştı bina ama şu videodaki herşey olmuştu. Duvarlar falanda patlamıştı :)

Kurtulamayacağını anladığın anda zaten başlıyosun dua etmeye, bi yandan da hadi diyosun ölelimde bitsin bari :) Gece uykudan uyandığımda o gürültüyle zaten çocuktum ilk anda salavat getireyim dedim, salavat getirmek yerine selatü selam getiriyodum.. Bi dakka sonra farkettim salavat getirmediğimi, "salavat nasıldı lan" diye bağırdığımı hatırlıyorum :) Evin öbür ucundan babam sesli getirince hatırlamıştım :)
Yani hocanın yerine kolaylıkla koyuyorum kendimi... Yerinde olan herkes öyle bi teslim olup dua etmeye başlıyoki, kurtulma umudun yoksa aynı öyle donup kalıp bekliyosun.
Düzce depreminde de istanbulda evde yalnızdım, onda da kolona sarılıp dua ediyodum ahfgafhgaf :) [MENTION=151]Tahir[/MENTION] allah kimseye yaşatmasın boşver. Mezarlıkta dolaşıp hatırla daha iyi :)

Bende daha dün gibi hatırlıyorum o anı.Uyanınca ilk aklıma gelen kıyametin koptuğuydu ve o kadar aciz hissettim ki kendimi anlatamam. Ben Rabbime ne hesap vereceğim. O'nun istediği gibi bir kul olamadım diye düşündüm.Yani kafamda çoktan ölmüştüm bile.

Strider hocam ölüm bir gerçek ve bunu hatırlamak ve hatırlatılması iyidir. Öyle bir duruma geldikki artık mezarlıklar bizi kesmiyor:) ibret alamıyoruz.
Selam ve dua ile

imamın soğukkanlılığına diyecek yok ama böyle de şaka olmaz allah o şakayı yapanları bildiği gibi yapsın...

kanal kiminse videoların en sonunda çıkan subscribe butonunu nasıl koydunuzn :) bu arada çok güldüm

Gerçekten bravo, yukarıda arkadaşlar çok güzel ifade etmiş katılmakla beraber. Allah ülkemize bir daha böyle acılar yaşatmasın.

Helal olsun adam resmen soğukkanlı ama yapılan şaka bildiğin eşekoğlueşek şakası

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri