Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu kadar parası olan adam YouTube ile uğraşır mi sence ? Küçücük bir lego kutusunun kaç para olduğundan haberin var mı![]()
var var merak etme senin 3d yazıcıdan haberin var mı ? ben resim gösteriyorum sen içindeki pixelden bahsediyon![]()
var var merak etme senin 3d yazıcıdan haberin var mı ? ben resim gösteriyorum sen içindeki pixelden bahsediyon![]()
3 d yazıcıların fiyatından haberin var mı![]()
daha küçük çapta 20 30k lık sağlam fikirleriniz var mı gençler![]()
konu güzelmaşallah akıyor hahahah. 3d yazıcı 300-500 dolara yurtdısında alabilme imkanın var. Ben pek fazla ilgilenmedimde benim bir abi çok ilgileniyor geçen yazıcısını bir aparatı bozulmuştu ondan dolayı biliyorum.
hasan ağa aklıma gelmişken sorim, dev yumurtalar maketlerı yapmak maliyet acısından ne olur
direk benim düşündüğüm şeyi yazmışsın şaşırdım görünce izmirde bu işi yapanlar var benim bu konuyla ilgili özel bir projem var biraz araştırdım maliyetli olacağından dolayı erteledim video başına maliyet 1000TL lere kadar çıkabiliyor biraz artadabilir yapılacak kullanılacak materyale göre tutacağından yüzde 100 eminim ama riske girmek istemiyorum sadece
bir video 1000 tl maliyet gerçekten büyük maliyetdev yumurta satan yerden alsak sankı daha ucuza gelirde türkiyede satan yer var mı hiç bilmiyorum
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.