Pars Yazılım
Yasaklanmış
Arkadaşlar şimdi videoyu hazırlıyorsunuz herkez ayrı bir kategori çalışıyor benim kendime ait bir botum var ama bu 5-6 benim seçtim forumda konu dışına yazıyor forumlarda iyi sayılmaz bu yüzden fazla bir işe yaramıyor ben bunu size göre editlicem örnek 50 adet vıdeonuz bunu 10 tane forumda paylastıracaksınız bununla ılgılenıcem ornek sız bana pm atacaksınız
Video linkleri:
Forumlarda konu açılcak kategoriler:
Forumlar:
İçerik:
Başlık:
Etiketler:
ben botumu bu forumlara göre editlicem düzenlicem critical hata varsa düzelticem en fazla 1-2 saat sürer sonra tüm videolarınıza tek tek konu açıcam örnek crysis 3 game play beyler süper bir anlatım olmuş izleyin diye atıcam bir video 10 forumda olucak buda bir videonuz için 10 adet backlınk yapar o güzel bir baclınk çalışması olacak sadece 1 video düşünmeyin baştada demiştik
50 video 10 forum = 50*10=500 konu =500 tane forumlarda sizin kanalınıza ait link olacak böyle bir bot yaptırmak isteyenler veya sorusu olanlar pm den ulaşabilir.
Video linkleri:
Forumlarda konu açılcak kategoriler:
Forumlar:
İçerik:
Başlık:
Etiketler:
ben botumu bu forumlara göre editlicem düzenlicem critical hata varsa düzelticem en fazla 1-2 saat sürer sonra tüm videolarınıza tek tek konu açıcam örnek crysis 3 game play beyler süper bir anlatım olmuş izleyin diye atıcam bir video 10 forumda olucak buda bir videonuz için 10 adet backlınk yapar o güzel bir baclınk çalışması olacak sadece 1 video düşünmeyin baştada demiştik
50 video 10 forum = 50*10=500 konu =500 tane forumlarda sizin kanalınıza ait link olacak böyle bir bot yaptırmak isteyenler veya sorusu olanlar pm den ulaşabilir.