İmleme siteleri aslında işe yarıyor ama...

keremoflu

Kayıtlı Üye
Merhaba dostlar.

Bu işte yeni sayılırım. Geçen bir videomu ünlemden kurtardıktan sonra(sorun sesteymiş) imleme sitelerine düzgün ingilizce olarak ekledim.

Kullandıklarım; (Düzgün ve hızlı bulduğum siteler)
Videobash.com
Delicious.com
Break.com
folkd.com
url.org
www.diigo.com
beta.slashdot.org

Ancak 18 saatte 60 hit sağladı. Başka bunların dışında iyi diyebileceğiniz bir site/alan var mı?

İmleme olayından anlamam ancak forumda gördüklerimi hatırladığım kadarıyla reddit var. İyi mi kötü mü bilmem.

Sosyal imleme sitelerinden hit siteleri gibi anlık izlenim beklemeyin. Sosyal imlemede ki asıl amaç, videonuzu google ve youtube aramalarında üst sıralara çıkarmaktır, etkisini bu şekilde görmeye başlarsınız bu da zaman gerektirir.

Tek bir imleme sitesinde 44 videom 3197 izlenim aldı 1 haftalık en eskisi çoğunu yeni paylaştım.

imleme vs işleri boş işler lakin eğer hit bi video buldunuz bin kişi paylaştı,örnek büyük hitli sitelere para verip kendi videonuzu yayınlatabilirsiniz özellikle haber videoları hf post gibi sitelerde yayınlanırsa paranın dibine vurursunuz,kendi haberinizi eğe hf vs sitelerde paylaşılmamışsa bu sitenin yetkililerine videonuzu ve açıklamanızı gönderip sitesinde yayınlatmayı başarabilirsiniz ben bi kere başarmıştım 200 bin izlenme almıştım

imlemeri şahsen web sitelerim için kullanıyorum yanlış yaparsanız kanalınız googlede spam yer

imlemeri şahsen web sitelerim için kullanıyorum yanlış yaparsanız kanalınız googlede spam yer

Haklısınız, şöyle bir durum daha var, imleme yapacağınız yerler çöpe dönüşmesin. İmleme olayında min 1000 hit olması lazım yoksa bir işe yaramaz kardeş...

facebook tabanı üzerinden bile izlense video youtube saymıyor o izlenimi.Anca linke tıklayıp youtube üzerinden izlerse sayıyor.

Ama videoyu yukarlara çıkarmaya yarıyor mu hala bilmiyorum.

facebook tabanı üzerinden bile izlense video youtube saymıyor o izlenimi.Anca linke tıklayıp youtube üzerinden izlerse sayıyor.

Ama videoyu yukarlara çıkarmaya yarıyor mu hala bilmiyorum.

Embed ve link koduyla yapılan sosyal paylaşımlardaki izlenimler sayılmıyor mu gerçekten?

Embed ve link koduyla yapılan sosyal paylaşımlardaki izlenimler sayılmıyor mu gerçekten?

valla diğer siteleri bilmemde.

funnyjunk
facebook
twitter
reddit
yada forumlarda

paylaşılan videolar eğer doğrudan izlenmezse saymıyor.

Yani biri burda link paylaşsın youtube girmeden izlersek saymıyor.

En azından bende böyle diğerlerini bilmem :D

facebookta ve google+ da videoyu 10 kişi beğeniyor izlenme sayfasında 5 yazıyor :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri