Inceleniyor Sorunu Hakkında Gelişmeler.

• Kullanıcı suat37
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

suat37

Kayıtlı Üye
Son düzenleme:
Uzun zamandır incelemeye gönderilen kanalların, başvuru tarihleri o günü gösteriyordu, bir güncelleme gelecegine kesin gözüyle bakıyorduk,ve beklenen oldu,kanallar dün incelemeye alındı ve tabi algoritmalarda bir takım degişiklerde oldu,Şimdilik benim anladıgım ilk güncelleme, incelemeden geçen kanallar daha sonralar yine incelemeye tabi tutulacak,bazı arkadaşlar bundan etkilenecek, ama bazılarına göre hiçbirşey degişmeyecek..
Allah hepimizi daha beterinden korusun ;)

Benim bir kanalın böyle para kazanmasını kapatmışlar açıkken.Güncelleme geldiği kesin o zaman.

Sonuç senin kanallar incelemeden geçti mi geçmedi mi önemli olan bu :)

Sonuç senin kanallar incelemeden geçti mi geçmedi mi önemli olan bu :)

İnceleme için bekleyen kanalınız varsa,kanala girin durumu göreceksiniz, son 10 gündür başvuru tarihleri o günü gösterirken bu gün dünü gösteriyor, buda düzeldigi anlamına gelir, incelemeye dün alınan kanalım 5 aralıkta incelemeden geçecektir,
kendi kanalım için %100 garanti verebilirim, bu inceleme çıkalı daha 1 red bile almadım :D o ekranı görmek nasip olmadı

Bahsettiğiniz kanallar 10 k onayını tek video atıp 10kdan sonra spama dönülen kanalmı?
eski direk para kazanması açıkan kanalmı?
Veya onay sürecinde title değişip onaydan sonra tekrar eski title yazdığınız kanallarmı?
Başına gelenler biraz detay verebilirse güzel olur.

Hocam 10 k aşmamış kanallar bas geç,
Görüştügüm kişilerdede inceleme dün itibari ile başlamış görünüyor..
Sorun genel anlamda giderildi,
Tekrar incelenip para kazanması devre dışı kanal 1 tane var..Bu kanal uzun zamandır adsenseye baglı kanaldı (buda yeni gelen bir güncelleme)

Bahsettiğiniz kanallar 10 k onayını tek video atıp 10kdan sonra spama dönülen kanalmı?
eski direk para kazanması açıkan kanalmı?
Veya onay sürecinde title değişip onaydan sonra tekrar eski title yazdığınız kanallarmı?
Başına gelenler biraz detay verebilirse güzel olur.

Suat abinin çalışma mantığını biliyorum kanala video yükler 10k geçince incelemeye gönderir title falan değiştirmeyle işi olmaz :D Daha önce de bir konu açıldı yaklaşık 10 gündür incelemeye gönderilen kanallar hep kanala giriş yaptığın tarihte sanki incelemeye gitmiş gibi yazıyordu. Yani başvuruları beklemeye alıyordu yt. Suat abinin demek istediği şey incelemeler artık beklemeye alınmıyor işleme geçiyor. Bunun onay veya red yemekle alakası yok. Yine red yiyen olacak yine onay alan olacak yine kanalı kapanan olacak. Ama yeni bişeyleri yaptıkları belli durduk yere başvuruları beklemeye almazlar bakalım hayırlısı.

Suat abinin çalışma mantığını biliyorum kanala video yükler 10k geçince incelemeye gönderir title falan değiştirmeyle işi olmaz :D Daha önce de bir konu açıldı yaklaşık 10 gündür incelemeye gönderilen kanallar hep kanala giriş yaptığın tarihte sanki incelemeye gitmiş gibi yazıyordu. Yani başvuruları beklemeye alıyordu yt. Suat abinin demek istediği şey incelemeler artık beklemeye alınmıyor işleme geçiyor. Bunun onay veya red yemekle alakası yok. Yine red yiyen olacak yine onay alan olacak yine kanalı kapanan olacak. Ama yeni bişeyleri yaptıkları belli durduk yere başvuruları beklemeye almazlar bakalım hayırlısı.

Bundan sonra seni tercumanım ilan ediyorum :D 600 kanalımın ünleme düşmesinin ardından olan aklımda gitti, mevzuyu anlatamadıysam çok görmeyin :)

Hocam 10 k aşmamış kanallar bas geç,
Görüştügüm kişilerdede inceleme dün itibari ile başlamış görünüyor..
Sorun genel anlamda giderildi,
Tekrar incelenip para kazanması devre dışı kanal 1 tane var..Bu kanal uzun zamandır adsenseye baglı kanaldı (buda yeni gelen bir güncelleme)

Buradaki son dediğin olay benim başıma geldi abi.

Buradaki son dediğin olay benim başıma geldi abi.

geçmiş olsun kardeşim,Dediğim gibi Allah beterinden korusun, 2018'bunun gibi küçük güncellemelerle girersek bu bile iyi, ben daha büyük fırtılar bekliyordum

Benim halen bugünün tarihine atmış incelemeyi

Bende de aynı ve yeşil olanlarda sarıya dönmüş.

bende 23 kasımda incelemeye alınmış ve inceleniyor diyor hala?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri