Arkadaslar para kazanması acık kanalda alsanız veya kanalınız onaydanda gecse kanallarınız tekrardan incelenmeye alınıyor onca umuttan sonra tekrardan inceleme gırıyoır bu durumu yasamayan varmı arkadaslar aramızda
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Şartları sağladığı halde mi?
İnceleme ile onaylanan kanalımdan 2.ödememi alacağım, kısacası 3aya dayandı neredeyse sıkıntı olmadı (3 kanal da onaylı ve sıkıntısız)
3 aşamalı kanal 0 adsense açıyorum 10 abonesi var izlenme yok nedense benim onaya düşmüyor. Bence bir yerde hata yapıyorsunuz. Şimdiye kadar hiç böyle düşen hesabım da olmadı.
3 asamalı kanallarmıydı yoksa daha oncekı basıpta onay aldıgınız kanalmı
Arkadaşlar, 3 aşamalı kanallar ile yaklaşık 3 aydır para kazanıyorum, 3 aşamalı oldugununun farkında bile degildim, adını siz koydunuzpara kazanması giden tek kanalım bile olmadı, ayrıca telif geldigide oldu yinede kapanan yada para kazanması giden olmadı 2 ay test ettim bu ay işleri biraz daha ilerlettim...
kanalları kımden aldın hocam
Hatırlamıyorumki 3 sene önce kullandıgım kanallardı ,telif gelip köşeye attıklarım
alakası yok 3 aşamalı kanal incelemeye düşmüyor
sorun yasıyoruz bazıları yasamıyor bır yerde bır sıkıntı var anlamıyorum
ustat sen bu kanala videoları ne zaman attın suandakı sısıtemdekı dunya engelı bile gecilemıyor genelde 24 saat tesbıt edılıyor cok özel bır yontemın yoksa para kazanması gıtmesının sebebı yenı donemde atılan vıdeoları kolay tesbıt edılıyor olabılır
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.