İnci Sözlük Hesabı Alınacaktır.

hotnews

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

İnci sözlük hesabı arıyorum uygun yani makul bir şey olursa satmak isterseniz alabilirim. (Uygun olursa sevinirim.)

Özel mesaj yolu ile fiyat verebilirsiniz. Teşekkürler.

HESAP ALINMIŞTIR TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR.

İnci sözlük hesabı arıyorum derken ? facebook sayfasımı yoksa youtube kanalımı ? facebook sayfası diyorsan 100 binlik üyesi olan sayfayı 5 bin tlden aşağı vermezler hatta hiç vermezler çünkü onlar bu işten para kazanıyorlar hergün onlarca kanal açıp facebook üzerinden paylaşım yapıyorlar. eğer youtube kanalı diyorsanda geçen bende bir tane almak istedim adama fiyatı sordum toplam 400 bin izlenme olan kanala 6 bin tl istediler. şimdi karar senin.

İnci sözlük hesabı arıyorum derken ? facebook sayfasımı yoksa youtube kanalımı ? facebook sayfası diyorsan 100 binlik üyesi olan sayfayı 5 bin tlden aşağı vermezler hatta hiç vermezler çünkü onlar bu işten para kazanıyorlar hergün onlarca kanal açıp facebook üzerinden paylaşım yapıyorlar. eğer youtube kanalı diyorsanda geçen bende bir tane almak istedim adama fiyatı sordum toplam 400 bin izlenme olan kanala 6 bin tl istediler. şimdi karar senin.

incisözlüğe kayıt kapalı ya hocam ekstra hesap alanlardan temin etmek istiyor arkadaş.

[MENTION=155]hotnews[/MENTION] inci sözlük hesabı derken ? incisözlük üyeliğindenmi bahsediyorsun pardon :)

incisozluk.sozlukspot.com
[MENTION=725]yunusm[/MENTION] yani sözlükte yazar olunuyor ya o hesaplardan arıyorum. Kayıt açmıyorlar uzun süredir geçen açmışlar kaçırdık. Normalde takılmam bu tür sözlüklere ama şu an lazım. Uygun fiyata satan olursa alabilirim, bakalım inşallah bulurum. :)

incisozluk.sozlukspot.com
[MENTION=725]yunusm[/MENTION] yani sözlükte yazar olunuyor ya o hesaplardan arıyorum. Kayıt açmıyorlar uzun süredir geçen açmışlar kaçırdık. Normalde takılmam bu tür sözlüklere ama şu an lazım. Uygun fiyata satan olursa alabilirim, bakalım inşallah bulurum. :)

Bende birinci nesil bir üyelik var. Teklifinizi özel mesaj olarak atarsanız, değerlendirip geri dönüş yaparım.

Selamlar.

talep oldukça arzda oluyor hocam tabi ki :) ben satıyorum böyle arada sırada :)
en kötü canım sıkıldıkca bütün başlıklara video linkleri atıyorum hesap silik yiyene kadar :) iyi kötü faydası oluyo depolamanın

işin kötüsü bir kaç sene önce hevesle öylesine aldığım bir hesap ve şansa üyelik alımı denk geldi :) ve o zamanlardan sonra doğru düzgün girmedim bile :D ama şaun bu konu bende bir kaç fikir uyandırdı takip edeyim bari :D

İnci sozluk deyince aklima gelen tek sey, ergenlerin istila ettigi bir sozluk. Facebook'da inci sozluk altinda yaptiklari paylasimlardan olmali

Bende birinci nesil bir üyelik var. Teklifinizi özel mesaj olarak atarsanız, değerlendirip geri dönüş yaparım.

Selamlar.
Selamlar, çok fazla bir şey veremem şu anki durumumda ama teklifimi gönderim size.
Teşekkürler.

elimde 20 hesap var isteyenlere satabilirim
Pm inize dönüş yaptım.
İnci sozluk deyince aklima gelen tek sey, ergenlerin istila ettigi bir sozluk. Facebook'da inci sozluk altinda yaptiklari paylasimlardan olmali
Genelde o şekilde ama sonuçta kullanım amacım farklı hocam.

Yeni üye olduğum için PM kutum açılmıyor. Mesajınızı henüz okuyamadım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri