incir.com Kapandı

fatihcray

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.31saniye.com
Merhaba arkadaşlar bir hevesle başladığım incir.com ticaret sistemi az önce attığı mail ile kapandığını açıkladı alttaki görselde gelen mail mevcuttur benim şansımamı bilmem oda kurudu.

E3ROd8.jpg

geçen hafta konu açıp savunan bir elaman vardı kimdi o

Yani kısaca diyorlar ki, vurgunu vurduk kaçıyoruz.

Kimse farkinda degildi ama adamlar inanilmaz bi yatırım aldi ve bunu hak ediyorlardı. Yurt dışında bu tarz bi sistem yok dünyada ilk kez burada denendi ve başarısız olmaya mahkumdu çünkü pc nin monitörünü dahi açmayı bilmeyen bir topluma sosyal alışveriş portali kelimesinin bi anlam ifade etmesi beklenmezdi yazık oldu ama iyide bi ders oldu böylesine büyük ve teknoloji altyapili projelerin bu ülkede (en azından simdilik) tutulamayacağı anlaşılmış oldu. Bkz. Tutacağı ülke linktedir

https://youtu.be/fWr9h8cO5PI

Edit: bu senenin sonunda girmeyi planliyordum iyi araştırayim derken allahtan şans yüzümüze bu sefer güldü

Son düzenleme:
arkadaşlar, işin içinde olmayanlar kazandırmıyordu vs diye yorum yapmasın lütfen içeride tonla param kaldı neredeyse. ödeme yapıp yapmayacakları belli bile değil.

hep anlattık bu iş olmaz diye hep tepki aldık. hayırlısı

n11 mantığı ile çalışsalar bukadar batma noktasına gelmezlerdi. Farkındamısınız bilmem hepsiburada.com da firmalara ürün sattırmaya başladı ve zamanla kendisi çekilecek gibi.

İncir.com kapandı!

Şimdi galiba bu firma ile çalışan arkadaşlar onların sağladığı hostu kullanıyordu. Sitelerinize erişiliyor mu şu an? İçeride parası olanlar ne yapacaklar? Size mail atmadılar mı bununla ilgili sizde mi bu duyuru ile öğrendiniz?

binlerce domain ve o kadar paraya çöktüler.
yaptığı açıklama net belli çaldık kaçıyoruz
yok yabancı yatırımcı gelmiyomuş 15 temmuz darbesi olmuş hepsi boş laf
incire para gömenlere geçmiş olsun

n11 mantığı ile çalışsalar bukadar batma noktasına gelmezlerdi. Farkındamısınız bilmem hepsiburada.com da firmalara ürün sattırmaya başladı ve zamanla kendisi çekilecek gibi.

İncir.com kapandı!

hocam incirde çeşitli tedarikciler satış yapıyordu zaten sadece en çok satılan ürünler stokda tutuluyordu.

hocam incirde çeşitli tedarikciler satış yapıyordu zaten sadece en çok satılan ürünler stokda tutuluyordu.

tedarik dediğiniz şeyde masraf sonuçta. n11.com hiç bişeye karışmıyor. Sadece düzenli sevkiyat ve ödeme kısmıyla ilgileniyor.

çoksatılan dediğiniz ürünler yine bir ton para tutuyordur. Ceptelefonu eletronik eşya bunlar az para değil sonuçda.

birisi bana dediki domaini de satışa çıkarmışlar, oda forumlarda okurken gördüm dedi, unuttum hangisi olduğunu, böyle bir bilgisi olan var mı ?

bunu duyunca dedim kesin kaçıyorlar diyede

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri