İndex almayan video sorunu

WinAtHere

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Video ismiyle aratınca hiç bir yerde göremiyorum ancak yükleme tarihini seçince görüyorum bazen hiç bi şekilde göremiyorum. Bi süredir bazı videolarım bu şekilde aramada gözükmüyor. Var mıdır bunun çözümü ? :confused:

tarih seçince görüyorsan sorun yoktur normal görememen rekabetli alanda calıstıgını gösterir

Tüm sayfalara baktım hiç birinde yok video bu normal mi ?

Bu arada sorunun çözümü var ama ücretsiz vermem diyen arkadaşlarda olabilir. PM ile istedikleri ücreti ulaştırırlarsa sevinirim..

Bu arada sorunun çözümü var ama ücretsiz vermem diyen arkadaşlarda olabilir. PM ile istedikleri ücreti ulaştırırlarsa sevinirim..

Videolar bir kaç izlenim aldıkça başlık ve açıklamalarda küçük değişiklikler yap. Ya da bot kullanıyorsan arada izlenim aldıkça tekrar özgünleştir videoları yavaş yavaş düzelecektir...

Videolar bir kaç izlenim aldıkça başlık ve açıklamalarda küçük değişiklikler yap. Ya da bot kullanıyorsan arada izlenim aldıkça tekrar özgünleştir videoları yavaş yavaş düzelecektir...

O olayı biliyorum ancak videolarım zaten 301 sınırına hızlı bir şekilde geliyor. Şimdiye kadar bu tarz sorun yaşamıyordum direk aramaya yerleşiyordu. Son zamanlarda hiç bir yerde gözükmemeye başladı. Dün dediğiniz şeyi de denedim ama değişen bir şey olmadı. Liste dışı , herkese açık ve kategori değiştirme gibi şeylerde denedim ama yok hiç bir şekilde index aldırtamadım :(

O olayı biliyorum ancak videolarım zaten 301 sınırına hızlı bir şekilde geliyor. Şimdiye kadar bu tarz sorun yaşamıyordum direk aramaya yerleşiyordu. Son zamanlarda hiç bir yerde gözükmemeye başladı. Dün dediğiniz şeyi de denedim ama değişen bir şey olmadı. Liste dışı , herkese açık ve kategori değiştirme gibi şeylerde denedim ama yok hiç bir şekilde index aldırtamadım :(

Söylemek istediğim şeyin videoları 301 yapmakla ilgisi yok. Tekrar özgünleştirme her durumda izlenim ve sıralama arttıran bir şeydir.

Youtube ta bundan sonra en büyük sorun izlenim yönünden olacaktır...

Google zamanında nasıl ki spam siteleri sıralamada gerilere atıp sildiyse artık youtube ta aynı şekilde yeni açılan spam kanallara aynı şeyi yapıyor.

Bana göre asıl zorluk bundan sonra başlayacak

Şu an için doğal izlenim almada özgünleştirmeden başka bir seçenek görünmüyor..

Tekrar özgünleştirmeyi bütün kanallar için artık ben alışkanlık haline getirdim.

Söylemek istediğim şeyin videoları 301 yapmakla ilgisi yok. Tekrar özgünleştirme her durumda izlenim ve sıralama arttıran bir şeydir.

Google zamanında nasıl ki spam siteleri sıralamada gerilere atıp sildiyse artık youtube ta aynı şekilde yeni açılan spam kanallara aynı şeyi yapıyor.

Tekrar özgünleştirmeyi bütün kanallar için artık ben alışkanlık haline getirdim.

Anlatmak istediğini anladım ama ben cevabımı anlatamadım sanırım :) Benim aslında öğrenmek istediğim şey videoyu saldırı ile indexten silebiliyorlar mı ? Ki ben bunun mümkün olduğunu düşünüyorum ama bi korunma yolu göremiyorum ne yazık ki.

Tekrar özgünleştirme yapıp, anlık izlenimlerimizi index aldırdığımızda halen sıralamada yükselebiliyor muyuz ? Bu yöntemin çalışmadığını söyleyenler var, sen bunu takip edip sayfalarda yükseldiğini gördün mü hocam ?

Yeni kanal açınca YT 1 kez index alıyor, sonra özgünleştirme yapmazsak kanala uğrayıp yeni izlenimleri indexlemiyor 1 hafta da geçse, hep özgünleştirme yapıp index almasını sağlamamız gerekiyor artık sanırım.

Garip geldi bu sorun bana. Artık kanallar eskisi gibi ivmelenmiyor izlenim olarak.

Özgünleştirme sık kullanılarak sence izlenim problemi ortadan kalkıyor mu ?

Sağol hocam, bu üzerinde durduğun konuyu ben de detaylı takip ediyorum.

Aynı dediğin sorun bende de var. Dizi çalışıyorum, dizinin fragmanını attığımda dediğin şekilde bazen son 1 saat filtresini açınca gözüküyor bazen hiç gözükmüyor. Dizinin bölümünü atınca sıkıntı yok ama

Tekrar özgünleştirme yapıp, anlık izlenimlerimizi index aldırdığımızda halen sıralamada yükselebiliyor muyuz ? Bu yöntemin çalışmadığını söyleyenler var, sen bunu takip edip sayfalarda yükseldiğini gördün mü hocam ?

Yeni kanal açınca YT 1 kez index alıyor, sonra özgünleştirme yapmazsak kanala uğrayıp yeni izlenimleri indexlemiyor 1 hafta da geçse, hep özgünleştirme yapıp index almasını sağlamamız gerekiyor artık sanırım.

Garip geldi bu sorun bana. Artık kanallar eskisi gibi ivmelenmiyor izlenim olarak.

Özgünleştirme sık kullanılarak sence izlenim problemi ortadan kalkıyor mu ?

Sağol hocam, bu üzerinde durduğun konuyu ben de detaylı takip ediyorum.

Alex hocam sadece özgüleştirme ile izlenimlerin arttığına defalarca şahit oldum ben. Hatta videoyap a tekrar özgünleştirme özelliği eklendiğinden bu yana her gün kullanırım bu özelliği..

Sadece yeni açılan kanallar için düşünme bunu, izlenimi düşmeye başlayan eski kanallara uygulayarak izlenimleri %100 arttığını gördüm ve ondan sonra devamlı kullanmaya başladım...

Yeni kanallar için etkili bir yöntem ama bir defaya mahsusu yapmayacaksın mesela ben bu gün açtığım kanala 3 - 4 gün boyunca uyguluyorum.

Ben normalde az kanallar çalışan birisiyim benim çalıştığım kanal sayısı normalde 50 yi geçmez. Ama çalıştığım içerik etkili içerik olur ve ara ara özgünleştirme yaparım ve bir ayını dolduran kanallar toplu olarak devamlı imleme çalışması yaparım...

Aynı dediğin sorun bende de var. Dizi çalışıyorum, dizinin fragmanını attığımda dediğin şekilde bazen son 1 saat filtresini açınca gözüküyor bazen hiç gözükmüyor. Dizinin bölümünü atınca sıkıntı yok ama

Birde fragmanda değilde attığın bölümde olduğunu düşün hocam. Gerçekten çok büyük bir sıkıntı. Ama sanırım çok az kişide böyle bir sorun var. Yoksa konular açılır millet çözüm aramaya başlardı :)

Videom hergün 10k izlenio ama 1. Sayfada hatta ilk 5 sayfada yok ama çoğundan çok izlenim var ve çoğundan çok izlenim gelio ama ben videoyu bulamiom insanlar nasıl buluosa arkadaş aynına benzer video yaptı onun ki 1. Sayfaya çıktı ondan1k izlenme oldu daha bende 200k ve hergün artio

Videom hergün 10k izlenio ama 1. Sayfada hatta ilk 5 sayfada yok ama çoğundan çok izlenim var ve çoğundan çok izlenim gelio ama ben videoyu bulamiom insanlar nasıl buluosa arkadaş aynına benzer video yaptı onun ki 1. Sayfaya çıktı ondan1k izlenme oldu daha bende 200k ve hergün artio

Keşke bende de öyle olsa. Gözükmeyen videolarda normale göre %90 düşüyor izlenimler :D

benim bi videodada aynı sorun var ılk 10 sayfada bile yok ama izleniyor yinede tuhaf bir sey

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri