İndex Problemi ve 0 İzlenimler

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Alex

Kayıtlı Üye
Son 2 gündür açtığım kanallar genel sorundan dolayı çok geç index aldı ve hala index almayan videolarım var, normalde izlenim alan videolar 0 izlenimde kaldı.

Bu videoları silip yeniden mi yükleyeyim yoksa zamanla bu videolar index alır mı?

sanki hiç index almayacak yıllarca 0 izlenimde kalacak gibi hissediyorum

pingleme işe yaramadı herşeyi yaptım sorun ciddi

[MENTION=1316]Alex[/MENTION] bildigim kadarı ile siz çok kanal çok video mantıgını kullanıyordunuz insallah ıp adresiniz spama düsmemistir veya benzer bi olay olmamıstır. bu sorun beni asar uzmanları davet ediyoruz sahneye =)

[MENTION=1316]Alex[/MENTION] bildigim kadarı ile siz çok kanal çok video mantıgını kullanıyordunuz insallah ıp adresiniz spama düsmemistir veya benzer bi olay olmamıstır. bu sorun beni asar uzmanları davet ediyoruz sahneye =)

yok ip ban değil, hem kendi bilgisayarımdan hem VDS den, farklı ip lerden yüklediğim tüm videolarda indeks almama ve 0 izlenimde kalma sorunu var.

Son 1-2 günde bu sorunu yaşayan başkaları da var diye gözlemledim forumda.

---------- Mesaj saat 15:01:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:51:37 civarında gönderildi. ----------

Vallaha sinir dayanmıyor artık attığım videoları boşuna atıyor gibiyim izlenim gelmiyor çünkü index gelmiyor

Son 2 gündür açtığım kanallar genel sorundan dolayı çok geç index aldı ve hala index almayan videolarım var, normalde izlenim alan videolar 0 izlenimde kaldı.

Bu videoları silip yeniden mi yükleyeyim yoksa zamanla bu videolar index alır mı?

şu önerdiklerimi sırasıyla yap istersen.

videolarını gizli yap 5-6dk bekle sonra genel yap.

eğer çok videoda bu sorun yoksa şunlarıda uygulayabilirsin. başlıkları değiştirip kaydettikten sonra 2dk ardından tekrar eski başlıkları gir sorun kalkar

Yt da yeni yüklenen videoların eskisi gibi piyasaya giriş yapmadığı bir problem olduğu aşikar dediklerinizi yapacağım ama pek umudum yok genel bir sorun gibi

---------- Mesaj saat 15:18:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:10:48 civarında gönderildi. ----------

Genel bir index problemi var bence

Alex hocam hiç bir değişiklik yapmadan direkt VDS den toplu yüklüyorsanız 0'da kalır. Ben de o yolu denedim hepsi 0 da kaldı hemen hemen. Sonra başlık, açıklama, etiketleri düzenledim. Ertesi gün 20-30 oldu ortalama.

Başlıklara eklemeler yapıyorum aynı kalmıyor etiket ve açıklamalar kendime ait

Benle ilgili bir durum değil 2-3 gün önce herşey normaldi

youtube genel sorun kanala bile girmiyor.
Beklicez Beklicez Beklicez. . .

Başkada birşey yapamıyoruz malesef.

Alex bu kadar düşünme saçları döküp kel kalacaksın.
Her sorunda başlık açıp dert yanıyorsun.
:D

hocam dün 2 kanal açtım.
spamladım 500er video ikisine de.
150 izlenen video bile var. 2 kanalın 15 saatte toplam izlenme sayısı 1000 civarı.
sana taktiği verdim ama dinlemedin..

Bende de o problem var ama her kanalda olmuyor bazı kanallarda bu problem gözüküyor. Mesela güncel videoları anlık haber olayları atıyorum bazen index almıyor almayınca deliriyorum valla çünkü benden sonra atıp izlenim alıyor başkaları.

Tüm ping servislerini de kullanıyorum almayacağı tuttuğu zaman index almıyor yani. Bunun bir çözümü olmalı çünkü her kanal için bu şekilde değil.

Bende de o problem var ama her kanalda olmuyor bazı kanallarda bu problem gözüküyor. Mesela güncel videoları anlık haber olayları atıyorum bazen index almıyor almayınca deliriyorum valla çünkü benden sonra atıp izlenim alıyor başkaları.

Tüm ping servislerini de kullanıyorum almayacağı tuttuğu zaman index almıyor yani. Bunun bir çözümü olmalı çünkü her kanal için bu şekilde değil.

videoları atmadan önce kanalı twitter ve facebook sayfasına bağlayın ;)

hocam dün 2 kanal açtım.
spamladım 500er video ikisine de.
150 izlenen video bile var. 2 kanalın 15 saatte toplam izlenme sayısı 1000 civarı.
sana taktiği verdim ama dinlemedin..

Tweeter a bağladım sonuç yine aynı :)

---------- Mesaj saat 16:33:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:31:58 civarında gönderildi. ----------

youtube genel sorun kanala bile girmiyor.
Beklicez Beklicez Beklicez. . .

Başkada birşey yapamıyoruz malesef.

Alex bu kadar düşünme saçları döküp kel kalacaksın.
Her sorunda başlık açıp dert yanıyorsun.
:D

İyi kazanmam lazım İngiltere ye taşınıcam :D

Tweeter a bağladım sonuç yine aynı :)

---------- Mesaj saat 16:33:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:31:58 civarında gönderildi. ----------

İyi kazanmam lazım İngiltere ye taşınıcam :D

mesajlarına iyi bak dostum =) twitter ile ilgili bir şey yok orda

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri