İndex Problemi!

dreamwalker

Yasaklanmış
Web sitesi
www.youtubefaster.com
Merhaba özgün çalıştığım kanalıma her attığım video bir türlü sıralamaya girmiyor aynı kategoride izlenim basıp listeye girenler var ve sürekli bu şekilde devam ediyor fakat benim attığım hiç bir video sıralamaya girmiyor bende izlenim basıp denedim basmadanda denerdim durum değişmiyor ping atıyorum yine durum aynı kanalım eski ve abonesi olan bir kanal...

Hocam açıkçası ping vb. şeylerin hiç bir işe yaramadığını düşünüyorum ben. Aynı kategoride izlenim alan videoların etiketlerini, başlıklarını vb. şeylerini gözden geçirin. Aboneleri fazladır o yüzdende izleniyordur. Artık ondan sonra duruma göre kendi videolarınızı düzenlersiniz

Hocam açıkçası ping vb. şeylerin hiç bir işe yaramadığını düşünüyorum ben. Aynı kategoride izlenim alan videoların etiketlerini, başlıklarını vb. şeylerini gözden geçirin. Aboneleri fazladır o yüzdende izleniyordur. Artık ondan sonra duruma göre kendi videolarınızı düzenlersiniz

hocam her türlü etiket başlık vs denedim olay şu saanırım biyerde bi şekilde kanallar mimleniyor kanalım partnerde boş bir kanal açıp attıgımda anında listeye giriyor fakat bu kanal girmiyor kanalımda hiç bir uyarı vs olmadı kategorideki çoğu kanallara bkatıgımda bir iki günlük kanallar belki onların durumuda aradan zmöaan geçince benim gibi olacak bir kaç arkadaşımda aynı dertten müzdarip kanal önce patlama yapıyor aradan biraz zaman geçince kanal listeye düşmüyor

youtup alt yapı çalışması yapıyor. youtup indexin önemli bir bölümünü google ve diğer arama motorlarından alıyor.

Aynı durumu bende yaşıyorum başlık etiket açıklama boş dolu eski yeni kanal vs vs vs ne yaptirdiysam index almiyor videolarim. Sanki bu durumu yaşayan sadece ben varmisim gibo geliyor.. peşini bıraktım zaten

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

genel bir problem youtup bir geçiş süreci yaşıyor.

Aynı durumu bende yaşıyorum başlık etiket açıklama boş dolu eski yeni kanal vs vs vs ne yaptirdiysam index almiyor videolarim. Sanki bu durumu yaşayan sadece ben varmisim gibo geliyor.. peşini bıraktım zaten

genel bir problem youtup bir geçiş süreci yaşıyor.

başka kanallar çok rahat listeye giriyor hocam sorun belli bir sure o kategoride çalışan kanallarda var yeni açılan kanallar çok rahat giriyor bende bu sorun partnere bagladıgım gunden ıtıbaren basladı

---------- Spam Engelliyici 11:22 ---------- Önceki Mesaj 11:20 ----------

yeni açılan kanallar direk düşüyor listeye hocam aynı kanal aynı kategoride belli bir sure çalıtıktan sorna sıralamaya bir daha girmiyor kategorideki benim gibi eski kanallara bakıyorum o adamlarda yeni videolar atmıslar sırlaamda yok ılk sayfada hep 1-2 vıdeo atan yeni kanallar var

aynen öylede eskiden o sorunum vardı . şimdi benim tek derdim önerilenlere girmek.

2 ay önce cayır cayır index aldığım kategori de sadece ben kaldım ama yine index almıyorum. geçici bir durum söz konusu.

başka kanallar çok rahat listeye giriyor hocam sorun belli bir sure o kategoride çalışan kanallarda var yeni açılan kanallar çok rahat giriyor bende bu sorun partnere bagladıgım gunden ıtıbaren basladı

---------- Spam Engelliyici 11:22 ---------- Önceki Mesaj 11:20 ----------

yeni açılan kanallar direk düşüyor listeye hocam aynı kanal aynı kategoride belli bir sure çalıtıktan sorna sıralamaya bir daha girmiyor kategorideki benim gibi eski kanallara bakıyorum o adamlarda yeni videolar atmıslar sırlaamda yok ılk sayfada hep 1-2 vıdeo atan yeni kanallar var

Son düzenleme:
Bende de aynı sorun var. Partner kanalımda her attığım izleniyor kimisi de patlıyordu. Adsense tırt yahu.

Bende de bu sorun var, bomboş kategoriye videoyu atıyorum gözükmüyor. Çözülür yakında genel bir sorunmuş

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri