İndex Problemine Kesin Çözüm

• Kullanıcı Battal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell

Battal

Kayıtlı Üye
Malumunuz, 1 haftadır youtube'a attığımız videoların indexlenmesi 2-3 saat hatta bu kimi arkadaşlarda 20 saati buluyordu.Youtube, atılan videoları indexlemiyordu hemen.Ben 2 gün önce birşeyler denemeye başladım.Ve tesadüfen mi oldu yoksa yaptığım ayarlardan mı kaynaklandığı hususunda bocaladığım için konuyu açmamıştım.Şimdi bu durum kesinleştiği için konuyu açmış bulunuyorum.Sizin de index probleminiz varsa aşağıdaki yöntemi deneyin ve alta da sonucunu yazın.

Yöntem

Videomuzu özele alıyoruz, para kazanma işlemlerini hallediyoruz.Aradan 2-3 dakika geçmesini bekliyoruz(hemen özel-genel yaparsanız işlemiyor).Ondan sonra tekrar "Herkese Açık" seçeneğini işaretleyip videomuzun 1-2 dakika içinde indexlenmesini umut ediyoruz.

bısı solımmı battal kardes, ben vıdeolarımı hep o sekılde yukluyordum. bende dıyorum bende neden bu problem yok :)

demekki sebeop buymus. bende varsayılanalr hep özel. yukleme ve para kazanma ıslemı bıttıkden sonra herkese acık olarak degıstırıyorum :)

:) Şimdi daha da emin oldum o zaman.
bısı solımmı battal kardes, ben vıdeolarımı hep o sekılde yukluyordum. bende dıyorum bende neden bu problem yok :)

demekki sebeop buymus. bende varsayılanalr hep özel. yukleme ve para kazanma ıslemı bıttıkden sonra herkese acık olarak degıstırıyorum :)

İndex problemim yok fakat paylaşım için teşekkürler. [MENTION=1316]Alex[/MENTION] görsün konuyu.

Indexlemeden ziyade suanda videolar proceding'i gecemiyor, yerinde sayip duruyor. Bunun cozumu nedir bilen varmi?

Geldim beyler heyecanla konuyu okuyorum 1 dkaaa

Okudum deneyeceğim.

Ancak index ten kastınız google index değildir umarım

Çünkü asıl büyük dert youtube aramalarında çıkmaması videoların

YT aramalarında da çıkıyor mu bu yöntemle?

Geldim beyler heyecanla konuyu okuyorum 1 dkaaa

Okudum deneyeceğim.

Ancak index ten kastınız google index değildir umarım

Çünkü asıl büyük dert youtube aramalarında çıkmaması videoların

YT aramalarında da çıkıyor mu bu yöntemle?

Benim dün gece attığım 3 video youtube aramaların da da çıkıyor biraz izlenmede gelmiş .Bakalım yüklemeye devam

Çözüm kesin değil ayrıntılı şekilde denedim çalışmıyor yöntem

30 dk geçti ne youtube nede google da index aldı videolar

Youtube indexi kastettim Alex.Nasıl işe yaramadı?Özele alıp hemen anında mı genel yapıyorsun?Dediğim yöntemi hala kullanıyorum bu arada.
Çözüm kesin değil ayrıntılı şekilde denedim çalışmıyor yöntem

30 dk geçti ne youtube nede google da index aldı videolar

bugun index problemi çözülmüşe benziyor, sizde de durumlar aynı mı?

Youtube indexi kastettim Alex.Nasıl işe yaramadı?Özele alıp hemen anında mı genel yapıyorsun?Dediğim yöntemi hala kullanıyorum bu arada.

Videoyu özelde yüklüyorum direk ayarlı

Herşeyini ayarlıyorum para kazanma etiket açıklama başlık

En son açıyorum genele videoyu index alma gibi bir durum olmuyor

Şuan dediğim şeyle veya bu olmadan indexte problem yaşanmıyor sanırım.Sen farklı şeyler düşünmeye başla alex :)
Videoyu özelde yüklüyorum direk ayarlı

Herşeyini ayarlıyorum para kazanma etiket açıklama başlık

En son açıyorum genele videoyu index alma gibi bir durum olmuyor

bir video kaç dk index alırki şuan aynı sıkıntı bendede var

[MENTION=816]Battal[/MENTION] kardeş yöntemin doğru.
çünkü ben 4-5 aydır o şekilde yapıyorum hep.

Bu yöntemi denedim attığım video 5 dkda indexlendi youtubede hemde

Sistem işe yarıyor hocam, yüreğine sağlık. :)

1k'lık Spam kanal açıp denemek lazım.
Sağolasın.

Peki eski kanalları aynı yöntemle gizleyip açarsak İndex alırmı?
3 kanal var öyle duruyor.

Yaklaşık 18 saat önce yüklediğim videolarda index almama problemi vardı 1 saat önce 70 index almayan videomdan 30'u üzerinde denedim ve şimdi baktım hepsi index almış ve izlenim almaya başlamış. Çok teşekkürler bu yöntemi paylaştığın için Battal.

Arkadaşlar yeni bir konu açmadan buradan bir soru sorayım
Yeni bir kanal açtım.Videolar yükledim ve güzelde hit alıyor ve herşey normal gözüküyor.1 adet topluluk ihtarı aldı kanal.Ama para kazanma aktif.Tüm videolarda yeşil dolar işareti var.Ama hiç bir videoda reklam çıkmıyor.Bilgisi olan var mı bu konuda

Bu yöntemi uygulayıp index alanlar detaylı anlatabilir mi ne uyguladıklarını ? Ben nerde yanlış yaptım?

---------- Mesaj saat 21:39:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:25:17 civarında gönderildi. ----------

İndex sorunu ortadan kalkmış gibi görünüyor bir düzelme var gibi beyler şimdi baktım hadi hayırlısı diyelim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri