İng Adsense Kimlik Onayı (?)

Shop yapanlar var kanka. Bide bazı meslekler var kimlik isteyen oto kiralama, gibi onlara turistik yerlerde İngiltere kimlikler müşteriler düşüyor.

Shop yapanlar var kanka. Bide bazı meslekler var kimlik isteyen oto kiralama, gibi onlara turistik yerlerde İngiltere kimlikler müşteriler düşüyor.

Shop'lu şekilde onaylattığım 2 adsensem kapandı,kanallar çöp oldu. (Tabi bu varsayım) mümkün ise eğer orjinal kimlik ile onay yapanı bulmanı öneririm.

Selamlar, ingiltere adsense'lerde kimlik onayını nasıl aşıyorsunuz?
reıs bu yuzden benım 7 bın cop oldu dıkkat etmenı onerırım

---------- Spam Engelliyici 13:12 ---------- Önceki Mesaj 13:11 ----------

Shop'lu şekilde onaylattığım 2 adsensem kapandı,kanallar çöp oldu. (Tabi bu varsayım) mümkün ise eğer orjinal kimlik ile onay yapanı bulmanı öneririm.

Odemenı aldınmı hocam

yerli-yabancı herkes kimlik onayı yaptırıyor uzun zamandır ücretini verip.geçen ay bende yaptırdım abd adsense için hatda.ama kimlik onayı yaptırdım,hesabım banlandı olayını ilk kez duydum.emin miyiz kimlikten dolayı olduguna?

Adsense ila çalışmadığım için mutluyum. Boktan meseleler çıkartmış baksanıza

Partnerde misin hocam

---------- Spam Engelliyici 22:22 ---------- Önceki Mesaj 22:20 ----------

yerli-yabancı herkes kimlik onayı yaptırıyor uzun zamandır ücretini verip.geçen ay bende yaptırdım abd adsense için hatda.ama kimlik onayı yaptırdım,hesabım banlandı olayını ilk kez duydum.emin miyiz kimlikten dolayı olduguna?

Kaç aydır kullanıyorsun hocam başkasının kimliği ile onaylanan adsenseyi

Partnerde misin hocam

---------- Spam Engelliyici 22:22 ---------- Önceki Mesaj 22:20 ----------

Kaç aydır kullanıyorsun hocam başkasının kimliği ile onaylanan adsenseyi

geçen ay onaylattım benimkini.ama dedigim gibi kullananlardan sorun yaşayan duymadım daha önce.umarım yaşamayız :D

Arkadaşlar bu arada yeni hesaplar için telefon onayında sıkıntı yaşıyorum. 5sim kullanıyordum bakiye yükleyemiyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz?

Partnerde misin hocam

Bu soruyu bana şu şekilde sorsan daha mantıklı olur.
Youtube ile uğraşıyormusun.
El cevap = Asırlar oldu uğraşmıyorum.
Website işleri için Adsense deniyordumda, Site işlerinde spam ile Adsense kasmama gerek kalmadı 3 yıldır alternatif firmalar ile kazanıyorum.
Eğer özgün site yaparsam. Sanırım yolum yine Adsense düşecek.
Ama herşeyin mutlaka bir çözümü vardır bence.

Bu soruyu bana şu şekilde sorsan daha mantıklı olur.
El cevap = Asırlar oldu uğraşmıyorum.
Website işleri için Adsense deniyordumda, Site işlerinde spam ile Adsense kasmama gerek kalmadı 3 yıldır alternatif firmalar ile kazanıyorum.
Eğer özgün site yaparsam. Sanırım yolum yine Adsense düşecek.
Ama herşeyin mutlaka bir çözümü vardır bence.

geçen ay onaylattım benimkini.ama dedigim gibi kullananlardan sorun yaşayan duymadım daha önce.umarım yaşamayız :D

2 adsensem ban yedi ama sebebi %100 bu diyemem tabi ki 5-6 boyuncada kullanmıştım.Biraz şans tabi,şanslıysan birşey olmaz :)

---------- Spam Engelliyici 12:09 ---------- Önceki Mesaj 12:07 ----------

reıs bu yuzden benım 7 bın cop oldu dıkkat etmenı onerırım

---------- Spam Engelliyici 13:12 ---------- Önceki Mesaj 13:11 ----------

Odemenı aldınmı hocam

ban yediğinde kesinleştiği için ödeme yaptılar.

Ing adsenseden uzak durun derim. Kimlik onayı çıkmadan önce açmıştım ben. Trden hiç giriş yapmadım. Her şey kuralına uygundu. 1 seneden fazla kullandım. Yine de patladı. Kanallar da çöp oluyor. Onun dışındaki ülkelerde sorun olmadı

Ing adsenseden uzak durun derim. Kimlik onayı çıkmadan önce açmıştım ben. Trden hiç giriş yapmadım. Her şey kuralına uygundu. 1 seneden fazla kullandım. Yine de patladı. Kanallar da çöp oluyor. Onun dışındaki ülkelerde sorun olmadı

herkesin deneyimleri farklı işte hocam.tam aksine ben de en çok ing seviyorum :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri