İngiliççe yardım

• Kullanıcı MeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

MeM

Kayıtlı Üye
Merhaba, bunu ingilizeye çevirirseniz sevinirim 37 dolar kazık yedimde :)

Merhaba, script satıcısıyla skype'da görüşürken bana scriptte API sistemi olduğunu söyledi onun sözüne güvenerek scripti aldım ve APIsiz çıktı.
Lütfen paramı iade edin. Satıcı iade etmeyeceğini söylüyor ama hata onda bana yanlış bilgi verdi.
Ve ondan scripti kullanma ile ilgili yardım istediğim halde bana email ve skypedan cevap vermiyor ama başka isim ve maille arkadaşım ona yazdığında hemen cevaplıyor bunu size kanıtlayabilirim video ile.

I bought a Script from a person who i talked about Script using Skype Messanger and he said me that Script has API system but i saw that is not true after i bought.
He sent me the wrong information and does not accept the mistake he made.Please return my money back. He is not interested in me and does not respond to my messages.
However, when a friend of mine puts a message to him, he answers right away.
I can prove to you what I have said with a messaging history. I have video evidence.

Teşekkürler hocam rakkush nickli uyede yazdi sizde yazdiniz çok teşekkür ederim unuttum yazmayi buraya.

Lütfen bunuda translate yapın. Bazı kısımları anladımda hesabıma kredi eklemek istiyor cost of the item yani aldığımın parası kadar mı ?

Thanks for your patience while we worked towards your request.

Given the nature of this case, and your accounts good standing, I'd be happy to offer an account credit for the cost of the item. If you would like a full refund, I'll need to do a full investigation on the item and reach out to the author to see if the item is indeed malfunctioning here. I'm of course happy to do this, but will ask for your patience during the process!

Please let me know if I can provide any further assistance or clarification.

Lütfen bunuda translate yapın. Bazı kısımları anladımda hesabıma kredi eklemek istiyor cost of the item yani aldığımın parası kadar mı ?

Given the nature of this case, and your accounts good standing, I'd be happy to offer an account credit for the cost of the item. If you would like a full refund, I'll need to do a full investigation on the item and reach out to the author to see if the item is indeed malfunctioning here. I'm of course happy to do this, but will ask for your patience during the process!

İsteğiniz doğrultusunda çalışırken gösterdiğiniz sabır için teşekkür ederiz.

Bu davanın doğası ve hesaplarınız iyi durumda olduğu için, öğenin maliyeti için bir hesap kredisi sunmaktan memnuniyet duyarız. Tam bir geri ödeme almak isterseniz, öğenin tam bir soruşturma yapması ve öğenin burada gerçekten arızalı olup olmadığını öğrenmek için yazarın yanına ulaşmam gerekecek. Elbette bunu yapmaktan memnuniyet duyarım, ancak süreç boyunca gösterdiğiniz sabırdan istenecektir!

Başka yardım veya açıklama sağlayabilir miyim lütfen bana bildirin.
.....

teşekkür ederim, buna nasıl yazarım
Satıcı beni kandırdı kartıma tam iade istiyorum. Dünde mesaj attım skype ve emailine hala cevap vermiyor online olduğu halde.

Seller scam me :D i want full refund my credit card? biraz gırıldatıyoz bizde.

Hocam özetle diyor ki, ben yazarla konuşacağım araştıracağım falan bunlar uzun işler ve sizi burada yok yere bekletcez. Gel ben sana site içi kullanabileceğin bir kredi vereyim olay tatlıya bağlansın. Tabii para adamın yayına kalacak orası ayrı :)

---------- Spam Engelliyici 00:52 ---------- Önceki Mesaj 00:49 ----------

teşekkür ederim, buna nasıl yazarım
Satıcı beni kandırdı kartıma tam iade istiyorum. Dünde mesaj attım skype ve emailine hala cevap vermiyor online olduğu halde.

Seller scam me :D i want full refund my credit card? biraz gırıldatıyoz bizde.

Thank for your answer.
I want to full refund to my credit card.
Regards
İsim.

Bunu yazman yeterli, olayı çingene savaşına çevirme :)

Hocam özetle diyor ki, ben yazarla konuşacağım araştıracağım falan bunlar uzun işler ve sizi burada yok yere bekletcez. Gel ben sana site içi kullanabileceğin bir kredi vereyim olay tatlıya bağlansın. Tabii para adamın yayına kalacak orası ayrı :)

---------- Spam Engelliyici 00:52 ---------- Önceki Mesaj 00:49 ----------

Thank for your answer.
I want to full refund to my credit card.
Regards
İsim.

Bunu yazman yeterli, olayı çingene savaşına çevirme :)

Teşekkürler) yok be keriz değilim ona para bırakayım iade etmeseler bile o adamı uğraştıracam zaten envatoda 25 dolara alacak bişey yok adam yüzünden domainde aldım domainede para gitti hevesim kursağımda kaldı.
Bankada 18% KDV kesmiş 37 dolar zarardayım en azından 25 i iade alabilirsem başka script alacağım.

Happy to assess this. I'm currently investigating the item against your claims and will be in touch if I require more information or once this investigation is complete.

Thanks for your patience.

Teşekkürler) yok be keriz değilim ona para bırakayım iade etmeseler bile o adamı uğraştıracam zaten envatoda 25 dolara alacak bişey yok adam yüzünden domainde aldım domainede para gitti hevesim kursağımda kaldı.
Bankada 18% KDV kesmiş 37 dolar zarardayım en azından 25 i iade alabilirsem başka script alacağım.

Happy to assess this. I'm currently investigating the item against your claims and will be in touch if I require more information or once this investigation is complete.

Thanks for your patience.

envatoda ürüne yorum at. adamı aşağıla orada :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri