ingilizce bilenlerden küçük bir yardım.

Paramedic

Kayıtlı Üye
This is a great video! You're thoroughly entertaining so I hope you keep it up! It would be fantastic if you could stop by my channel and check it out! We could be youtube friends! :3

burda ne denmek istenmiş acaba.

Bu check it out lafını gördükten sonra adam ertesi gün bana telif atıyor en az 10 kere başıma geldi videolarımı kaldır mı demek istiyor neyse artık ben de çözemedim.

Vidyon çok güzel. Sen tamamiyle eğlenceli bir insansın . umarım bunu böyle devam ettirirsin.Bu fantastik olur. Eğer benim kanala bir uğrarsan senle ben youtube arkadaşları olabiliriz.Muhtemelen herkese atıyordur.

Bu check it out lafını gördükten sonra adam ertesi gün bana telif atıyor en az 10 kere başıma geldi videolarımı kaldır mı demek istiyor neyse artık ben de çözemedim.

hocam bende tırsıyordum ondan ama sonra anladım adam senın vıdeonu kendı kanalında oynatma listesıne veya başka bir yere kayıt edıyor sanada öyle haber gelıyor ;)

---------- Mesaj saat 01:39:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:37:41 civarında gönderildi. ----------

adam seni beğenmiş derken usta :D :D :D :D

eheh :D kısa özet geçtim :D

hocam bende tırsıyordum ondan ama sonra anladım adam senın vıdeonu kendı kanalında oynatma listesıne veya başka bir yere kayıt edıyor sanada öyle haber gelıyor ;)

---------- Mesaj saat 01:39:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:37:41 civarında gönderildi. ----------

eheh :D kısa özet geçtim :D

ya bu yabancılarda da her yol var yaw :D :D

Bu mükemmel bir video. Sen iyice komik oldun, umarım devamlılı..(şimdi ki zaman mı future tense mi anlamadım.) benim kanalım tarafından sizi kontrol edebilseydim ve durdurabilseydim harika olurdu. Seninle youtube Arkadaşı olabiliriz

Ancak bu kadar anladım :D
yanlışlar varsa kusura bakmayın

beyler bunu yazan kız
kanalına baktım kafasına göre takılıyor özgün videoları var kafa bi kız yanibiraz kırık ayrıca ben bua ne yazayım şimdi ?

beyler bunu yazan kız
kanalına baktım kafasına göre takılıyor özgün videoları var kafa bi kız yanibiraz kırık ayrıca ben bua ne yazayım şimdi ?

hocam bunu yazan kız ve sen hala buralarda mesaj yazıyorsun :D :D :D sen bi bilet ayarla kızın memlekete :D damardan gir :D

:D bu smileyden sonra pek tekin birsey yazmayacaksın gibi geliyorya bana hadi hayrlısı :)

---------- Mesaj saat 02:53:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:52:21 civarında gönderildi. ----------

hocam bunu yazan kız ve sen hala buralarda mesaj yazıyorsun :D :D :D sen bi bilet ayarla kızın memlekete :D damardan gir :D

dur bi ayın 24 gelsin önce paralar yastın sonra hallederiz bilet işini felan
:D

First of all I apolgize to you. I want to work in partnership with you. You I would like you to add you as a friend. For this reason I want to support share your videos.

You can add me as a friend with good intentions.

Öncelikle, sizden özür dilerim. Ben sizinle ortak çalışmak istiyorum. Sizi, Arkadaşım olarak eklemek istiyorum. Bu sebeble, videolarınızı paylaşıp sizin destekçiniz olmak istiyorum.

beni iyi niyetli bir dost olarak ekleyebilirsin :D

:D bu smileyden sonra pek tekin birsey yazmayacaksın gibi geliyorya bana hadi hayrlısı :)

ayıpsın hocam ben de tam bu konulara çalışıyordum. hem bana da antreman oluyor :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri