bu başlık altında ingilizce çeviri isteğinde bulunacağım google de çeviriyor ama güzel eçvirmiyor çoğu zaman googleden çeviriyorum ama önemli özgün videolarımı bilen birisi çevirse deaha güzel olur her zaman konu açmicam arada çeviriye ihtiyacım olursa tekrar bu başlık altında yazacam başkasınında çeviriye ihtiyacı olursa bu başlık altındna yazabilir bilen çevirmek isteyen olur mutlaka
simdiki işteğim şu şekilde
video başlığı
Türkiye Alanya tanıtım filmi
açıklama
Türkiye"nin Alanya sehrinin tanıtım filmi turistlik şehir Alanya Deniz,Kum,güneş,Damlataş Mağarası,Kızıl Kule Alanya Kalesi,Dim çayı,yamaç parasütü,yat tur,rafting,turk hamamı,osmanlı hamamı,safari,
Etiket kısmı
Alanya,turkiye alanya,turkiye,turistlik ülkeler,gezilecek ülkeler,turkiyede gezilecek yerler,Antalya turkiye,Turkiye alanya otelleri,Damlataş magarası,osmanlı tarihi yerler,turk hahamı,yamaç parasutu,
çeviren olursa beni gerçekten çok mutlu eder
simdiki işteğim şu şekilde
video başlığı
Türkiye Alanya tanıtım filmi
açıklama
Türkiye"nin Alanya sehrinin tanıtım filmi turistlik şehir Alanya Deniz,Kum,güneş,Damlataş Mağarası,Kızıl Kule Alanya Kalesi,Dim çayı,yamaç parasütü,yat tur,rafting,turk hamamı,osmanlı hamamı,safari,
Etiket kısmı
Alanya,turkiye alanya,turkiye,turistlik ülkeler,gezilecek ülkeler,turkiyede gezilecek yerler,Antalya turkiye,Turkiye alanya otelleri,Damlataş magarası,osmanlı tarihi yerler,turk hahamı,yamaç parasutu,
çeviren olursa beni gerçekten çok mutlu eder