Merhaba beyler bildiğinzi gibi tüm oyunlar ingilizce ve oyunlarda ilkel afrika kabilelerinin dilini bile koyuyolar türkçeyi koymuyorlar. Neyse ben oyundayken cümleleri anladığım kadarıyla çevirebiliyorum ama çok yavaş çeviriyorum tek tek okuyorum her kelimenin anlamını aklıma çıkarıyorum ve öyle çeviriyorum o arada da sahne geçiyor anca youtubeda izlerken durdurup durudurup çeviriyorum. Bunu nasıl hızlandırabilirim okur okumaz çevirmek için. Yani yapmam gereken okurken kelimelerin anlamı düşünmeme gerek kalmadan aklıma gelmeli ki o an çevireyim, ben anca durdurup tek tek düşününce aklıma geliyor anlamları
Gangsta rap dinlediğimden beri ingilizceye merak uyandı bende. Zencilere aşığım denebilir 2pac olsun, ice cube, eazy e falan. Onların argosu deniyor galiba işte sokak ağzını zenci şivesini bile öğrendim dinleye dinleye filmlerini izleye izleye. Ama aksan var ingilizce yok işte
Gangsta rap dinlediğimden beri ingilizceye merak uyandı bende. Zencilere aşığım denebilir 2pac olsun, ice cube, eazy e falan. Onların argosu deniyor galiba işte sokak ağzını zenci şivesini bile öğrendim dinleye dinleye filmlerini izleye izleye. Ama aksan var ingilizce yok işte
Son düzenleme: