Merhaba, şu anda Youtube bitki örtüsü olan "İngilizce Shortslar Atarak Para Kazanın" furyasından etkilenmiş ve başlamış bulundum. Fakat etiket sistemini çözemedim. Mantıklı etiketler yaptığımı düşünsem de maksimum 1 görüntülenme oluyor (3-4 gün 1 görüntülenme kalıyor) İçeriklerin hepsi de 10-15 saniyelik ve tüketilebilir içerikler. Hiçbir şekilde Shorts Özet Akışına çıkamıyorum. İngilizce dilinde etiket sisteminde dikkat etmemiz gereken şeyler neler?
Ek olarak da takım bazlı shorts videoları attığımda nedense benzer ve trend etiketleri kullansam da Galatasaray shortslarında saatte 500 görüntülenme alabilirken (benim için yüksek bi sayı) Fenerbahçe vb diğer takımların shortslarında maksimum 10-20 görüntülenme alabiliyorum. Bu sizce benden kaynaklı bir hata mı yoksa ne yapmalıyım bilgi ve önerilrinizi bekliyorum teşekkür ederim
Ek olarak da takım bazlı shorts videoları attığımda nedense benzer ve trend etiketleri kullansam da Galatasaray shortslarında saatte 500 görüntülenme alabilirken (benim için yüksek bi sayı) Fenerbahçe vb diğer takımların shortslarında maksimum 10-20 görüntülenme alabiliyorum. Bu sizce benden kaynaklı bir hata mı yoksa ne yapmalıyım bilgi ve önerilrinizi bekliyorum teşekkür ederim