Herkese merhaba,
İngilizce içerikli haber sitesi açtım ve içerisine günlük 30 adet özgün içerik - 2-3 etiket, 1 görsel şeklinde ajanslardan alma haberler editör tarafından giriliyor.
İlk haftamı doldurdum bugün itibariyle ve günlük gösterim sayısı aşağı yukarı 100.
Site için belli bir bütçe ayırdım gerek seo olsun gerekse editör parası vs.
Merak ettiğim site 5.-6. ayından sonra nasıl bir gelir getirir bu şekil çalışarak devam edildiği takdirde ? Site tasarımı özel responsive tema reklam yerleşimler iyi. ( domain keyword sayılabilir )
Daha öncesinden ingilizce kayıtlı news haber sitesi deneyimi olan var mıdır ?
//
dailytodaynews.com sitem satılıktır, tamamen dersler ve maddi durumun yetersizliğinden satıyorum yoksa bu domaini bırakmazdım.
SEO iç ve dış yapılmıştır
1483 adet post vardır. (Editörler tarafından 1 adet foto en az 3 etiket olarak girilmiştir.)
Premium Tema / Wordpress
News kayıdı yoktur. ( Amatör şekilde news kayıt girişimi yaptım red yedi 1.5ay önce, 3 aylık bekleme süresi var sanırım tekrar başvuru için)
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tüm içerik
Hosting dahil midir: dahil
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok
Fiyat: 3.000tl
Aralık ayı analytics
Ocak ayı
İngilizce içerikli haber sitesi açtım ve içerisine günlük 30 adet özgün içerik - 2-3 etiket, 1 görsel şeklinde ajanslardan alma haberler editör tarafından giriliyor.
İlk haftamı doldurdum bugün itibariyle ve günlük gösterim sayısı aşağı yukarı 100.
Site için belli bir bütçe ayırdım gerek seo olsun gerekse editör parası vs.
Merak ettiğim site 5.-6. ayından sonra nasıl bir gelir getirir bu şekil çalışarak devam edildiği takdirde ? Site tasarımı özel responsive tema reklam yerleşimler iyi. ( domain keyword sayılabilir )
Daha öncesinden ingilizce kayıtlı news haber sitesi deneyimi olan var mıdır ?
//
dailytodaynews.com sitem satılıktır, tamamen dersler ve maddi durumun yetersizliğinden satıyorum yoksa bu domaini bırakmazdım.
SEO iç ve dış yapılmıştır
1483 adet post vardır. (Editörler tarafından 1 adet foto en az 3 etiket olarak girilmiştir.)
Premium Tema / Wordpress
News kayıdı yoktur. ( Amatör şekilde news kayıt girişimi yaptım red yedi 1.5ay önce, 3 aylık bekleme süresi var sanırım tekrar başvuru için)
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tüm içerik
Hosting dahil midir: dahil
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok
Fiyat: 3.000tl
Aralık ayı analytics
Ocak ayı
Son düzenleme: