İngilizce kanalları japoncaya çevirme

• Kullanıcı ranger
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

ranger

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar sa japonca olarak kanal açmak istiyorum ve gördüğüm bir kaç kanalı direk japoncaya çevirmeyi düşünüyorum videolar da bazı değişiklikler yaparak(ses videodan kesme vb.) sizce youtube tan herhangi bir uyarı alırmıyım bir sıkıntı olurmu?

Ranger,bende bazen yabanci farkli dillerdeki icerikleri ingilizceye cevirip yukluyorum.Herhangi bir uyari vs almadim ancak bu uyari durumu icerikle kanalin durumu ile ilgili (karsi tarafdaki kanal). Denemelisin bence.En iyi cevabi o zaman kendi bulursun.

Ben ingilizce içerikli videoları başka dillere çevirip yayınladım, fakat verim alamadım. Nasıl verim alabiliriz acaba ?

Ben ingilizce içerikli videoları başka dillere çevirip yayınladım, fakat verim alamadım. Nasıl verim alabiliriz acaba ?
Serdar bazen oluyor bu,her zaman tutmuyor.Yani iceriklede alakli bu.

Benim bazen youtubedan alip attigim videolar 500-1k izlenim aliyor bazen 5-10 yani icerikle iliskili bence bu.tabi baslik etiket vs ile bu izlenimi guclendirebiliriz ama tek tek ugrasmak gerekiyor.Ayrica youtubedan alip youtube attiginiz videolari biraz kesin bicin ayni sekilde atmayin bu sekil yaptiginizda faydasi oluyor biraz.

Hocam bu soruyu sorman bile saçma.Yüklediğin bir video eğer senin değilse zaten o bir telif yeme potansiyeline sahip videodur

Serdar bazen oluyor bu,her zaman tutmuyor.Yani iceriklede alakli bu.

Benim bazen youtubedan alip attigim videolar 500-1k izlenim aliyor bazen 5-10 yani icerikle iliskili bence bu.tabi baslik etiket vs ile bu izlenimi guclendirebiliriz ama tek tek ugrasmak gerekiyor.Ayrica youtubedan alip youtube attiginiz videolari biraz kesin bicin ayni sekilde atmayin bu sekil yaptiginizda faydasi oluyor biraz.

Üstadım ben 1 kere bile yanlış hatırlamıyorsam youtube dan video alıp tekrar yüklemedim.Neden yapmadın dersen, hiç olmayanları atma fikrinden sanırım. Ben her yüklediğim videoya tek tek title-description-tag girip yayınlıyorum ama bi yerde hata yapıyorum bulamadım şimdilik?

hocam , translateden falanmı çevireceksin ? gerçekten bilmediğimiz bir dilde kazanmak zor .. ingilizcede bile zorlanıyorken japonca falan baya zor

Japonca dilini biliyor ve bu sekilde cevirme yapacaksan bence guzel izlemeler alabilirsin. Ama yukarida ki arkadasinda dedigi gibi google translate ile yapacaksan hic ummadigin yanlisliklar yapabilirsin.

Kardeş çinde felan facebook youtube yasakmış. Japonyadada böyle bi şey olabilirmi bi incele istersen ondan sonra paylaşıma geç.

Cevap: Re: İngilizce kanalları japoncaya çevirme

Kardeş çinde felan facebook youtube yasakmış. Japonyadada böyle bi şey olabilirmi bi incele istersen ondan sonra paylaşıma geç.
Hiç bir yerde denk gelmedim japoncanın yasak olduğuna değildir sanırım.

Yayınlamak istediğim videolar özgün videolar kanalların kendi yaptıkları iyi takipçileri olan videolar tabi pek etik sayılmaz ama sonuçta ben japoncada aratanlara hizmet veremeyi düşünüyorum :d

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri