Evet arkadaşlar ankarada güzel eğitim veren özellikle kızılayda Şubesi olan ingilizce kursu / dershane arıyorum.Aslında biraz araştırma yapınca evde çabalamaya devam mı etsem diye düşünmedim değil fakat disiplin eksiğim var çabam ve isteğim olmasına rağmen.yani sadece kursa gitmekte kalmayacağıma inanıyorum.kafam çok karışık tavsiyelerinizi bekliyorum
Tad de seviye t. Sınavına girdim fakat yerini ve kursunu beğenmedim şu An aklımda English Time var ankarada tek Şubesi olmasına rağmen diğer şehirlerde özellikle istanbulda da bir çok Şubesi var ing kursu araştırıp veya kendi, tanıdığı falan giden kısacası bu kursa yolu düşen var mıdır? Yurtdışı olmayınca trde imkanlar baya sınırlı şimdiden herkese teşekkürler
NOT: GENEL INGILIZCE
Xperia Z2 cihazımdan tapatalk aracılığı ile gönderildi.
Tad de seviye t. Sınavına girdim fakat yerini ve kursunu beğenmedim şu An aklımda English Time var ankarada tek Şubesi olmasına rağmen diğer şehirlerde özellikle istanbulda da bir çok Şubesi var ing kursu araştırıp veya kendi, tanıdığı falan giden kısacası bu kursa yolu düşen var mıdır? Yurtdışı olmayınca trde imkanlar baya sınırlı şimdiden herkese teşekkürler
NOT: GENEL INGILIZCE
Xperia Z2 cihazımdan tapatalk aracılığı ile gönderildi.