İngilizce özgün tavsiyeleri ?

silentspy

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, çok şükür ingilizceye hakimim ve artık spam yapmak istemiyorum gerçekten insanı çok yoruyor beyinsel olarak. Özgün olarak uzun vadede ama en azından iyi bir kanal yapmak istiyorum fakat hep alışagelmiş şeyler var aklımda şunu biliyor muydunuz gibi kanallar yani. Sizce nasıl değerlendirebilirim ingilizcemi ?

İngilizce tepkileri falan verebileceksen klişe olacak ama oyun kanalı tavsiye ediyorum ben. Facecam lı tabiki. Yeni çıkan bir oyunla gir piyasaya.

Kazanmak istiyorsan ya "how to make" yada fashion kategorisinden ilerle. Yeni ürünleri yorumlayabilirsin.

İngilizce tepkileri falan verebileceksen klişe olacak ama oyun kanalı tavsiye ediyorum ben. Facecam lı tabiki. Yeni çıkan bir oyunla gir piyasaya.

valla bilgisayarım iyi olsa yapıcam hocam çok aklımdan geçti ama :D

Kazanmak istiyorsan ya "how to make" yada fashion kategorisinden ilerle. Yeni ürünleri yorumlayabilirsin.

video şeklinde mi hocam ? yoksa slayt tarzı şekilde mi ?

valla bilgisayarım iyi olsa yapıcam hocam çok aklımdan geçti ama :D

video şeklinde mi hocam ? yoksa slayt tarzı şekilde mi ?

İkiside olur. Resimleri gösterim sonra yorumlayabilirsin. Ünlü moda sitelerininden markaların ürünlerini yorumlayabilirsin veya yeni kataloglarını. Onun haricinde slaytta yapabilirsin ingilizcenle buda güzel kazandırıyor. Şahsen yapıyorum..

Su animeleri yorumlayan manyaklar var. Onlari incele istersen adamlar cok ilginc valla. Firsat buldukca izliyorum bende

Su animeleri yorumlayan manyaklar var. Onlari incele istersen adamlar cok ilginc valla. Firsat buldukca izliyorum bende
örnek link atabilir misiniz hocam ?

İkiside olur. Resimleri gösterim sonra yorumlayabilirsin. Ünlü moda sitelerininden markaların ürünlerini yorumlayabilirsin veya yeni kataloglarını. Onun haricinde slaytta yapabilirsin ingilizcenle buda güzel kazandırıyor. Şahsen yapıyorum..

hocam bide şöyle düşünüyorum flash oyun falan oynasam facecamli olabilir mi ? speaking konusunda da iyiyim

Valla oyun kategorisini hiç bilmiyorum ama nerde rekabet var o kanal çok zor tutar.. Çok zaman harcaman lazım..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri