arkadaşlar nişanlım şuan öğrencilere ingilizce ders veriyor ve aksanı çok güzel, onunla ya ingilizce seslendirme özgün kanal açıcam yada sizlerden seslendirme metni alıp özgün kanal yapmanız için ingilizce aksanlı seslendirme satma fikrim var. bunu sizlere danışmak istedim.
- sizce özgün mü yapsam seslendirme satılabilirmi ?
- özgün yap derseniz sizin tecrübenize göre hangi kategoriyi seçmeliyim ?
- seslendirme satışı olur derseniz fiyat neye göre nasıl biçilebilir ?
- sesi kaydederken yada kaydettiğimiz sesi programlarla erkek,kadın,çocuk,robot,yaşlı ve genç sesine dönüştürülebildiğini gördüm bu kullanılarak bütün özgün kanallara hitap edilebirmi ?
- sesi bu şekilde dönüştürme yapanınız oldumu kaliteli çeviriyormu ?
arkadaşlar şimdiki aklımdaki sorular bunlar sizlerle paylaşıp fikir almak istedim bunu yapıcam diye bir kayide yok sadece fikir alışverişi , lütfen yapıcı yorumlar yazalım . şimdiden hepinize teşekkür ederim...
- sizce özgün mü yapsam seslendirme satılabilirmi ?
- özgün yap derseniz sizin tecrübenize göre hangi kategoriyi seçmeliyim ?
- seslendirme satışı olur derseniz fiyat neye göre nasıl biçilebilir ?
- sesi kaydederken yada kaydettiğimiz sesi programlarla erkek,kadın,çocuk,robot,yaşlı ve genç sesine dönüştürülebildiğini gördüm bu kullanılarak bütün özgün kanallara hitap edilebirmi ?
- sesi bu şekilde dönüştürme yapanınız oldumu kaliteli çeviriyormu ?
arkadaşlar şimdiki aklımdaki sorular bunlar sizlerle paylaşıp fikir almak istedim bunu yapıcam diye bir kayide yok sadece fikir alışverişi , lütfen yapıcı yorumlar yazalım . şimdiden hepinize teşekkür ederim...