İngilizcesi olan bakabilir mi ?

• Kullanıcı Dante
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Dante

Kayıtlı Üye
Spam diye tahmin ettim ama sormakta fayda var.Spammı teklifmi beyler ?

Hello,

My name is Alex Pipes -- I work for a daily science and tech show called Daily Planet on Discovery Channel. I am currently working on a daily column called Trending where we feature the coolest, most jaw-dropping science and tech videos of the day. I stumbled upon your video "Driver escapes from fiery crash". We would love to feature the video on our show, and I have included our standard language/agreement that we send to developers:

"I would like to confirm with you our intention to include portions of the materials from the video "Driver escapes from fiery crash" in a segment of our program.

I would further like to confirm that these materials will be used in all current and future versions this segment of Daily Planet, in all media (e.g. via specialty television, wireless, internet, mobile, and broadband), throughout the world, and in perpetuity. It is also understood that you will have no rights or claims to the program.

I would like to assure you that EPI shall make no other use of any of the above mentioned material outside of the segment without your prior written authorization.

We would greatly appreciate it if you could reply to this e-mail and provide an acknowledgement of your agreement to our use of the above mentioned material."

The agreement outlines the release of permissions for the video, a fee is not specified. Unfortunately we have no budget for this but we would be willing to mention you in courtesy of/special thanks in the credits. We are an international show, and the only nightly science and technology program around the world.

We are on an extremely tight deadline so I look forward to hearing from you as soon as possible!

banada gelmişti buna benzer bir mesaj.tsunami videom vardı haklarını satın almak istiyoruz dediler,bence bi geri dönüş yap durumu iyice öğren spam olmayabilir.

ilk paragrafı okudum gerisini okumadım.. discovery channel da Daily Planet isminde program yapan adam (Alex Pipes) senin kanalındaki Driver escapes from fiery crash isimli videoyu kullanmak için senden izin istiyo..

banada gelmişti buna benzer bir mesaj.tsunami videom vardı haklarını satın almak istiyoruz dediler,bence bi geri dönüş yap durumu iyice öğren spam olmayabilir.

Tamam eyvallah.Sen geri dönüş yapıp sonuç alabildinmi ?

"Driver escapes from fiery crash" adli videonu parca parca veya tumuyle Discovery Channel'da yayinlanan bi programda kullanmak istiyorlarmis.Bunun icin sana para odeyemezlermis fakat program icinde veya sonunda "Tesekkur" gibi bi yazi yazarak senin veya kanalinin adini gecirebilirlermis..

Bunun icin iznini istiyorlar..

ilk paragrafı okudum gerisini okumadım.. discovery channel da Daily Planet isminde program yapan adam (Alex Pipes) senin kanalındaki Driver escapes from fiery crash isimli videoyu kullanmak için senden izin istiyo..

Eyvallah hocam.Ama bu işte benim ne cıkarım olcak :D Bişe olmicaksa hiç uraşmiyim.

---------- Mesaj saat 22:27:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:26:46 civarında gönderildi. ----------

"Driver escapes from fiery crash" adli videonu parca parca veya tumuyle Discovery Channel'da yayinlanan bi programda kullanmak istiyorlarmis.Bunun icin sana para odeyemezlermis fakat program icinde veya sonunda "Tesekkur" gibi bi yazi yazarak senin veya kanalinin adini gecirebilirlermis..

Bunun icin iznini istiyorlar..

Hocam video benim değil bi sıkıntı olurmu ? Siteden indirp attım

Eyvallah hocam.Ama bu işte benim ne cıkarım olcak :D Bişe olmicaksa hiç uraşmiyim.

---------- Mesaj saat 22:27:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:26:46 civarında gönderildi. ----------

Videoda kanalın linkini paylaşmaları şartıyla izin ver usta para olmasada abone getirisi olur böyle büyük fırsatları geri tepmeyin tabi çalıntı video değilse :D

valla hic bir fikrim yok kardesim.Isi bilen birine sorarsan daha iyi olur.

Tamam eyvallah.Sen geri dönüş yapıp sonuç alabildinmi ?

yaptım evet.mail gelen yeri araştırdım adamlar tv kanallarına görüntü sağlayan bir şirket kontrat gibi birşey gönderdiler doldurdum gönderdim şimdi görüntüleri verecekleri yerden haber bekliyorlar ödeme için,1.5 ay kadar oldu gecen gün mesaj attım görüntüyü kullanacakları program montaj aşamasındaymış halen yakında dönücez size dediler.Benim video da hiçkimse gözükmediği için telif konusunu pek düşünmedim amatör çekim,sadece biyerden su geliyor boşalıyor sanırım italyan RAI kanalına veriyorlar videoyu iyi ödeme yapacaklar dediler ama miktar vermiyorlar,sende bi araştır derim.

Videoda kanalın linkini paylaşmaları şartıyla izin ver usta para olmasada abone getirisi olur böyle büyük fırsatları geri tepmeyin tabi çalıntı video değilse :D

Çalıntı olsa nolur ki :D Büyük sıkıntı olurmu ?

...Unfortunately we have no budget for this but we would be willing to mention you in courtesy of/special thanks in the credits. We are an international show, and the only nightly science and technology program around the world.

adam bunun için ayıracak bütçemiz yok fakat programda senden bahsedebiliriz demiş, tüm dünyada tanınan bilim ve teknoloji programı diye de programını övmüş :)
teşekkür diyip geçme koskoca dicovery channel :D bi de merak ettim videonun telifi kime ait acaba :)

...Unfortunately we have no budget for this but we would be willing to mention you in courtesy of/special thanks in the credits. We are an international show, and the only nightly science and technology program around the world.

adam bunun için ayıracak bütçemiz yok fakat programda senden bahsedebiliriz demiş, tüm dünyada tanınan bilim ve teknoloji programı diye de programını övmüş :)
teşekkür diyip geçme koskoca dicovery channel :D bi de merak ettim videonun telifi kime ait acaba :)

Dün gece attım para kazanma hala koyu yeşil :D Aktifleşmedi yani :) Napiyim acaba aktifleşmesinimi beklesem ?

Dün gece attı para kazanma hala koyu yeşil :D Aktifleşmedi yani :) Napiyim acaba aktifleşmesinimi beklesem ?

Eğer hala koyu yeşilse pek fazla umutlanma derim genelde 3.taraf hatası veriyor çok bekleyenler :D Eğer videoyu sağlam bi siteden kopyalamadıysan bişey olmaz fakat büyük haber şirketlerinin felan sitelerinden kopyaladıysan kesin olmamakla birlikte sıkıntı oluşturabilir :D

Tamam aynı videoyu bende attım şimdi kanalıma benden alabilirler, iletein onlara bunu bir zahmet.:D

Eğer hala koyu yeşilse pek fazla umutlanma derim genelde 3.taraf hatası veriyor çok bekleyenler :D Eğer videoyu sağlam bi siteden kopyalamadıysan bişey olmaz fakat büyük haber şirketlerinin felan sitelerinden kopyaladıysan kesin olmamakla birlikte sıkıntı oluşturabilir :D

Liveleak :) Sizce sorun olurmu ? Yorum içinde teşekkürler.

video sana ait değilse boşver uğraşma dertsiz başına dert alma ne olur ne olmaz:) dünden beri hala para kazanma aktif olmadıysa bu saatten sonra zor gibi zaten..

Senın benim gibilerden ne farkın var acaba? Senden ordan burdan calıp cırpıp kendı kanalına yüklüyorsun maho aga seni.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri