İngilterede dayım var ona adsense açtırsam burdan yüklesem olur mu acaba ?

• Kullanıcı erola
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

erola

Kayıtlı Üye
İngilterede dayım var ona adsense açtırsam burdan yüklesem olur mu acaba ?Cevaplarınız için teşekkürler

hocam varsa öyle bi durum açtır. Millet yabancı adsense açmak için k.cını yırtıyor

ikidebir kanalım kapanıyor yabancı adsense açınca durum değişir mi ?

aklima bu geldi nedense :D :D

CgANZXwXIAEsv1A.jpg

ingiltere adsense olsa kanalımın kapanma oranı azalır mı ? :) :)

ingiltere adsense olsa kanalımın kapanma oranı azalır mı ? :) :)

Birkaç haftadır yabancı adsense diye forum yıkılıyor. Muhtemeldir, artısı elbet vardır ama ben pekte gözle görülür bir sonuç olacağını sanmıyorum.
Spam Türkiye`de de spamdır İngiltere`de de. Bana göre en önemli konu çalışma tarzı. Bunu tam anlamıyla beceremediğimiz müddetçe para kazanmak zorlaşacak.
Ama yukarıdaki yorumda arkadaşımızın da dediği gibi açıp bir deneyin. Bu işleri deneme yanılma olmadan çözemezsiniz.

ingilterede para kazanmaya açamamış dayım kapalı mı o sekme :)

ingilterede para kazanmaya açamamış dayım kapalı mı o sekme yada beceremedi acaba ?

arkadaş sen burda aç onun adresini yaz o pin gelince sana söylesin ne diye uğraştırıyorsun adamı yazık günah
yaş 28 1200 mesaj 2014 uyesi

ne alaka yaşla veya mesajımın çok olmasıyla yabancı adsense olayını tam bilmiyorum
cidden öyle olacaksa onu bir teklif edeyim :)

---------- Spam Engelliyici 00:42 ---------- Önceki Mesaj 00:18 ----------

yabancı adsense deyince yabancı bir ülkeden açılan diye düşündüm ondan dolayı bu soruyu sordum kusura bakmayın

---------- Spam Engelliyici 00:51 ---------- Önceki Mesaj 00:42 ----------

arkadaş sen burda aç onun adresini yaz o pin gelince sana söylesin ne diye uğraştırıyorsun adamı yazık günah
yaş 28 1200 mesaj 2014 uyesi

öyle olmuyormuş ne dalga geçiyorsun :):):)

ne alaka yaşla veya mesajımın çok olmasıyla yabancı adsense olayını tam bilmiyorum
cidden öyle olacaksa onu bir teklif edeyim :)

---------- Spam Engelliyici 00:42 ---------- Önceki Mesaj 00:18 ----------

yabancı adsense deyince yabancı bir ülkeden açılan diye düşündüm ondan dolayı bu soruyu sordum kusura bakmayın

---------- Spam Engelliyici 00:51 ---------- Önceki Mesaj 00:42 ----------

öyle olmuyormuş ne dalga geçiyorsun :):):)

kendin denediysen yanlış yapmışındır biri sana "öyle olmuyormuş " dediyse diyen yalancıdır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri