İnsanı Özgünden Soğutuyorlar

• Kullanıcı Netweb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

Netweb

Kayıtlı Üye
Selam beyler tamamen özgün 30-35 dakika kadar uğraştığım videomu bir kanal anında kopyalamış benden fazla izlenim almış ve benden yukarıda Şimdi telif yolluyorum telif formunu gönderirken Bu şikayeti yapan makam: kısmına ne yazıyoruz ?.Birde ne kadar süre içinde sonuçlanır acaba insanı özgün video yapmaktan soğutuyorlar :mad:

Selam beyler tamamen özgün 30-35 dakika kadar uğraştığım videomu bir kanal anında kopyalamış benden fazla izlenim almış ve benden yukarıda Şimdi telif yolluyorum telif formunu gönderirken Bu şikayeti yapan makam: kısmına ne yazıyoruz ?.Birde ne kadar süre içinde sonuçlanır acaba insanı özgün video yapmaktan soğutuyorlar :mad:

Bence şimdi atma 2 tane daha videonu kopyalarsa 3 telif arka arkaya gönder kanalı kapansın mahlukun :/

Sağolun beyler telifi şimdi atsam iyi olacak ufak çapta patlama yapacak bir video büyük ihtimalle bu adamın kanalında patlıcak şimdi yollamazsam :(

ne videosu merak ettim :D patlama yapacak diyorsunda inşallah basket maçı yada milli maç değildir :D

Patlama derken benim için 30k izlenen bir video patlamış bir videodur :D

[MENTION=7896]Netweb[/MENTION] kanallarımı satmadan önce çok iyi hatırlıyorum hergün en az 2 saatimi telif atmakla geçiriyordum.

Kanal kopyalanlarının önüne geçmez belki ama daha çabuk haberdar olman için Google arama sonuçlarında Videolar bölümüne alert oluştur. Birisi en azından aynı haliyle kopyaladığı zaman sana mail gelir ve anında haberdar olursun.

Belirli zamanlarda da içeriğine yakın videoları tararsın biraz özgünleşritip ekleyenleride keşfetmiş olur ve gerekeni yaparsın.

Aklıma gelen şimdilik bunlar.

[MENTION=7896]Netweb[/MENTION] kanallarımı satmadan önce çok iyi hatırlıyorum hergün en az 2 saatimi telif atmakla geçiriyordum.

Kanal kopyalanlarının önüne geçmez belki ama daha çabuk haberdar olman için Google arama sonuçlarında Videolar bölümüne alert oluştur. Birisi en azından aynı haliyle kopyaladığı zaman sana mail gelir ve anında haberdar olursun.

Belirli zamanlarda da içeriğine yakın videoları tararsın biraz özgünleşritip ekleyenleride keşfetmiş olur ve gerekeni yaparsın.

Aklıma gelen şimdilik bunlar.

Teşekkür ederim bu alert oluşturmayı tam olarak nasıl yapabilirim

Video tamamen sana mı ait sen mi çektin videoyu nasıl bir video?

Sahte Bir birine telif atmayın Arkadaş o sana atacak sen ona , mesaj at bence , + bir de Spancıysanız Yapmayın bunu ! Sende Birşey kazanmazsın oda ..

Kanalını aynen kopyaladıysa telif atmakla uğraşma bence.Bir videoyu spam olarak işaretleyip özgün kanalımı tamamen kopyalamış şeklinde açıklama yazıp kanal linkini de belirtebilirsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri