İnsanlar'dan Yemek İstemek (Güçlü Bir Sosyal Mesaj İçerir)

• Kullanıcı VASP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

VASP

Kayıtlı Üye
https://www.youtube.com/watch?v=tY1-K7WyHds

Bu videoyu paylaşarak,bir çok insanın hayatına etki edecek güçlü bir mesaj verebiliriz.
----------------------------------------**---------------------------------------*-
Sağlık problemlerimiz yüzünden,üzülerek bir süre ara vermek zorunda kaldık.
Sizlerle tekrar bir arada olduğumuz için mutluyuz.
Bu videomuz'da sosyal deney ile karşınızdayız, bir çoğumuzun kalbini ısıtacak,bir sahne ile karşılaştık,gözlerimiz doldu diyebiliriz.
Umarım hepimiz bu mesajı alabilir ve hayatımıza dair bir etkisi olur.
----------------------------------------**---------------------------------------*-
''Geldiğinize çok sevindik,bir daha arayı böyle açmayın!''
Diyen arkadaşlarımızı görmek istiyoruz!
Onur Çoktur instagram : https://www.instagram.com/onurcoktur/

son daki arkadaşa nasıl ulaşabiliriz ?

bide o küfür eden karı ne karektersiz miş ya

Son düzenleme:
akşam 9 dan sonra yayınlansa iyi olurdu bu video :D
iftar saatinden sonra yani,
son saniyelerde gözlerim yaşardı

Son düzenleme:
Geldiğinize çok sevindik,bir daha arayı böyle açmayın!

çok güzel bir mesaj..

Hocam sizin kanalı beğenerek takip ediyorum ama bu olmamış .. Neden dersen kurgu olduğu çok belli oluyor.Aynı videoyu yabancı bir kanalın yaptığını biliyoruz.Birebir aynı.Zaten oyunculuklarda kendini çok belli ediyor :)

Her gün kanalına yeni video gelmiş mi diye bakmaktan sıkılmıştım. Sağlık problemin varmış sanırım geçmiş olsun. Videoya diyecek bir şey yok zaten, her zamanki gibi süpersin. Bu seferki video ayrı bir güzel olmuş. Umarım her hafta videoları yüklemeye devam edersin.

Dönüş muhteşem olmuş , Bu tarz devam ...

---------- Spam Engelliyici 19:43 ---------- Önceki Mesaj 19:42 ----------

Hocam sizin kanalı beğenerek takip ediyorum ama bu olmamış .. Neden dersen kurgu olduğu çok belli oluyor.Aynı videoyu yabancı bir kanalın yaptığını biliyoruz.Birebir aynı.Zaten oyunculuklarda kendini çok belli ediyor :)

Bişeye de sorgulamadan inan :)

bu videodakiler kurgudur yazsaydınız sonuna bali

[MENTION=38055]VASP[/MENTION] Kanal tanıtımı yapıyormusun acaba ?

Hocam çok güzel işler yapıyorsun ama bu video çok "özgün" olmamış. Karakterler çok sahte ve nedense aynı videonun aynı tepkilerini daha 2 ay önce yabancı bir kanalda izledim. Tamam güzel konuya değinmişsin ama biraz daha farklılaştırsaydın en azından.

Son olarak ülkemizde hiçbir insanın böyle kibar bir yemek isteğine böyle enteresan tepkiler vermeyeceğinden adım gibi eminim.

https://www.youtube.com/watch?v=1fC6RP6tZ1Q

Üstünüz başınız düzgün olduğu için vermemişlerdir. Geçen kokoreç yerken bir kadın abi bana da alır mısın dedi. aldım, sonra yanımda bir adam senin evinde çocukların da vardır dedi gitti iki tane bütün tavuk aldı verdi. para isteyince vermeyebilirler ama yemek olunca pek çok insan yardım ediyor muhtaçlara. new yorkta o şekilde fakirler olabilir ama türkiye'de sefil durumda oluyor muhtaçlar.. yabancılardan uyarlanmış galiba video.

Son düzenleme:
Hocam şöyle ki, evsiz arkadaş gerçekten evsiz gibi durmuyor. (ben gerçekten pek öyle düşünmedim açıkçası pek öyle durmuyodu GAP tişört, yeni gibi duran kıyafetler vs.) Eğer gerçekten evsizse Allah yardımcısı olsun. Evsiz değilse de eğer, kurgu pek oturmamış :)

Yine de sonuna kadar izledim; başarılar :)

istanbulda yaşadım ve insanlarını tanıdım gerçekten paylaşımcı guzel insanlar yani bu şekilde karşılıycak ınsan az bulursun orda hocam , ayrıca o evsiz arkadaş neden ara sokakta gorunmuycek bir yerde el açsın onuda anlamadım ama güzel video başarılar

youtube nin facebookla bi sorunu mu var bi türlü pylaşamıyorum video

bence biz yabancı versiyonunu izledigimiz için bize kurgu oldugu apaçık belli oluyor ama izlemeyen birisi etkilenicektir diye düsünüyorum bu video güzel yerlere gelebilir tr de

https://www.youtube.com/watch?v=tY1-K7WyHds

Bu videoyu paylaşarak,bir çok insanın hayatına etki edecek güçlü bir mesaj verebiliriz.
Sağlık problemlerimiz yüzünden,üzülerek bir süre ara vermek zorunda kaldık.
Sizlerle tekrar bir arada olduğumuz için mutluyuz.
Bu videomuz'da sosyal deney ile karşınızdayız, bir çoğumuzun kalbini ısıtacak,bir sahne ile karşılaştık,gözlerimiz doldu diyebiliriz.
Umarım hepimiz bu mesajı alabilir ve hayatımıza dair bir etkisi olur.
''Geldiğinize çok sevindik,bir daha arayı böyle açmayın!''
Diyen arkadaşlarımızı görmek istiyoruz!
Onur Çoktur instagram : https://www.instagram.com/onurcoktur/

teşekkürler yinede güzel ama insanlığın haline bakın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri