İnstagram Hesap için Tüyolar

reklam_34

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Birkaç Sorum var öncelikle

# İnstagram hesabı takibe takip ve yorum ile kasınca engel veriyor bunun bir çözümü var mı
# Takipçili bir hesap için önce bayan fake hesap mı mantıklıdır.

#hesaptaki erişimi-etkileşimi nasıl arttırırız.

# elinde 3 4 tane fake hesapla çalışan arkadaşlarımız var bu hesapları ne için kullanıyorlar ?

BU SORULARA BİLGİ SAHİBİ ARKADAŞLAR CEVAP VERİRLERSE Hem ben hemde benim gibi bilgisi olmayan arkadaşlar için çok iyi bir konu olur :)

İyi Forumlar...

---------- Spam Engelliyici 09:05 ---------- Önceki Mesaj 07:34 ----------

yok mu kimse sabah sabah :D

Arkadaşlar Birkaç Sorum var öncelikle

# İnstagram hesabı takibe takip ve yorum ile kasınca engel veriyor bunun bir çözümü var mı
# Takipçili bir hesap için önce bayan fake hesap mı mantıklıdır.

#hesaptaki erişimi-etkileşimi nasıl arttırırız.

# elinde 3 4 tane fake hesapla çalışan arkadaşlarımız var bu hesapları ne için kullanıyorlar ?

BU SORULARA BİLGİ SAHİBİ ARKADAŞLAR CEVAP VERİRLERSE Hem ben hemde benim gibi bilgisi olmayan arkadaşlar için çok iyi bir konu olur :)

İyi Forumlar...

---------- Spam Engelliyici 09:05 ---------- Önceki Mesaj 07:34 ----------

yok mu kimse sabah sabah :D

Hocam Günlük paylasım takip beğeni sınırlamaları var diye biliyorum.
Fake hesabı ticari veya başka bir sayfaya cevirmeniz durumunda pek bir etkileşim olucağınıda pek sanmam sadece fikir tabi bu :)

Hocam Günlük paylasım takip beğeni sınırlamaları var diye biliyorum.
Fake hesabı ticari veya başka bir sayfaya cevirmeniz durumunda pek bir etkileşim olucağınıda pek sanmam sadece fikir tabi bu :)

işte bunların çözümünü soruyorum hocam :)

işte bunların çözümünü soruyorum hocam :)

Günlük fotoğraf video paylasım hakkımız 200 yada 198 cıvarı bir sayı hocam. Begeni ile ilgili bilgim yok onları hiç saymadık bu zamana kadar :)
Bana kalırsa # kullanarak daha fazla kitleye ulasabilirsiniz.
Yada Ticari sayfalarile karşılıklı reklam yada beğeni usulu ile belirli sayıda takipci yada siparis alabilirsiniz . :)

facebook beğeni sayısı ne işe yarıyorsa instagramda farklı alanda o işe yarar hocam :)

olayı sadece izlenmeye fayda olarak görmeyin :)

Tamamda bence instagramın yt ye hiçbi etkisi yok istersen milyon beğeni al link koyamıyosun önizleme yaptıramıyosun bence instagram vakit kaybından başka bişiy değil. İleride güncelleme alıp dediğimi eklerse ama çok güzel olabilir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tamamda bence instagramın yt ye hiçbi etkisi yok istersen milyon beğeni al link koyamıyosun önizleme yaptıramıyosun bence instagram vakit kaybından başka bişiy değil. İleride güncelleme alıp dediğimi eklerse ama çok güzel olabilir

demek istediğim buydu işte yt ile alakası yok farklı mecralarda lazım olacak yt ile alakası yok yani farklı bir sektör

demek istediğim buydu işte yt ile alakası yok farklı mecralarda lazım olacak yt ile alakası yok yani farklı bir sektör

Anladım hocam Allah yardımcın olsun o zaman inşAllah dilediğin hedeflere ulaşırsın

1 İnstagram hesabı takibe takip ve yorum ile kasınca engel veriyor bunun bir çözümü var mı
Cevap: Çözümünü bilmem hocam ama takibe takip ile yorum ile gelen takipçi pek işe yaramayan takipçi bence

2 Takipçili bir hesap için önce bayan fake hesap mı mantıklıdır.
Cevap: Bayan fake hesp yerine yeni açatığın hesaba 2-3k bot takipçi almak bana göre daha mantıklı.

3 hesaptaki erişimi-etkileşimi nasıl arttırırız.
Bazı sayfalar kendi aralarında 15 20şer li whatsap gurubu oluşturup oradan herkes kendi paylaşımlarını beğeniyorlar keşfette çıksın diye o şekilde olabilir. Sayfanın kategorisi de etkileşim için önemli.

4 elinde 3 4 tane fake hesapla çalışan arkadaşlarımız var bu hesapları ne için kullanıyorlar ?

Cevap: fake hesap hiç çalışmadım onun için bilemiyorum :)

1 İnstagram hesabı takibe takip ve yorum ile kasınca engel veriyor bunun bir çözümü var mı
Cevap: Çözümünü bilmem hocam ama takibe takip ile yorum ile gelen takipçi pek işe yaramayan takipçi bence

2 Takipçili bir hesap için önce bayan fake hesap mı mantıklıdır.
Cevap: Bayan fake hesp yerine yeni açatığın hesaba 2-3k bot takipçi almak bana göre daha mantıklı.

3 hesaptaki erişimi-etkileşimi nasıl arttırırız.
Bazı sayfalar kendi aralarında 15 20şer li whatsap gurubu oluşturup oradan herkes kendi paylaşımlarını beğeniyorlar keşfette çıksın diye o şekilde olabilir. Sayfanın kategorisi de etkileşim için önemli.

4 elinde 3 4 tane fake hesapla çalışan arkadaşlarımız var bu hesapları ne için kullanıyorlar ?

Cevap: fake hesap hiç çalışmadım onun için bilemiyorum :)

takibe takip organik sayılmıyormu hocam bot takipçiyide kimse önermiyor diye biliyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri