İnstagram Mavi Tik (Verified) Hizmeti

baris13

Kayıtlı Üye
Selamlar,

İnstagram hesaplariniz icin mavi tik hizmeti vermekteyim. Mavi tik almak istediginiz hesaplari iletirseniz once inceleme yapacagim daha sonrasinda isleme uygun ise calismalari baslatabiliriz.

Hizmet Detaylari

1- Sifrenize ihtiyac duyulmaz.
2- Sizin icin hazirladigimiz bilgi formunu doldurursunuz.
3- Calismalara baslanir.
4- Tum calismalar 30 iş gunu surmektedir.
5- Calisma tamamlandiktan sonra hesabi instagrama onay icin gonderilir ve islemler biter.

Hizmet Ucreti : 25.000 TL

Hesabinizi incelemem icin bana yazarsaniz donusu inceleyip yaparim, her hesaba alinmayacaginida iletmek isterim.

Aklinda soru isareti olanlar ozelden yazabilirler oradan cevaplayabilirim.

Son düzenleme:
ref alayım hocam
edit: referansın ücretli olduğunu görmedim kusura bakmayın hocam

hocam bir şey sorucam benim instagramı olmayan ünlünün fake hesabı var , sağlam biraz . mavi tık isteye basıyorum öyle kalıyor kıpırdamıyor ekran . siz de her işi hallettikten sonra oradan istemiyor musunuz acaba tiki o kısım mı bozuk instagramın?

hocam bir şey sorucam benim instagramı olmayan ünlünün fake hesabı var , sağlam biraz . mavi tık isteye basıyorum öyle kalıyor kıpırdamıyor ekran . siz de her işi hallettikten sonra oradan istemiyor musunuz acaba tiki o kısım mı bozuk instagramın?

Eskiden form ile yapılıyordu ama artık instagram profilinizden başvuru yapabilirsiniz, bozuk değil :)

merhaba hocam whatsapp numaranızı atar mısınız görüşelim

referans buldunuz mu bulmadıysanız ödemeyi yarısını iş bitince mi alıyosunuz bana bunları pm atamısınız

referans buldunuz mu bulmadıysanız ödemeyi yarısını iş bitince mi alıyosunuz bana bunları pm atamısınız

Selamlar ;

Sözde iki kişi ile referans konusunda anlaştık aralık ayı başıydı, ortasıydı oydu buydu derken ödeme yapmadılar.

Bu yüzden Referans için 3.000 TL'den yardımcı olabilirim.

Ödemenin tamamını alma durumundayım.

Özelden yazmak yerine buradan yazabilirim, kişiden kişiye göre değil herkese aynı şeffaflıkta yazıyorum bu yüzden insanlar buradan görüp okurlarsa bilgi sahibi olabilirler.

Otoriter bazı sitelere mecburen yazılar vermemiz gerekiyor. Bunun için haber ajanslarına ödeme yapıyorum.
Sadece haber değil, haber ilk adım. Ama bizim tanınır kişiler olmamız için yaratılacak bazı profiller var, bu profillerin niteliklerini veremiyorum. Fakat sadece bu profillerde üretilen kişiye özel materyaller 1000+ TL'den başlıyor. Daha sonra üretilen şeyler sosyal yayın platformlarına yükleniyor, dağıtılıyor ve kullanıcılara arz ediyor.

Haber yayınları, oluşturulan kişiye özel materyaller ve bunların dağıtımı kabataslak böyle ama bitti mi tabii ki hayır.

Kişiye özel websitesi, gerekirse patentler (bir patentin kaç tl olduğu araştırabilirsiniz) , özel makaleler , sosyal medya yönetimleri , SEO çalışmaları gibi gibi gerçekten o kadar çok iş, emek gerektiren şeyler var ki emin olun, çalışmaya başladıktan sonra sizle adım adım ilerleyeceğimiz için gerçekten çok fazla iş gerektiğini o zaman göreceksiniz.

Kısacası benim referans satışından kazandığım bir kuruş para yok üstüne bir de günlerce emeğim gidecek hem kazanmadığım gibi hem de iş yapacağım tek amacım bir referans olsun ki diğer işlerimde bana yol açsın. Yoksa bu fiyata bu hizmetin H'sini alamayız. Ben istesem kendimde alamam. Hatta şöyle izah edeyim, gidip araştırabilirsiniz 5000 TL civarından başlarlar çalışmaya. Gidip kendiniz bir alıcı bulun 4 bine mesela , gelin benden referans hizmetini alın 1000 TL cebinize kar para koymuş olursunuz, bu yüzden sadece 1 kişiye referans verebiliyorum. Ödemeleri ajanslara ve hizmet veren kişilere yapıyoruz, o yüzden zaten 3000 TL'lik bir fiyatı 1500-1500 olarak ayırmama imkan yok. 1500 TL'ye ne bir haber yayınlatabilirim ne de haberi geçtim sizin için bir içerik ürettirebilirim, anlayın siz demek istediğimi :)

Uzun yazı oldu ama aklında soru olacak tüm arkadaşlar okursa cevaplarını bulacaklar.

Tek bir kişiye özel 3000 TL'den hizmet veriyorum, gerisi 4500 TL olacak.

Son düzenleme:
Hocam bunun hesaba herhangi bir artısı oluyor mu?
Karizmatik görünme dışında tabi.

Hocam bunun hesaba herhangi bir artısı oluyor mu?
Karizmatik görünme dışında tabi.

Tabii ki ekstralarını liste olarak yazıyorum.

Bir yere yorum yapsan direkt olarak ön plana çıkıyorsun diye biliyorum

Yorum da ön etkenlerden biri, konuda genelde bilgilendirici cevaplar verdim, bu konuda da liste olarak yazayım merak edenler de bakabilir.

1- Arkadaşın dediği gibi, mavi tikli profiliniz ile, instagram gönderilerine yorum attığınızda bu en yukarıda gözükür. Böylece profil canlılığınızı yüksek tutabilirsiniz.

2-Dilediğiniz kişiye özel mesaj attığınızda özel mesajınız diğer normal kişilerin mesajına göre belirgin olur.

3- Fake hesaplarınız açılamaz, açıldığı an hem siz hem de başkaları "bir ünlünün hesabı" olarak sahte hesapları şikayet edebilir.

4- İnstagrama yeni kayıt olan üyelere, profiliniz anasayfada önerilir. Takip etmek için sizin profilinizi görürler.

5- Keşfet kısmına görselleriniz, videolarınız çok daha fazla düşer. Etkileşiminiz oldukça artar.

6- İnstagram mavi tık hizmeti içerisinde sadece instagram çalışması yok, bu yüzden profilinizi görüp sizleri internette arayanlara oldukça güzel sonuçlar çıkacak :)

7- Karizma olayını da ekleyelim unutmadan.

Şuan için aklıma gelenler bunlar.

Kısacası sizlere büyük bir itibar kazandırır, iletişime geçmek istediğiniz kişilerle kendi profilinizden geçersiniz, ek uğraşmanıza gerek olmaz, sponsorluk ve reklam anlaşmaları için ideal bir profil haline gelirsiniz.

Bir kaç işten sonra amorti dahi edersiniz ücreti.

Yorum da ön etkenlerden biri, konuda genelde bilgilendirici cevaplar verdim, bu konuda da liste olarak yazayım merak edenler de bakabilir.

1- Arkadaşın dediği gibi, mavi tikli profiliniz ile, instagram gönderilerine yorum attığınızda bu en yukarıda gözükür. Böylece profil canlılığınızı yüksek tutabilirsiniz.

2-Dilediğiniz kişiye özel mesaj attığınızda özel mesajınız diğer normal kişilerin mesajına göre belirgin olur.

3- Fake hesaplarınız açılamaz, açıldığı an hem siz hem de başkaları "bir ünlünün hesabı" olarak sahte hesapları şikayet edebilir.

4- İnstagrama yeni kayıt olan üyelere, profiliniz anasayfada önerilir. Takip etmek için sizin profilinizi görürler.

5- Keşfet kısmına görselleriniz, videolarınız çok daha fazla düşer. Etkileşiminiz oldukça artar.

6- İnstagram mavi tık hizmeti içerisinde sadece instagram çalışması yok, bu yüzden profilinizi görüp sizleri internette arayanlara oldukça güzel sonuçlar çıkacak :)

Kısacası sizlere büyük bir itibar kazandırır, iletişime geçmek istediğiniz kişilerle kendi profilinizden geçersiniz, ek uğraşmanıza gerek olmaz, sponsorluk ve reklam anlaşmaları için ideal bir profil haline gelirsiniz.

Aynen öyle hocam daha artısı uzar gider de.

-

Barış arkadaşımızla bi alışverişimiz olmadı ama forumdaki dürüst kişilerdendir, insanlara yardımcı olmayı sever benim gibi, gönül rahatlığıyla iş yapabilirsiniz

Aynen öyle hocam daha artısı uzar gider de.

-

Barış arkadaşımızla bi alışverişimiz olmadı ama forumdaki dürüst kişilerdendir, insanlara yardımcı olmayı sever benim gibi, gönül rahatlığıyla iş yapabilirsiniz

Hiç ticaretimiz olmadı, böyle bir iletişime de geçmemiştik önceden. Şimdi bu mesajınızı görmek beni mutlu etti, güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim hocam :)
Bende bir çok konuda sizin yardımcı yorumlarınızı görüyorum, bildiğimizi paylaşmak lazım siz de bunu yapan nadir kişilerden birisiniz.

Tekrardan teşekkür ederim :)

https://www.instagram.com/grupgulistan19/ bu hesap için yapılabilir mi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri