İnstagram Sınırsız Bot Hesap Oluşturma (Otomatik)

NWNA-Animater

Yasaklanmış
[Güncellendi !]İnstagram Sınırsız Bot Hesap Oluşturma (Otomatik)

Hesapların şifresi " YTPara " olarak düzenlenmiştir yeni kodları eskisiyle değiştirerek yeni hesaplarınız şifresini YTPara yapabilirsiniz !

Merhabalar arkadaşlar . Şunu bilin bu yöntem sadece bilgisayarınızdan telefonunuzdaki mobil veri erişim noktasından bağlandığınızda çalışır aksi halde telefon onayı ister bunu aklınızda bulundurun.

Öncelikle konuya geçmeden önce lütfen diyorum yaptıktan sonra konuya geri dönüş yapın ki diğer arkadaşlarımız abilerimiz varsa ablalarımız bu açıktan faydalansın :D

Resimli Anlatım ;
r2rlNN.png

7Nz01W.png

Pr9LaN.png

gWa3YR.png

9dyJr3.png

Bugün sizlere sınırsız bot instagram hesabı açmayı göstereceğim böylelikle kendinize sınırsız takipçi kasabilirsiniz :D

Olay basit .

chrome://bookmarks/

Buraya girip sayfanın ortasında sağ tıklayacaksınız.
Sonra yeni sayfa ekle diyip bu kodu 2. kutuya gireceksiniz ;

Notes.io | Online Notes Services | Fast . Easy . Short | www.notes.io

daha sonra girmiş olduğunuz bir hesap varsa o hesaptan çıkıp instagram ana sayfasında chrome ayarlar yani üst üste üç nokta olan sağ üstteki kısma tıklayıp oradan yer işaretleri kısmına gelip oluşturduğunuz sayfanın olduğu seçeneğe tıklayacaksınız yaklaşık 2-3 saniye (internet hızınıza göre değişebilir bende bazen 5-6 saniyede oluyor) sonra otomatik bir hesap açılacak ve sizde kendi hesabınızı takip edip o hesaptan çıkacaksınız sonra yine aynı şeyi yapacaksınız , yapacaksınız ve tekrar tekrar sıkılana kadar yaparak sınırsız takipçi kasacaksınız :D

Düzeltme : Telefonunuzdaki mobil erişim noktasını kullanarak sorunsuz İSTEDİĞİNİZ KADAR hesap açabilirsiniz şuan Vodafone'da çalışıyor yaklaşık 45 hesap açtım ve herhangi bir ip veya telefon istemedi .

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :D bu arada bot hesaplar otomatik olduğu için şifresi de değişmez o yüzden sürekli çıkıp gireceksiniz tabii isterseniz kullanıcı adlarını sallayarak değişir ve takipçi kasarsınız :)

denedim çalışıyor botu var mı :/
Denedim çalışıyor emeğinize elinize sağlık

Son düzenleme:
Hocam kodu konuya niye yapıştırdın :D

Edit: simdi okudum calısıyo mu bu cıdden :D

kaydolma limiti geliyor mu hocam. belli bir hesap açtıktan sonra hesap ip degiştirmemize gerek oluyor mu acaba

evet hocam dedigim gibi bende 4-5 hesap açtıktan sonra telefon onayı geliyor İP degiştirmem gerekiyor. Ama çok yararlı bir yöntem elinize sağlık :)

evet hocam dedigim gibi bende 4-5 hesap açtıktan sonra telefon onayı geliyor İP degiştirmem gerekiyor. Ama çok yararlı bir yöntem elinize sağlık :)

valla bende istemiyor :) ama proxy kullanarak sürekli olarak değiştirebilirsiniz bu arada yaklaşık 45 hesap açtım sorunsuz :D

---------- Spam Engelliyici 01:47 ---------- Önceki Mesaj 01:44 ----------

bu arada konuya bu sorunun çözümünü ekledim hocam :D

yorumum bulunsun boş bir zamanda bende deneyeceğim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri