Instagram Video Kalite Düsme Sorunu

GetReaL

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar,

düzenli paylasim yaptigim Instagram hesabim var. Yalniz Instagram'a video yükledigimde sürekli kaliteleri düsük oluyor. Bu beni artik rahatsiz etmeye basladi. Sizce bu neden oluyor? Normal izledigimde kalite cok iyi Youtube'a yükledigimde de kalite cok iyi. Ben nerede hata yapiyorum? Rakiplerimin videolarinda fazla kalite kaybi yok.

Facebook'a ait bütün sistemlerde konu şu ; Çalışan dışında kimseye para vermem, masraftan da kısarım ama köpek gibi para kazanırım. Sebebi bu bence. Muhteşem derecede veri tasarrufu yapıp fotonun & videonun içine ediyorlar :)

İşletme hesabına çevir hesabını, bir de öyle dene istersen

Kullanıcı arttıkça porsiyonlar küçülmek zorunda. O kadar veriyi nasıl ellerinde tutarlar yoksa. Belki orijinal veriyi bir yere depoluyorlar ama kullanıcılara en düşüğünü gönderdikleri kesin.

Facebook'a ait bütün sistemlerde konu şu ; Çalışan dışında kimseye para vermem, masraftan da kısarım ama köpek gibi para kazanırım. Sebebi bu bence. Muhteşem derecede veri tasarrufu yapıp fotonun & videonun içine ediyorlar :)

İşletme hesabına çevir hesabını, bir de öyle dene istersen

Dediginiz gibi 120mb lik dosyayi 15-20mb a düsürüyorlar :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri