İnstagram Yabancı - Bot Takipçi, 5000 Takipçi 30TL

Che

Yasaklanmış
10.000 yabancı bot takipçi 50 tl

TAKİPÇİLER YABANCI VE BOTTUR HEMEN GÖNDERİM BAŞLATILIR.

Son düzenleme:
Referans yoktur teşekkür ederim :(

Ref bu sitede adettendir, ref red edenin ilave konu multi konu vb gibi gerekçe belirtmesi, site kültür ve nezaketindendir.
ben şahsen bu şekilde ref yok deyip forum ananelerine ters davranan kişi ile beş kuruşluk bile ticaret yapmam, forumu benimsemiş olan kimsenin de bu tavırı görüp de sonrasında ticaret yapacağını zannetmem.

Hayırlı satışlar :) 5 bin 30 tl 10 bin 60 tl ne fark var usta :D 10 bin 50 olsa anlarımda o garip geldi biraz bana :D

Hayırlı satışlar :) 5 bin 30 tl 10 bin 60 tl ne fark var usta :D 10 bin 50 olsa anlarımda o garip geldi biraz bana :D
5k 30 tl iken 10k nasıl 50 tl olmasını bekliyorsuunz ki?

Ref bu sitede adettendir, ref red edenin ilave konu multi konu vb gibi gerekçe belirtmesi, site kültür ve nezaketindendir.
ben şahsen bu şekilde ref yok deyip forum ananelerine ters davranan kişi ile beş kuruşluk bile ticaret yapmam, forumu benimsemiş olan kimsenin de bu tavırı görüp de sonrasında ticaret yapacağını zannetmem.

Foruma gelmeden ne çekiyorsun usta? güzel kafaymış, ne çektiğini söyle ben de çekiyim..

5k 30 tl iken 10k nasıl 50 tl olmasını bekliyorsuunz ki?

Foruma gelmeden ne çekiyorsun usta? güzel kafaymış, ne çektiğini söyle ben de çekiyim..

Hocam gerçek mi takipçiler?
bu arada 5k 30 tl ise 10k 60 tl indirim yoksa yazmanız saçma olmuş kaldı ki bizde hesaplayabiliyoruz :D aklıma bir fotoğraf geldide bulamadım 1 simit 1 tl 2 simit 2 tl 3 simit 3tl :D:

[MENTION=50176]Che[/MENTION] 30'u 2 ile çarpabiliyoruz demek istiyorum hocam. Takipçi sayısı fazla oldukça bir indirime gitmediğin sürece yazmanın bir anlamı olmadığını belirttim fakat anlayamadınız.

Hocam gerçek mi takipçiler?
bu arada 5k 30 tl ise 10k 60 tl indirim yoksa yazmanız saçma olmuş kaldı ki bizde hesaplayabiliyoruz :D aklıma bir fotoğraf geldide bulamadım 1 simit 1 tl 2 simit 2 tl 3 simit 3tl :D:

Takipçiler yabancı bot takipçilerdir.

10K 50 TL OLMUSTUR
15k takipçi de 90 lira mı?

Hocam seni takip ediyorum, çok fazla gereksiz yorum atıyorsun. Yapmayın ne olursunuz, gidin konu-dışındaki konuları trolleyin. Ticaret konusu bu lütfen.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri