Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
PVA = Phono Verification Account = Telefon onaylı mail
Fatih baz'da oradan almış ama mailler patlamış. saçma konu olmuş bence
Ingilizceler pazardan. o yuzden anlayamazsiniz!
Hahaha hangi deli kendini Bangladeşli gösterir Fiverr'da? Tüm Bangladeşliler orada kendisini ABDli göstermeye çalışıyor. Şu ana kadar ABDliyim diyen herkes Bangladeşli çıktı.konuyu görünce o satıcı sensin sandım
Yerli malı varken parayı niye yurtdışına kaçırıyorsunuz anlamıyorum.
evet,o an mesajımda eksikler olmuş bunu şimdi farkettim.ingilizcemin süper oldugunuda hiçbiyerde söylemedim ama bugüne kadar türklerden çok yabancılarla çalıştım,bunu beni tanıyan herkes bilir.ve yıllardır konuştugum,iş yaptıgım 1 kişi dahi söyledigim/yazdıgım bişeyi anlamadıgını söylemedi yani anlaşma sorunum olmadı hiç yabancılarla.size mükemmel ingilizcenizle hayatta başarılar dilerim.bizim elimizden ancak bu geliyor napalım,2-3 kelime ögrendik onla para kazanmaya çalışıyoruz.gerçi çok şükür iyide kazanıyorum.keşke biraz ingilizce bilseydimde daha çok kazansaydım.ingilizce dersi mi alsam![]()
E oyleyse bu kadar alinmanada gerek yoktu. Ozellikle kazanma konusunda laf sokma cabasina girmen cok alakasiz olmus.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.