İnternet sağlayıcım ile seviyeli ilişkim

muchworse

Kayıtlı Üye
Eyvallah sohbeti hoş biriyim ama artık dozunu kaçırdılar. Sırf sesimi duymak için internet'imi kesiyorlar. Modem canavar gibi çalışırken pat gidiyor beklede gelsin 10 dakika 20 dakika gidiyor geliyor gidiyor geliyor dayanamayıp arıyorum daha aradığım anda düzeliyor. Şimdi birşey demek lazım öylesine aradım denmez bende söylüyorum kopma var diye tamam eyvallah deyip arıza kaydı oluşuyor 1 2 gün hiç birşey yok sonra arıza kaydınız işlendi diye telefon alıyorum hop tekrar başa dönüyoruz. Modemdendir dedim bekledim saatlerce gelmedi aradım aradığım anda düzeldi. Yaklaşık bir aydır böyle seviyeli bir ilişkimiz var. Müşteri temsilcisindeki herkesin adını ezberledim bugün nasılsınız diye sohbete giresim geliyor. Kalitesinden de memnunum kopmadığı zamanlar dört yıldır kullanıyorum değiştirmeyi hiç düşünmedim. Sizce ne yapmalı şimdi ?

Hocam başka bir modemle test etmeni tavsiye ederim. Bir internet cafeden kirala, arkadaşından iste fazla varsa vs. Baktın problem yok yeni bir tane alırsın.

Doğrusu sizin kesin ve katı bir şekilde, bu durumun devam etmesi durumunda, interneti kapattıracağınızı sert bir şekilde bildirim yaparak, durumu izah etmeniz, durumun düzelmesini sağlar, diye düşünüyorum.

hattın kapasinden fazla hız istediysen o sebeblede yaşanabilir kopma

ttnetmi kullanıyosun bendede aynı sıkıntılar varda.. ben böyle rezil net görmedim arkadaş bi internet 10 dakkada bir koparmı!! şimdi ttnetten memnun olanlarda var oda ayrı konu. hat sıkıntısıda olabilir aslında baktırmak lazım ama gelmiyoki tenezzül edip adamlar!!

Hocam başka bir modemle test etmeni tavsiye ederim. Bir internet cafeden kirala, arkadaşından iste fazla varsa vs. Baktın problem yok yeni bir tane alırsın.

Hocam denedim eski modemim ile aynısı oldu modem sağlam gözüküyor.

okurken çok eğlendim:) servis sağlayıcıyıda merak ettim:)
baktın kapanıyo çaldır kapat düzelir o zaman:)

edit modem değilse sıkıntı büyük kapatcam de bencede düzeltirler hemen:)

Doğrusu sizin kesin ve katı bir şekilde, bu durumun devam etmesi durumunda, interneti kapattıracağınızı sert bir şekilde bildirim yaparak, durumu izah etmeniz, durumun düzelmesini sağlar, diye düşünüyorum.

Yazdıklarımın aynısını dayanamayıp bayan arkadaşa söyledim şaka mı yapıyorsunuz yeter artık diye gerçekten internet gitse eyvallah gitti diyeceğim ama arayınca düzelmesi sinirlerimi bozmaya başladı.Tamam ilgileniyoruz diyolar yine aynı devam.

---------- Spam Engelliyici 13:18 ---------- Önceki Mesaj 13:17 ----------

okurken çok eğlendim:) servis sağlayıcıyıda merak ettim:)
baktın kapanıyo çaldır kapat düzelir o zaman:)

şaka bi tarafa modem deneyebilirsin hocam olmazsa servis sağlayıcı sıkıntılı demek ki:cool:

Hocam herkesin tahmin ettiği gibi ttnet :D

teknik nedenlerle iptalde hiç bir kesinti hak talep edemiyorlar konuya direk böyle gir hocam yarına düzelir:)

benimde altyapım olmadığı için bağlayamadılar neti altyapı 3-6 ay içinde gelirmis (sanki cern e altyapı çekiyo:) iptal ettirceğimi söyleyince birden altyapımın olduğunu farkettiler :) ama yermi anadolu çocuğu teknik nedenlerle iptal edip vodafone la konustum bugün yarın bağlıcaklarmıs beklemedeyim....

ateş bacayı sarmış.seni kendilerine bağlamışlar.istesen de başka operatöre geçemezsin :D hatta kopma olsa da siz birbirinize bağlısınız.

Yakın bir zamanda taşınıyorum o zamana kadar idare edicem artık şaka bir yana işin en önemli yerinde net gidip başa dönünce insanın canı çok sıkılıyor

ttnette devlet güvencesi var o açından iyi ve kimse çıkmak istemiyo başka nereye geçersen geç o güveni bulamazsın ama nereye kadar..

Son düzenleme:
adsl kullanıyorsan eğer 16mbit hız istemişsindir ama hattın bunu desteklemiyordur, onların da işbilmezine denk geldiysen direk bunu vermişlerdir sana. Test etsinler hattını tam olarak o hızı sağlayabiliyorlar mı diye

ttnette devlet güvencesi var o açından iyi ve kimse çıkmak istemiyo başka nereye geçersen geç o güveni bulamazsın ama nereye kadar..

Ttnetli olmak zor hocam şuan bir gözüm modem de yaşıyorum acaba gittimi ne zaman gidicek diye :) Kaç kere niyetlendim bir şekilde aklımı çeldiler hep güzel tarifeler sundular ama bu sefer çıkıcam ellerim titriyor artık.

---------- Spam Engelliyici 13:44 ---------- Önceki Mesaj 13:42 ----------

adsl kullanıyorsan eğer 16mbit hız istemişsindir ama hattın bunu desteklemiyordur, onların da işbilmezine denk geldiysen direk bunu vermişlerdir sana. Test etsinler hattını tam olarak o hızı sağlayabiliyorlar mı diye

Hocam dediğinizin aynısı oldu 3ay önce filan paketim 8den 16ya çıktı ve tahminimce ondan sonra daha sık oldu gibime geliyor ilk fırsatta arayıp konuşucam bunu.

Ttnetli olmak zor hocam şuan bir gözüm modem de yaşıyorum acaba gittimi ne zaman gidicek diye :) Kaç kere niyetlendim bir şekilde aklımı çeldiler hep güzel tarifeler sundular ama bu sefer çıkıcam ellerim titriyor artık.

valla bende aynı durumdayım yani genel sorunmuş modemimin yetkilisini aradım ttnetten bu yönde çok şikayet var dediler. snr marjı sinyallerinde sıkıntı varmış. ama bi türlü bitmiyo 1 yıl oldu be.. tekelsin diye böyle kötü net sunmak zorunda değilsin. ama bak dediğim gibi sorun binaya gelen hatlardada olabilirmiş bu durumda neti değişsende bişey değişmez.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri