internet sorunu

fatihbaz

Süper Moderatör
arkadaşlar,bikaç saattir internette nerdeyse hiçbiyere giremiyorum.bu sitelerin tamamı yurtdışı siteler sanırım.türkce biçok sitede sorun yok çünkü.yabancı sitelere ya hiç giremiyorum yada zor giriyorum,yt dahil.ama bu sitelerin hepsi vdsde gayet normal bi şekilde açılıyor.netle ilgili genel bi sorun mu var yoksa bende mi sorun var anlamadım...

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] genel bir sorun var , bendede durum aynı facebook felan zor acılıyor

facebook youtube sorunlu bende fatih abi foruma giriyor sadece.

Fatih abi bende maraş merkezdeyim . 2 saatten beri faceye girmiyor açılmıyor sayfa 5dk sonra açılıyor . Youtube giriyor sorunsuz

Bende sorun yok şuan.. Yine kapanmalar falan mı olacak yoksa.. Hadi hayırlısı.. Youtube'a dokunmasınlarda..

bazı internet sitelerine erişim kapatıldı bu gece, twitter örneğin. Yavaşlığın nedeni bunlar olabilir.

bende diyorum bu nalet faceye niye girmiyor :)

superonline fiber de sıkıntı vardı biraz önce.

Bende sürekli modeme reset atıp duruyorum, meğer genel bi sıkıntıymış..

Benimde modem resetlemekten elim su toplamıştı şimdi vpn ile girdim içerdeyim.

şuan itibariyle yt de ciddi yavaşlama var bende.

demekki konuyu iyiki açmışım.herkes sorun bende mi diye modem resetleyip duruyormuş anlaşılan :D ben 2 kez reset attım,gelmedi.dedim heralde genel...ve haklıymışım :)

Bende eve geldim şimdi diyorum niye hiçbir şeye girmiyo genel sorun heralde yine sövdüm adamlara :D

Bendede aşırı yavaşlamış. Sözde 16mbit ama şuan 3mbit geçmiyor. Bu ay kotayı dolduracak bişeyde yapmadım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri