İnternet Tavsiyesi?

keremoflu

Kayıtlı Üye
Hala bulunduğum yere fiber gelmedi, bu yüzden modem verebilecek bir internet paket tavsiyesi bekliyorum dostlar. 60 TL'yi geçmesin istiyorum fiber gelince güzellik yaparım.

D-Smart Net kullanıyorum 54 TL aylık, Modemi olmayan için taahhüt boyunca kullanmak için modem veriyor ve taahhüt sonunda modemi geri alıyor. Fiber geldiğinde ise D-Smart Net Fiber ücreti 49,90 TL :D

40tl ye vodafone 10gb 2 yıl tahaütlü kullanıyorum bide salla doldur var vodafoneda sallayınca 10tl ye paketin doluyor :D 20 gb oluyor taşınabilir modem.

D-Smart Net kullanıyorum 54 TL aylık, Modemi olmayan için taahhüt boyunca kullanmak için modem veriyor ve taahhüt sonunda modemi geri alıyor. Fiber geldiğinde ise D-Smart Net Fiber ücreti 49,90 TL :D

Hocam bende de D-smart var. Sanırım hangi firmaya bağlıysan o bıkkınlık getiriyor. Yine başka firmalara da bakayım olmadı tavsiyene kulak vereceğim eyvallah :)

---------- Spam Engelliyici 17:02 ---------- Önceki Mesaj 17:02 ----------

40tl ye vodafone 10gb 2 yıl tahaütlü kullanıyorum bide salla doldur var vodafoneda sallayınca 10tl ye paketin doluyor :D 20 gb oluyor taşınabilir modem.

Hocam eve lazım, telefona değil :D

@keremoflu Bir şey daha var şimdi aklıma geldi. Eğer telefon hattınız Turkcell ise evde Superonline internet hizmeti aldığınızda (Fiyatı 54 TL) Adil Kullanım Kotas'ından istediğiniz kadar GB telefon internetinize aktarabiliyorsunuz. Örneğin 50 GB AKK var 10 GB telefon internetine atabiliyorsunuz :) Arkadaş yeni aldı da Türkcell o şekilde bilgi vermiş bunu da ekliyeyim.

Son düzenleme:
Superonline fiber kullanıyorum uzun süredir .69 lira ödüyorum 150 gb akk var.
Fakat ıp konusunda sıkıntı yaşıyorum bende .Fiber üyelerini galiba belli ıp havuzuna koymuşlar sadece ıp bloğunun son rakamı değişiyor buda süreki ıp değişmesi gereken kişiler için büyük sıkıntı.
Arkadaşım superonline adsl kullanıyor onda bu şekilde değil modem reset sonrası tüm ıp blogu değişiyor bunuda ttnet altyapısı kullanmalarına bağlıyoruz adsl için.
Bir çok kez bunun için şikayet yolladım ama sonuç alamadım bölgeye göre ıp havuzuna koyuyoruz vs diyorlar.
Bu konuda da bilgisi olan yada paket önerebilecek olan arkadaş varsa güzel olur .Konuyu açan arkadaşın da eğer farklı ıp ler ile işi varsa bunuda göz önünde bulundurması iyi olur .

Aramaktayım. Superonlıne da bakıyordum ama Ip sorunu sıkıntı olabilir.

---------- Spam Engelliyici 21:00 ---------- Önceki Mesaj 20:58 ----------

turksat almada ne alırsan al

uydunet'i çok öneren vardı hocam. sebebi nedir?

Superonline fiber kullanıyorum uzun süredir .69 lira ödüyorum 150 gb akk var.
Fakat ıp konusunda sıkıntı yaşıyorum bende .Fiber üyelerini galiba belli ıp havuzuna koymuşlar sadece ıp bloğunun son rakamı değişiyor buda süreki ıp değişmesi gereken kişiler için büyük sıkıntı.
Arkadaşım superonline adsl kullanıyor onda bu şekilde değil modem reset sonrası tüm ıp blogu değişiyor bunuda ttnet altyapısı kullanmalarına bağlıyoruz adsl için.
Bir çok kez bunun için şikayet yolladım ama sonuç alamadım bölgeye göre ıp havuzuna koyuyoruz vs diyorlar.
Bu konuda da bilgisi olan yada paket önerebilecek olan arkadaş varsa güzel olur .Konuyu açan arkadaşın da eğer farklı ıp ler ile işi varsa bunuda göz önünde bulundurması iyi olur .

71 tl ödüyorum 100 gb akk var ? siz de niye 150 gb hocam özel bişi mi yaptınız

bu ttnet aylık 60 olan sözde sınırsızın da sınırı varmı acaba belli bir kotadan sonra yavaşlıyor ancak up-down yapsak sürekli faturaya fazla yansır mı veya net kesilme durumu vs olur mu

71 tl ödüyorum 100 gb akk var ? siz de niye 150 gb hocam özel bişi mi yaptınız

Özel bir şey yapmadım hocam ama uzun süredir Turkcell müşterisiyiz ondan dolayı adamlar yüksek akk vermiş olabilir .
Benim kullandığım pakette 1.5 sene oldu tablet hediyeside vardı reider a8i marka olması lazımdı.
150 gb olmasına rağmen o bile 10 gün 15 gün anca yetiyor pek bir şey indirmeden . Bunun yanına ıp sorununu çözmek adına adsl de bağlatmayı düşünüyorum .
1 arkadaş yazmış cep telefonuna aktarma oluyor neti diye 10 gb a kadar ona baktım da Turkcell servislerinde 1 gb aktarım için 5 lira ücret kesilir felan yazıyor .
Bu konuda detaylı bilgisi olan var mı . ?

Tele aktarmak istememin sebebi eğer 10 gb aktarılıyorsa net bağlatmaya gerek kalmaz teldeki ıp adreslerinde 2 blok değişiyor bende o yeterli olabilir .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aramaktayım. Superonlıne da bakıyordum ama Ip sorunu sıkıntı olabilir.

---------- Spam Engelliyici 21:00 ---------- Önceki Mesaj 20:58 ----------

uydunet'i çok öneren vardı hocam. sebebi nedir?

Birincisi ip değiştirmek için herseferinde müşteri hizmetlerini araman lazım.İkincisi sen alırken paketinde olan bir kanalı yeni yılda üst pakete geçirip kanalı yalan ediyorlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri