internetten altın alıp satmak

babs

Kayıtlı Üye
selamün aleyküm arkadaşlar internet bankacılığı ile altın alıp satmak istiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi? kar edilir mi kazancı var mıdır?

Son düzenleme:
anlık takipler yapıyorsan karlı iş dolarda altında

anlık takipler yapıyorsan karlı iş dolarda altında

mesela hocam öncelikle 1-2 gram altınla bi deneme yapmak istiyorum en azından 1-2 tl kar edeyim hem öğrenmiş olurum sonra biraz daha fazla yatırım yaparım diye düşünüyorum.

ayrıca yapmam gereken bankayı belirleyip altın hesabı açmak para yatırıp altın aldıktan sonra yükselince bozdurmak mı oluyor kısaca.

mesela hocam öncelikle 1-2 gram altınla bi deneme yapmak istiyorum en azından 1-2 tl kar edeyim hem öğrenmiş olurum sonra biraz daha fazla yatırım yaparım diye düşünüyorum.

ayrıca yapmam gereken bankayı belirleyip altın hesabı açmak para yatırıp altın aldıktan sonra yükselince bozdurmak mı oluyor kısaca.

kar yapacağın diyorsan dolar ile yap bu işi misaml ben 30k dolar ile günlük 1k kar yaptığım zamanlar oluyordu al sat anlık yükseliş inişleri iyi takip etmek gerekli

enpara ile basla orda hesap komisyonu vs almiyorlar. ama arkadaslarinda dedigi gibi dolari ogren bence de

mobilden yazilmistir...

Tam olarak detaylı bilgim bulunmamakla beraber altın piyasasının tatmin edici düşüşler yaşamayacağını biliyorum. Büyüklerimizde söylerler "Altını al ve unut" diye. Daha çok uzun vadeli yatırımdır ben kendimi bildim bileli. Daha çok dolar veya euro yöneliminiz daha kârlı olabilir sizin için.

' Arbitraj ' kelimesini googlede araştır aradığın cevabı bulup öğrenebilirsin.

selamün aleyküm arkadaşlar internet bankacılığı ile altın alıp satmak istiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi? kar edilir mi kazancı var mıdır?

öncelikle şunu belirteyim bu şekilde merakla başlayanlar sonunda forex gibi viop gibi tehlikeli yerlere bulaşıyorlar bu 2 sini ve türevlerini düşman bilip bulaşmayacağına emin olduktan sonra dolar altın alıp satmaya başla hocam.
yoksa merak ederim girerim bunlarada diyosan hiç bulaşma paran çöp olmasın.

ben viopta 14k ve viop u tavsiye ettiğim talihsiz bir arkadaşımda 30k para batırdık..

bende ilk önce garantide sonra en parada altın alıp satıyordum
araştırırken bu belalara bulaştım..

altın işi sabır işidir. şimdi alınmaz mesela..
100-110 aralığında alıp 110 ve üstü rakamlarda satmak 3-4 yıldır kar ettiriyor. ama her gün her hafta hatta her ay al sat yapamaya bilirsin.
bazen 104 ten alır 114 olmasını 3-4 ay beklersin..
10 gr 100 gr sermaye için beklemeye değmez.
yarım kilo ve üstü alım gücü var ise ki bu da şu gün yaklaşık 60bin lira demektir. o zaman beklemeye değer. gram başına 10 lira kar etmek için sabredip alsat yaparsan 5bin lira kar edersin 3-4 ay için fena para değil..

burada bankaların işlem komisyonları oluyor.
mesela altın 100 lira iken aldın. 101 lira oldu satmak istiyorsun.
banka gram başına 0,60 kuruş komisyon keser ve sen her gram için 1 lira değil 0,40 kuruş kazanırsın.

ama 100 liradan aldın 110 lirada satarsan gram başına 0,40 kuruş kar yerine 9.40 kar edersin...

DOLAR euro bunlarda da aynı şekilde komisyon alırlar.
satmadığın sürece zarar etmezsin sabretmeyi bilmek ve ihtiyacın olmayan olmayacak olan parayla oynamak lazım...

dolar aralığı 2.75 - 3.03
euro aralığı 3.20 - 3.35 civarı..
bu değerleri baz alıp tabana yakın alıp tavana yakın satışlar yaparsan.
acele etmez telaşe yapmazsan.
sabretmeyi biliyorsan ve sermayende dediğim gibi 40-50-60bin lira ise aylık 1-2bin kazanman mümkün.
5-10 bin paraya ayda bin lira kazanmayı bekleme..
ha hiç olmazmı olur ama senede 1 sefer olur oda doğru yerde doğru işlem yaparsan..

netice olarak bankalar aracılığı ile dolar altın euro alım satımlarında sabredildiği sürece zarar etmek yoktur.

öncelikle şunu belirteyim bu şekilde merakla başlayanlar sonunda forex gibi viop gibi tehlikeli yerlere bulaşıyorlar bu 2 sini ve türevlerini düşman bilip bulaşmayacağına emin olduktan sonra dolar altın alıp satmaya başla hocam.
yoksa merak ederim girerim bunlarada diyosan hiç bulaşma paran çöp olmasın.

ben viopta 14k ve viop u tavsiye ettiğim talihsiz bir arkadaşımda 30k para batırdık..

bende ilk önce garantide sonra en parada altın alıp satıyordum
araştırırken bu belalara bulaştım..

altın işi sabır işidir. şimdi alınmaz mesela..
100-110 aralığında alıp 110 ve üstü rakamlarda satmak 3-4 yıldır kar ettiriyor. ama her gün her hafta hatta her ay al sat yapamaya bilirsin.
bazen 104 ten alır 114 olmasını 3-4 ay beklersin..
10 gr 100 gr sermaye için beklemeye değmez.
yarım kilo ve üstü alım gücü var ise ki bu da şu gün yaklaşık 60bin lira demektir. o zaman beklemeye değer. gram başına 10 lira kar etmek için sabredip alsat yaparsan 5bin lira kar edersin 3-4 ay için fena para değil..

burada bankaların işlem komisyonları oluyor.
mesela altın 100 lira iken aldın. 101 lira oldu satmak istiyorsun.
banka gram başına 0,60 kuruş komisyon keser ve sen her gram için 1 lira değil 0,40 kuruş kazanırsın.

ama 100 liradan aldın 110 lirada satarsan gram başına 0,40 kuruş kar yerine 9.40 kar edersin...

DOLAR euro bunlarda da aynı şekilde komisyon alırlar.
satmadığın sürece zarar etmezsin sabretmeyi bilmek ve ihtiyacın olmayan olmayacak olan parayla oynamak lazım...

dolar aralığı 2.75 - 3.03
euro aralığı 3.20 - 3.35 civarı..
bu değerleri baz alıp tabana yakın alıp tavana yakın satışlar yaparsan.
acele etmez telaşe yapmazsan.
sabretmeyi biliyorsan ve sermayende dediğim gibi 40-50-60bin lira ise aylık 1-2bin kazanman mümkün.
5-10 bin paraya ayda bin lira kazanmayı bekleme..
ha hiç olmazmı olur ama senede 1 sefer olur oda doğru yerde doğru işlem yaparsan..

netice olarak bankalar aracılığı ile dolar altın euro alım satımlarında sabredildiği sürece zarar etmek yoktur.

Bu değerli yorumların için Allah razı olsun. 5-10 bin ile ayda 1bin değil 300-400 lira bile olsa kafi olur benim için

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri