İnternetten Çalışarak Yeni Bir Kazanç Fırsatı

• Kullanıcı bedaze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları

bedaze

Kayıtlı Üye
Web sitesi
mediaboxfree.com
Arkadaşlar biliyorsunuz youtube gün geçtikçe kasıyor ve alternatif olarak şu an yurtdışında ve türkiyede hızla büyüyen yeni bir sistem var firma yabancı fakat türkiyedeki bu işin başındakiler türkçe eğitim ve tanıtım sitesi kurdular ve öncelikle sisteme ücretsiz üye olduktan sonra size özel türkçe tanıtım siteside veriyorlar ister yurtdışına yonelik ister yurtiçi isterseniz tüm dünyaya yonelik çalışabilirsiniz şu an kazancım 62 dolar oldu ödeme dekontunuda paylaşıyorum
İncelemek ve detaylı bilgi için türkçe tanıtım sitesi TIKLAYIN

Ne yapıyorsunda kazanç artıyor biraz anlatabilir misin. Titan vb gibi geldi bana uzaktan yanlış anlama ama.

Bunlarda bi bitmedi ya =)) kaç tane site var böyle kim kime ayda o kadar para vercek safmısınız ya

Quest net vardı çevremde çok kişi parasını kaptırdıydı. Bana da söyledilerdi gülüp geçmiştim bir kaç kişiyi de girecekken caydırmıştım. Hatta bir gün bahçede oturuyoruz arkadaşın abisi girmiş ya kardeşim o Titan demiştim adam nerdeyse beni dövecekti. Kredi çekip oraya girmişti düşünün artık. Sonra quest net patladı :) ben haklı çıktım ama üzülen arkadaş oldu işte.

Benim bu konuyla alakam yok karıştırmayın arkadaslar :) Brain falan geçiyor sitede.

arkadaşlar önyargılı olup yorum yapana kadar öncelikle verdiğim linki inceleyip öyle yorum yapsanız illa sizi zorlamıyo kimse kafasına yatan olur yatmayan olur bir konu açtık neredeyse üçkagıtçı olduk ben tavsiye ediyorum siz bilirsiniz.

arkadaşlar önyargılı olup yorum yapana kadar öncelikle verdiğim linki inceleyip öyle yorum yapsanız illa sizi zorlamıyo kimse kafasına yatan olur yatmayan olur bir konu açtık neredeyse üçkagıtçı olduk ben tavsiye ediyorum siz bilirsiniz.
Usta önyargılı değilim ben kendi yaşadığım deneyimi anlattım. Ki yapılan iş attığınız linkteki sağ koluna 1 kişi sol koluna 1 kişi onların da alt kollarına 1 er kişi buluyorsun. Sistem bu şekilde çalışmadan satış yapmadan kazanç sağlama üzerine ama hep tepedeki kazanıyor alttaki parasını kurtarmak için başka birini sokuyor genelde.

mesele incelemek değil o tip sitelerden biz çok gördük hepsi yalan dolan..senin belli ki deneyimin yok..ilk başta seni bi çeker siteye hesabında para varmış gibi gözükür daha fazla kazanmak istiyorsan siteye para yatırman gerek vs senden bi kaç şey isterler para çekmek istersin binbir türlü bahane uydururlar seni banlayadabilirler..Kim kime bu devirde o kadar para vericek? Bu işin patronu olsan sen verirmisin boş iş arkadaşlar önünüze bakın..

mesele incelemek değil o tip sitelerden biz çok gördük hepsi yalan dolan..senin belli ki deneyimin yok..ilk başta seni bi çeker siteye hesabında para varmış gibi gözükür daha fazla kazanmak istiyorsan siteye para yatırman gerek vs senden bi kaç şey isterler para çekmek istersin binbir türlü bahane uydururlar seni banlayadabilirler..Kim kime bu devirde o kadar para vericek? Bu işin patronu olsan sen verirmisin boş iş arkadaşlar önünüze bakın..

arkadaşım çok karamsarsın ben 97 den beri network işindeyim incelemeden konuşmuşsun yine 2 aydır sistemin içerisindeyim ben bu sistem benzer olabilir fakat çok farklı lütfen detaylıca bir incele öyle yorum yaz olaya çok karamsar bakmışsın sen yinede girme sisteme fakat bir incele en azından böyle karamsar olmamayı öğrenirsin.zaten adamlar bu farklı sistemle verdikleri paranın 10 katını kazanıyorlar niye vermesinlerki.

Arkadaşım sanada detaylı incelemeni öneririm ben yayınladığım dekonttaki parayı aldım payoner diye bir kart var uluslararası kart önce onu yolladılar ve sonra parayı o karta akatardılar ve tüm atm lerde geçerli bu kart bugun arabalar kaza yapıyor diye arabaya binmemezlik ediyormuyuz . bu işler buna benzer birçok firma kötü diye hepsi kötü olacak diye bi kaide yok bence sistemi incele ne kadar farklı bir sistem oldugunu göreceksin. Diğer tavsiyem payoner diye bir kart varmı nedir ne işe yarar birde bu sistemi incelemeni tavsiye ediyorum kolay gele

Titan zinciri biri size para yatırın yada ilk önce sipariş verin işe başlayın diyorsa zaten baştan bellidir saddet zinciri işveren para istemez önce, boş işler bunlar.

arkadaşlar ne derseniz diyin ama ben size bu işin nekadar işlediğini kanıtlıycam her ödeme aldığımda buraya paylaşıcam sizede hak veriyorum çok kez kandırılmışsınız.

Kardeşim haklı olabilirsin de, bu ne sistemi? nasıl çalışır? ne yapacağız? ne alacağız? ne satacağız? kim bunlar? ne kadar zamanda kazandın 60$'ı? Bunları yazsana. Sürekli birilerine cevap vermişsin ama tatmin edici bir cevabını göremedim. 2 satır yazı 1 dekont bitti? Bu kadar değil değilmi olay?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri